What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Eu chiar nu inteleg de ce nu iau oamenii nicotina sublingual, daca chiar vor nicotina.
Na, poate nu este? Parca erau niste gumigumi totusi...

Gata, am aflat, trebuie intravenos, ca se distruge in stomac. Sau absorbita sublingual. La cantitatile astea, nu cred ca e o problema insa, mai degraba m-as teme de o supradoza!

Pillang

Well-known member
Pește (păstrăv) făcut la cuptor și cu condimente vreo 3-4 g de muguri a făcut-o pe nevasta mea sa râdă vreo 3 ore incontinuu!!!! Am râs de ea de m-am tăvălit pe jos!
Și am băgat și vreo 10 pipe azi și un joint!
Macar am cu cine rade!!
:joint:

Am crezut, ca ai disparut omule, demult nu te am auzit. Sper, ca totul e ok! Hai, fa ceva upgrade la lumina, urmeaza citeva gradine hardcore!
Nevasta mea odata a mincat vreo 3 prajituri facut de mine, acum 4-5 ani, dar na ris saraca, a vomitat vreo 40 de minute, stateam linga ea, eram si eu rascopt, parca timpul sa oprit, nu doresc nimanui...
Sper, ca fosta mea peofesoara de romana nu citeste acum ca o sa regrete ca nu ma lasat corigent

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
@pillang , nu am dispărut , e totul ok!
Am avut niste certuri cu femeia , și nu am mai crescut IN !! Pe viitor vreau sa testez cob-ul care l-am cumpărat în combinație cu becuri led!
Și să refac setupul!
Am o mulțime de semințe dar nu am timp să le cresc pe toate! Și mie frica ca in 2-3 ani nu vor mai germina pentru că vor fi vechi !!!
Dar voi cumpăra altele!
Și când voi fi gata voi deschide și un nou thread!
Hai noroc, și baftă la toată lumea!!
Mă duc să bag un joint!
Sau poate o pipă!!
:smoker:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in mediu protejat la temperaturi scazute adica fara temperaturi excesive si umiditate si lumina or sa tina fara probleme 2-3 ani cu rata de germinare satisfacatoare. Le poti baga si la congelator si fara probleme o sa ai cam 80% din rata de germinare pastrata fara probleme.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Meștere au deja vreo doi ani cele mai vechi!!!
Și să le bag acum la congelator nu cred că rezolv prea mult! Mai am și de anul trecut alea poate se mai merită!
Oricum am prea multe nu reușesc să le folosesc pe toate! In fine !
Hai la in joint!!
:joint:

cadavruslos

Well-known member
Pufff pufff ... passs :kos:

Attachments

• 1C225CA9-9B8E-49E2-97AE-D8C1497C845E.jpg
    1C225CA9-9B8E-49E2-97AE-D8C1497C845E.jpg
    24.3 KB · Views: 23

cadavruslos

Well-known member
Salut ! Am o mica problema , am gasit niste banane in cativa buzi , si cateva seminte , nu multe , problema e ca tricomi de pe plante inca nu arata a fii gata , ziua 73 de flower si inca cloudy si 10% amber , planta daca incepe sa dezvolte seminte am citit ca nu afecteaza asta producerea de thc , ce nu inteleg eu e de dureaza asa mult si nu vrea sa termine , o fii din cauza ca produce seminte ? Le dau topor sau astept tricomi , akm si daca astept in ca o saptamana sa fac 11 saptamani de flower nu ma deranjeE dar sper sa nu aiba nevoie de mai mult de 11 saptamani. A mai coborat si temperaturile pe la 22 24 grade si am redus programu de lumina la 10/14

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu lungeste timpul daca e polenizata insa poate sa afecteze producerea de thc. La un strain majoritar indica, 10% tricomi amber ar fi numa bine de recolta, daca restul is majoritar cloudy. Deci na, posibil sa fie gata. Is cumva din seminte fem? Le-ai stresat? Sau de ce sa se fii facut herma.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Apai daca vrei couchlock ia sample saptamanal pana iti place. Dar e pacat ca nu mai castigi la gramaj, cam arzi luminile degeaba de acu incolo. Mai ales la 10 ore de lumina, planta nu mai are ce sa dezvolte, mai mult trage sa nu moara.

cadavruslos

Well-known member
Apai daca vrei couchlock ia sample saptamanal pana iti place. Dar e pacat ca nu mai castigi la gramaj, cam arzi luminile degeaba de acu incolo. Mai ales la 10 ore de lumina, planta nu mai are ce sa dezvolte, mai mult trage sa nu moara.

Pai asta am citit pe aici ca e indicat sa faci , sa scazi temperaturie si programu de lumina , la gramaj nu ma mai intereseaza , e destula , da degeaba e multa daca nu e cum trebuie , eu nu vreau sa mai dezvolte buzii , doar taria , nu imi place iarba light ... Multi spun din ce am citit ca nu afecteaza cu nmk productia de thc daca planta arunca cateva banane in late flower , asta nu e un hermafrodit 100% , pe mine ma intereseaza amberu ala din tricomi frate , am cules de multe ori iarba prea devreme si nu se compara , akm daca tot am asteptat atat zic sa o mai las pana la 80 de zile , vreau sa vad macar 30 % amber ... asta e ideea , sunt ferm convins ca nu e gata ... faza e ca nu stiu daca am parte de alea 30 % amber se va simtii ceva in tarie .. mie sa nu astept degeaba ... si inca ceva pistilii inca nu s au retras de tot in calyx , si inca am pistili albi ..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Taria scade pe masura ce apar amber. Creste taria de cbd in defavoarea thc-ului, dar.. daca zici ca vrei couchlock cam aia te intereseaza, nu?
Eu ma refeream ca daca ai seminte in ea o sa scada putin energia investita in thc. Oricum, e probabil de la strain, ca n-am intalmit inca un hibrid care sa nu fie bun la 10% amber, si sa fie mai bun la 20-30% amber. Dar nu mi-a placut couchlockul in mod special nici cand eram fan indica. Acusi pot spune chiar ca il evit.

cadavruslos

Well-known member
Man inca nu sunt amber nici 10% , ce am gasit amber a fost pe frunele de trim de langa bud , si cred cu tarie ca erau amber din cauza ca i am atins cu mana , insa 80 % cloudi si vreo 20% clear inca , nu stiu dc pana mea se coace asa greu ..

Attachments

• AE015601-5B2C-4D8F-B1D0-194E67BAF9DE.jpg
    AE015601-5B2C-4D8F-B1D0-194E67BAF9DE.jpg
    51.1 KB · Views: 24
  • 136C4E8B-E4AA-46FE-B890-3B99321B9A68.jpg
    136C4E8B-E4AA-46FE-B890-3B99321B9A68.jpg
    51.1 KB · Views: 22
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu se fac amber de la atins cu mana, mai degraba de la stres sau temp crescute. Acusi vezi si tu, ca daca nu se schimba nimic curand poate mai bine bagi alta tura decat sa stai degeaba cu asta. Tricomii oxideaza si dupa recoltare, mai ales daca ii tii expusi la oxigen si temperaturi mai inalte.

cadavruslos

Well-known member
O fii si geneticu frate , nu am avut nici conditiile optime de ce sa mananc rahat , sm avut temperaturi mari 29 30 de grade , da am avut si alte plante cu aceleasi temp si nu am avut problemele astea , nu stiu .. iarba nu e proasta miroase bine arata bine , cantitativ sunt multumit desi nu am cantarit , asa aproximativ , da parca se putea mai bine , high e ok da nu cum ma asteptam