What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Naș fază un studiu realizat recent arată că cercetătorii au găsit o substanță asemănătoare cu cbd-ul sau chiar cbd fara prezența thc ului , într-o plantă numită în limba cehă burina, tradus în română iese buruiană nu sunt sigur.. și să o puteți găsi am sa pun și un link https://en.m.wikipedia.org/wiki/Trema_micrantha
super... O altă sursă in plus pentru cei care chiar au nevoie de CBD !
E o veste minunată! :joint:

DcSantos

Active member
Care se pricepe in programare ???(JavaScript , Python, Ruby, ......etc.)
E pe aici vre-un amator?
:joint:
eu pana ieri nu stiam nici ce sunt limbile de programare ,ma gandeam cum au facut prima limba de programare pt calculator daca nu aveau alta limba la dispozitie. Cica sa faci propriul sistem de operare e subiect de doctorat la facultatile de calculatoare ! :joint:

GooD1Man

Member
Azi mi-au venit semintele de pe Royal Queen Seeds, ideea este ca nu am dat comanda la mine acasa, am dat-o la 50-60km departare. M-a sunat de la posta sa vin sa ridic coletul, m am imbracat, am urcat in masina nici bine nu ajung acolo ca ma ia aia la intrebari (ori curiozitatea ei, ori este ceva putred la mijloc) ma tot intreba ce fac aici, unde stau, cat stau si d-astea ceea ce mi se pare extrem de ciudat. Imi cere buletinul semnez frumos acolo si plec. Intrebarea mea este sunt save sau am cam belit pula ?=))

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Ce scheme dubioase faceti!
Daca comanda nu a fost pe numele tau, de ce ai fost sa o ridici?
Amatori!

Cel mai usor poti comanda prin firme mari de curierat.
Cum se procedeaza: cauti informatii despre firmele de curierat de la noi si cate sunt detinute de alte firme gigant pentru ca se ocoleste posta de cele mai multe ori (verifica firma cargus care este vanduta de cca 15 ani si vezi de cine apartine).
Dai comanda numai unde sunt branduri mari in spate din europa de vest. Cand ajunge comanda, ai sanse mari sa fie livrata de firma respectiva si nu de posta.

Data viitoare renunta la comanda.
Daca cresti doar pentru tine nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca mai stiu si altii, asteapta sa treaca vara!

GooD1Man

Member
Ce scheme dubioase faceti!
Daca comanda nu a fost pe numele tau, de ce ai fost sa o ridici?
Amatori!

Cel mai usor poti comanda prin firme mari de curierat.
Cum se procedeaza: cauti informatii despre firmele de curierat de la noi si cate sunt detinute de alte firme gigant pentru ca se ocoleste posta de cele mai multe ori (verifica firma cargus care este vanduta de cca 15 ani si vezi de cine apartine).
Dai comanda numai unde sunt branduri mari in spate din europa de vest. Cand ajunge comanda, ai sanse mari sa fie livrata de firma respectiva si nu de posta.

Data viitoare renunta la comanda.
Daca cresti doar pentru tine nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca mai stiu si altii, asteapta sa treaca vara!
Pai asta e cam nasol ca stiu vreo 2 si deja m-am certat cu ei =))) Le vorbesc cu te pup la pula numai calde le dau sa nu se sparga, fac un guerilla merg ca berbecul cu capul inainte. Singura problema este ca nu mai vreau sa comand nimic, absolut nimic. Cel putin vara asta, dar o sa incerc eu sa iau pamant din gradina de la porumb, iau cacat de la gaini, fac o groapa si poate poate iese cv =)) Sau ar mai fi o varianta sa iau un sol puternic dezvoltat bag 8 autoflowere si le dau doar apa (fara nutrienti)