Eu nu folosesc butelie ci generator diy, CO2-u' e un supliment pe care-l administrezi din acelasi motive pt care le dai si alte suplimente gen RootJuice, TopMax, PK13/14, etc.Ce va place sa va complicati atata cu butelii de co2 nu stiu... Creste potenta ierbii? Nu. Creste numarul de terpeni? Nu. Devine mai rezistenta? Nu. Creste calitatea ? Nu stiu ce sa zic...
Nu neg ca nu e eficient, ci doar prefer sa imi las fetele 2-3 zile mai mult in veg decat sa stau sa ma complic cu buteliile alea, chiar merita bataia de cap?
Pe langa cei aprox 5L de vodca per sapt pe care mi-i da generatorul, imi face plantele mai viguroase ca si cum ar creste in gradina. N-ai soare, le dai codoi.
Acum ceva timp le dadeam bombe de codoi, adica le gazam exact cand se aprindea lumina in box.
Aveau niste explozii de crestere echivalentul unei sapt de veg, care bat cele 2-3 zile de veg mentionate.
La aceeasi suprafata, acelasi nr de plante cu acelasi volum si amestec de sol, aveam productie (grame) mai mare cu 25 pana la 40% mai mare fata de fara CO2.
In ce ma priveste, raspunsul e DA! Merita bataia de cap chiar si cu butelii.
Aici n-am mai administrat bombe pt ca n-am box (urile) etans cum aveam in trecut si cu intake in "U", dar n-au intrat zilele-n sac...