What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am deja oferta de donatie de 3 locuri premiate de la un seller, trebuie doar admin approval, se rezolva si aia. Acusi sa speram ca suntem macar suficienti incat sa termine 3, sa nu ne facem de ras.

cadavruslos

Well-known member
Eu ma bag . da sa termin cu actualul grow , si dau drumu la urmatoru , am niste seminte de ICE pe care urmeaza sa le pun la germinat ..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Hai ridicați mâinile sus!!!
Care se mai bagă ???
Până acum țipați toți și acum nici unu??
Hai , hai, curaj!
M-aș fi băgat și eu dar la mine mai durează până termin!!
:joint:

cristocel420

Active member
Vasy nu a banghit că e deja deschis threadu :D
HAPPY 420.
m
Mi-a zis un prieten azi, lasă bă 420-u uitete la un film cu Cristos ceva de înviere :)))) mor

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Avem acceptul lui gypsy pt premii. Maine sper sa prind timp sa ma ocup de anuntarea lor in thread.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu, el a dat acceptul ca admin. Va fi un seller de pe seedbay. O sa vedeti maine, pun si niste linkuri cu ce creste lumea de la ei.
Au fost foarte generosi, am cerut un pack si am primit 4 packuri, vom avea 2 packuri pt locul 1 si cate 1 pack pentru locurile 2 si 3. Erau dispusi sa dea si mai multe dar le-am spus ca probabil nu vom fi nici 10 inscrisi in competite. Ramane de vazut. Ar fi frumos sa iasa bine si sa facem an de an astfel de competitii. Numai sa avem cu cine..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
O idee foarte buna explo , daca nu mă cert cu nevasta , sper fiu prezent la fiecare concurs!!!
Îmi place ideea !
Abia mai învăț să cresc mai bine!!!!!
Și să cunosc deficiențele mult mai bine!
Și încerc să îmi fac niste scheme cum le hrănesc sa scriu când am udat și cu ce tip de îngrășământ am folosit la acea udare!
Cred că dacă voi avea aceste date cred eu că mă vor ajuta să înțeleg mai bine comportamentul lor !

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu inca nu m-am decis ce bag si cum da va fi un grow cu ce imi iese la mana, nu cumpar nimic. De mult nu am mai facut un micro adevarat, incerc sa fac unul acusi.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cand vrei sa dai un link intra in postul respectiv(click pe numarul de post verde din dreapta sus a fiecarui post si dai linkul din pagina in care ajungi). cum ai dat tu pagina 10, nu stim nici care post si pe deasupra cine are setat in CP alt numar de posturi afisate pe pagina ajunge pe pagina gresita. Eu am numarul maxim de posturi setat si atunci threadul tot are 9 pagini. tu ai dat link de pagina 10, m-a dus pe pagina 9. acusi, eu stiu unde sa ma uit si banuiesc la ce post te referi, da e mai bine sa pui direct link care duce unde trebuie.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Trebuie tinut cont ca pe atunci se foloseau diode de 1-3-5w, acum se folosesc smduri in mare parte, si atunci distanta poate fi mai mica putin. Mai ales la becurile led cu balonul scos, dinstanta fiind destul de mare intre diode si diodele fiind de putere mica optimul e mai aproape de 20 cm decat de 30 cm. Iar la cob-uri, daca sunt mici sau alimentate la sub 20 W, merge 20-25 cm, daca sunt 50-100W sau peste.. uneori trebuie si 40 + cm.

Si cum tot am zis de cob-uri, incerc sa eliberez niste sil-uri din veg room pentru microgrowul din concurs, daca nu sursa de lumina va fi un cob de 50-100w folosit la 20-30w sau ce sursa gasesc la indemana. Sau 2 astfel de cob-uri, daca dau de ele.

Nu uitati de threadul concursului:
https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=8852028&postcount=1
L-am pus la threaduri sticky sa apara mai la indemana.

Last edited: