Si mut aici discutia despre animale, sa nu-i fac offtopic lorei:
Vestea proasta e ca nu mai am nici o sansa sa cresc acolo - unde se patruleaza non stop - dar vestea buna e ca am vanat mare.
Dar promit sa bra.. astaa, vanez dupa sezonul de imperechere.
Si eu care dadeam vina pe capre..
Caprele is maimutele zonei temperate, se strecoara si se catara oriunde nu prea ai cu ce sa le tii la distanta decat daca faci rost de urina de pradator (zoo, ceva) si sa stropesti frecvent in jur, dar nici asa nu-i garantat ca-s obraznice ale dreaku'...succes afaraeu am avut ceva probleme cu o capra anul trecut. in ciuda boschetiior foarte mari tot a ajuns acolo... oare ceva impotriva animalelor se gaseste?
Mi-am dat seama ce anume imi halea neshte out-uri de le puneam la padure (langa, nu in). Ieri am fost sa mai culeg niste urzica ciuperci si ceva micelii si am vazut urme si cacareze de caprioara.Anti animale cauti desisuri sau le creezi si le faci sa para natural. Si am mai auzit ca urina de pradator ar ajuta, dar nu am avut cum sa testez, ca nici cand am dat, nici cand nu am dat nu am avut daunatori. Si sincer sa fiu bataia de cap nu merita nici daca inseamna ca pierd o planta sau 2. E natura, pui dublul de plante fata de cat ai nevoie si speri sa recoltezi destul. De cele mai multe ori e mai mult decat destul.
Vestea proasta e ca nu mai am nici o sansa sa cresc acolo - unde se patruleaza non stop - dar vestea buna e ca am vanat mare.
Dar promit sa bra.. astaa, vanez dupa sezonul de imperechere.
Si eu care dadeam vina pe capre..