What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

babygrower1

Well-known member
mi a mai venit o comanda
dintr un 0.2 mi am dat green out da mi a placut

Attachments

• F7B42B98-52A8-4E17-8AC9-7F9FB4F317AF.jpeg
    F7B42B98-52A8-4E17-8AC9-7F9FB4F317AF.jpeg
    1.2 MB · Views: 78

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Sa fie stropeala? Pretul este mic la ce fumezi tu :smoky:
Sunt multe chimicale pe piata! Ca si cum scoti mortu' din cavou si incepi sa-l aranjezi sa para viu!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nu inteleg, daca iarba cbd e legala, de ce nu secreste la calitate ok, si se vand asa cacaturi ce par "reconstruite"?
Si nu e un ideal ce zic, mi-a trecut multa iarba cbd prin mana ce arata precum cei mai apetisanti buzi pe care i-am fumat vreodata. Fiind legala, standardul ar trebui sa fie relativ ridicat.

vasile

Well-known member
Veteran
Sa fie stropeala? Pretul este mic la ce fumezi tu :smoky:
Sunt multe chimicale pe piata! Ca si cum scoti mortu' din cavou si incepi sa-l aranjezi sa para viu!

Nu e urma de nicio indoiala, sunt muguri fara THC stropiti cu HHC sintetizat chimic in laborator, se vede in poze cum luceste diferit fata de un mugure normal ... de parca ar avea cristale in loc de tricomi.

Cristalele alea de HHC poti sa le pui tu si pe tutun ca te sparg oricum.

Eu nu inteleg, daca iarba cbd e legala, de ce nu secreste la calitate ok, si se vand asa cacaturi ce par "reconstruite"?
Si nu e un ideal ce zic, mi-a trecut multa iarba cbd prin mana ce arata precum cei mai apetisanti buzi pe care i-am fumat vreodata. Fiind legala, standardul ar trebui sa fie relativ ridicat.

Pentru mine arata fix a iarba care a trecut prin watercuring deci probabil a fost insiropata in ceva lichid! Oare in ce? :smoke::smoke:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ba, mie mi se pare ca si sclipiciul ala e adaugat.. hhcul nu cristalizeaza, iar buzii aia arata mult prea rau ca sa aiba atatea cristale oricum.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Maraciuchisti!
Nu stiam ca pe aici oamenii baga si prelandez :watchplant:, pe langa iarba (lor stropita).

Fara suparare, nu mai posta rahaturi de astea! (y)
Nici iarba de la shop nu o recomand!

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Ce elitist... lasa omu sa posteze sa vedem si noi ce mai e la moda :biggrin::biggrin:
Subscriu si eu aici, oricat de aiurea ni se pare nu strica sa mai aflam si noi ce baga lumea.
"Dupa buget, coane Fanica, dupa buget..."
babygrower baga ca un erou nutretz d-ala cu fixativ pen' ca n-are ce da' pan-la urma o sa umple ghiveciu' ala..

vasile

Well-known member
Veteran
Subscriu si eu aici, oricat de aiurea ni se pare nu strica sa mai aflam si noi ce baga lumea.
"Dupa buget, coane Fanica, dupa buget..."
babygrower baga ca un erou nutretz d-ala cu fixativ pen' ca n-are ce da' pan-la urma o sa umple ghiveciu' ala..

Dupa ce bagi niste iarba din comert (legal sau ilegal) o sa apreciezi mai mult ceva crescut de tine. Imi amintesc ce gust fin a avut prima iarba crescuta de mine in comparatie cu ce mai bagam pe vremea aia de pe la prieteni, e la fel ca pierderea virginatii, nu ai cum sa uiti asa ceva.

Cand am fumat prima data iarba facuta de mine am zis mama ce e asta, ma simteam implinit, am iesit sa ma plimb cu un zambet talamb pe fata si am zis ca asta vreau sa fac toata viata, sa nu mai cumpar.

Imi amintesc ca mergeam cu trenu 2-3 ore numa ca sa imi cumpar un gram, dadeam 1 leu la nas pentru a merge vreo 200~ km, asta prin 2006.

1 leu la dus 1 la intors, 60 lei 0,7, o gramada de bani si efort pentru ceva mediocru, comparand anul respectiv.

Acum lumea isi da comanda direct la usa de niste muguri sintetici, eu nu sunt interesat dar nici nu pot sa condamn oamenii care incearca asa ceva, fiecare face ce vrea cu corpu lui.

Ce e drept, dupa ce bagi cacaturi d-astea o sa apreciezi mai mult ceva mai curat!

Last edited:

Latest posts

Latest posts