What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasile

Well-known member
Veteran
V-as ura un an mai bun pentru 2023.. dar cred ca e garantat deja sa fie mai bun! :joint:

Cu siguranta o sa fie mai bun, mai ales ca in vreo luna o sa am ceva fresh de fumat :smoke:

Dupa cred ca o sa pun niste Liberty Haze si Blueberry x OG Kush. Tot de la Barneys.

O sa caut si ceva cu multa aroma de pin (pinene), nu inteleg de ce nu mai e asa cautat acest terpen, parca toate strain-urile astea mai noi populare sunt dulci, nu ma plang dar mi-e dor de un strain de genu.

Un alt pheno care acu vreo 10 ani era popular insa acum nu il mai gasesc pe nicaieri e un tip de skunk care mirosea a pisat de pisica, putzea pheno-ul ala de imputeai tot blocu si 2 strazi din jur.

Acu cateva luni cand am fost prin Londra am simtit mirosu ala intr-un autobuz fix cum m-am urcat, duhnea in tot autobuzu ala a skunk, pur si simplu se simtea asa tare incat si cu geamu deschis tot candea intr-un mare fel a iarba imputita!

Am bagat niste skunk-uri recent si parca nu au nicio treaba cu mirosu ala patrunzator, imputit si inecacios ca pe vremuri. Am si crescut niste Cheese si nu avea nicio treaba, mirosea a lamaie.

Pinene are si cateva propietati medicale interesante:

Anti-inflammatory
Bronchodilator (helps open airways)
Anti-anxiety
Pain relief
May help combat short-term memory impairment associated with THC

Daca stiti strain-uri cu mult pinene stabile si accesibile, va rog sa-mi spuneti! Cand zic accesibile nu ma refer la pret ci sa pot sa fac rost de ele :biggrin:

In alta ordine de idei, sa aveti un an fericit!

rutqsct3ucw01.jpg

Last edited:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Daca stiti strain-uri cu mult pinene stabile si accesibile, va rog sa-mi spuneti! Cand zic accesibile nu ma refer la pret ci sa pot sa fac rost de ele :biggrin:
Simplu: Wappa.
Desigur, asta depinde si de fenotip, dar iti iei pachet de 10 si sigur gasesti una ca bradu'.
Prima mea clona selectata de Wappa de acum vreo zece ani, avea un miros pronuntat de cetina.
Dar in toate fenotipurile are mirosul asta, insa banuiesc ca tu o sa le cauti pe cele mai aromate. :tiphat:
E singura pe care-o cunosc (crescut) cu miros de brad.
In alta ordine de idei, sa aveti un an fericit!
Mersi la fel, hombre! :party:

vasile

Well-known member
Veteran
Sa aveti un an frumos, eu pana acum am baut vreo 6 hoegaarden, am vapat cam un gram de indicoasa, cu greu ajung la ora 12 fara sa adorm!

Latest posts

Latest posts