What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
222.jpg

Super !!!! Sa speram ca va merge pe drumul cel bun!!!

DcSantos

Active member
imi place cum suna konopim ,singurul cuvant pe care l-am inteles fara google translate. credeam ca ceha dar de fapt e slovaca(asta nu mai stiam ,am aflat de la google translate ),credeam ca exista limba ceha .De ce n-ati invatat geografie,aa ? :))) :joint:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Primele cuvinte pe care le-am inteles fara gugle (pt ca nu exista p-atunci) is: "Pozor stat hranice" :LOL:
Cand le-am vazut, am inteles ca-s pe drumul cel bun. Da' nici acu' nu stiu daca era ceha ori slovaca... :thinking:

DcSantos

Active member
A trecut piramidon granita ''fraudulos'' cand nu lasa nea' Nicu lumea in afara ? am auzit aventuri cu tineri care fugeau peste granita inainte de 89. am auzit ca la nemti inclusiv aveau tot felul de difuzoare de-alungul granitei ce trecea si printr-o padure si in difuzoarele alea se auzeau latraturi de caini sa ii sperie/deruteze pe eventualii amatori.:joint:

DcSantos

Active member
A trecut piramidon granita ''fraudulos'' cand nu lasa nea' Nicu lumea in afara ? am auzit aventuri cu tineri care fugeau peste granita inainte de 89. am auzit ca la nemti inclusiv aveau tot felul de difuzoare de-alungul granitei ce trecea si printr-o padure si in difuzoarele alea se auzeau latraturi de caini sa ii sperie/deruteze pe eventualii amatori.:joint:
ca o ironie ,taica-miu in armata a fost la graniceri la salonta prin 80 si ceva . cine stie cati au trecut granita pe sub nasul lui ,haha ! :))))

babygrower1

Well-known member
singurele efecte adverse care le am avut de la mugurii ăștia cu hhc
din primele 3 fumuri am tușit așa de tare încât mi o venit toți micii de la Kaufland pe gura

sparge aproape la fel ca thc-u

Attachments

• IMG_3874 2.PNG
    IMG_3874 2.PNG
    4.2 MB · Views: 53