What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Putem sa ne înscriem de pe acum, chiar daca nu avem growurile terminate??
Așa măcar vom ști care vor participa și care nu!
Numărul real de participanți!
Zic bine??
Sa înceapă distracția!
:joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da, e bine sa anunte cine stie ca se baga. Si cumva ar trebui sa limitam inscrierea dupa 1 octombrie si inceperea dupa 1 noiembrie, asa incat daca nu mai anunta nimeni ca intra, sa putem incheia mai devreme.

cadavruslos

Well-known member
Mama , pai pana la un an de zile trebuie sa asteptam ca sa vedem castigatoru . Eu am zis ca sa ai dam drumu mai devreme , gen 1 luna 2 sa ai dam drumu maxim ..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai la cum merge treaba suntem doar 3 sau 4 care vor sa dea drumul curand, din ce vad. Normal ca cine poate ar trebui sa dea drumul cat mai repede..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pai atunci nu voi mai aștepta , și le voi muta in ghivecele finale sa pot da și eu drumul la floare, sa grăbesc un pic !
Sa fiu cat de cat în tandem cu voi!!!!
Și le voi bagă 24/0! Doping!!!!

L.E.: ce prostii vorbesc! :muahaha:
Cum draq sa le dau 24/0 daca le bag in floare???
Ce bou sunt!! :muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai la cati suntem pana acusi, aproape ca e un premiu pt fiecare.. :joint:
Eu sper ca mai se baga si din incepatori. E o ocazie buna pentru ei sa faca rost de seeds numa' bune pentru un grow, indiferent daca e indoor sau out.
Poate asta ii motiveaza si pe cei ce au cont si nu zic nimic sa se bage in seama cu noi..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu zic că termenul de 19 să îl dai spre exemplu sfârșitul lunii și așa poate mai prinde curaj să își facă cont și să participe!
Zic eu ! Că e nașpa sa intri in joc dar sa nu votezi!!
Sau vorbesc prostii??
Trebuie să fumez puțin să îmi revin :D
:joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai na, pe aceeasi idee iti poti face 10 conturi si sa votezi de pe ele. Tocmai ca sa ramana for fun pentru toata lumea am ales sa fie asa. Nu cred ca e o problema sa nu votezi. Daca eram o comunitate mai mare cateva voturi dublate nu puneau o problema, dar cand voteaza sa zicem 20 persoane, pai 2-3 voturi poate sa fie diferenta intre locu 1 si locul 4. Adica chiar si un vot poate sa faca pe cineva care merita premiul sa nu il mai primeasca.
Ideea e sa ne distram si sa avem un subiect comun de discutie.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Dap ! Ai dreptate!! La asta nu mă gândisem!
Gata am zis că aprind jointul!!!
Până acum doar am amenințat!
Și foc ��!! :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mai am niște polen in congelator de anul trecut, ore o mai fi bun de ceva??
E închis ermetic in eprubetă și nu am mai umblat la el de ani trecut!!

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
...Pe la sf lui martie ori inceputul lui aprilie ies si eu cu noul box....
Ia uite ce mincinos is... :biggrin:
Cred ca m-am culcat pe urechea aia cu boxul provizoriu, noroc cu Arena ca m-a motivat in mod diferit...
Am facut tot ce puteam dar inca astept accesoriile comandate. Pandemia, de... :whistling:
Am gasit o solutie pt poze dar acum alta boacana - am windows Lite si nu pot vedea/procesa pozele... e puta madre!