Omu se plângea că i se par prea puține probabil..Eu am 7 tipuri si nu ma mai plang
Doua mai vechi si 5 din tura precedenta. In urma cu cativa ani aveam 10+ tipuri de iarba pentru absolut toate activitatile zilnice.
Mergeti si voi pe diversitate si bagati minim 5 soiuri diferite.
INTREBARE!
Cum folosim iarba atunci cand vrem sa conducem, am vazut la un moment dat ca ar sta 5 zile in corp, adica fumez azi si 5 zile nu mai conduc
Voi cum faceti?
Eu cand patesc asta ma musc de venele de la mana pana imi da sangele si alerg gaborii cu sange la gura spunand ca am THC in sange si ii musc si pe ei ca sa ii droghez, merge de fiecare data.
Lasand gluma la o parte, testul de saliva de la noi e foarte prost, au fost gasiti oameni pozitivi in saliva cu 7 tipuri de droguri si cand s-au dus la sange nu aveau absolut nici un drog in corp.
Eu as refuza asa ceva chiar daca nu as fi consumat nimic in ultima saptamana, m-as duce la sange ca sunt mult mai ok rezultatele decat mizeria aia de aparat.
In teorie dupa 24h nu ar mai trebui sa ai THC activ in sange ci doar anumite ramasite care NU sunt active.
Acum depinde si de medicul care iti interpeteaza rezultatul din sange, nu avem nicio lege care sa spuna clar ce procent inseamna THC activ si negativ, e lasat la interpetarea lui.
Cu nitica spaga se rezolva si ala, ca doar suntem romani, daca ar exista un aparat care sa depisteze spaga din sange cred ca am fi departe acum.
Partea nasoala nu e ca iti ia carnetu, insa daca a intrat in tine vreunu cu masina scumpa sau ti-a sarit un pieton pe capota, tu esti de vina.
Asta inseamna ca asiguratorul te poate da oricand in judecata ca sa platesti tu daunele unui mercedes care a intrat in tine.
Si asa te legi la cap cu credite pe viata, daca e o vreo dauna de cateva zeci de mii de euro.
Nu vorbesc mizerii, ci din experientele cunoscutilor, mai putin partea cu muscatul de mana.
nush bos cum faci tu da io de cateva zile il fut pe un prieten sa ma duca cu masina de cateva ori pe zi cand nu poate chem uberu si gt, doar dimineata conduc cand e full traficu in orasINTREBARE!
Cum folosim iarba atunci cand vrem sa conducem, am vazut la un moment dat ca ar sta 5 zile in corp, adica fumez azi si 5 zile nu mai conduc
Voi cum faceti?
O, dar ce as mai baga cate 10 soiuri, da' cine sta dupa ele?Eu am 7 tipuri si nu ma mai plang
Doua mai vechi si 5 din tura precedenta. In urma cu cativa ani aveam 10+ tipuri de iarba pentru absolut toate activitatile zilnice.
Mergeti si voi pe diversitate si bagati minim 5 soiuri diferite.