What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Sefe daca ne servești cu niste sativa nu refuzăm!!!
Așa că momendat pe indica puturoasă!! De aia de auzi cu o singura ureche , toți mușchii încordați de zici că stai spânzurat de lustră, aerul prea tare și prea curata pentru narile noastre, și o misiune de aia grea de îndeplinit, de parcă ai fi pe front, care musai trebuie să o îndeplinești 100% !!!
Ce spart sunt bai frate , nu pot sa cred!!
:kos: :smoker: :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Apai nici eu nu as refuza o indica, ca eu am numa chestii sativoase acusi in colectie. Cand vreau mai indica adaug ceva cbd bud langa (si asta doar cand fac rost de cbd bud).

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu anul asta am luat-o in mână cu out-ul !!
Mare Fail!!
Le halesc gângăniile de le rup!
Din 25 nu am mai rămas cu nici una!!
Toate in locuri diferite!
Și nu am loc să le cresc mai mult de o săptămână maxim 2 !
Și la 2 săptămâni sunt prea mici mă gândesc eu că sa poată supraviețui ! Le mănâncă gângăniile până apuca sa se întărească ele!
Mor de draci!!!
:joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Oi avea tu acolo ceva ganganii mai smechere.. eu si cand amconsiderat ca avut probleme cu ganganiile tot am ramas cu aproape toate plantele. Sau chiar toate in unii ani.
Chiar 0 din 25 e asa, aproape foarte exagerat. Sau ghinion teribil.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pai sunt de toate prin pădure aia !melci de aia fără casă , și animale la fel , destule! Porci mistreți la greu, căprioare la fel, iepuri nu mai zic!!
Dar eu tot zic că a fost un ghinion teribil!!!
Și nici nu am timp sa am grija de ele în fiecare zi!
Că dacă aș ști situația zi de zi as mai fi pus la încolțit imediat după ce constat că a dispărut una sau mai multe din ele!
Vegetația e înaltă și dacă nu primește lumina pentru a se dezvolta repede , le halesc gângăniile!!
Asta e părerea mea personală , pentru că am găsit din 7 care le aveam găsisem doar una și aia găurită de rămăsese doar venele alea din frunză!
Un joint ceva ? Eu am luat-o de dimineață! La cafea o pipă , o jumătate de ciocolata și ușor mă dau pe bere!!
O sa meargă munca de minune azi !

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Și la 2 săptămâni sunt prea mici mă gândesc eu că sa poată supraviețui !
Ai zis-o singur. Ar trebui o luna in conditiile pe care le precizezi. Dar daca ma intrebi, greseala mai mare e sa le bagi intre buruieni mari, astfel incat sa nu aiba soare.

sunt depedent de tutun si vreau neaparat sa ma las. De cannabis o sa fie greu sa ma las, in forma fumigata, si nici nu prea am ce sa fumez avand in vedere ca tot ce produc donez societatii. Ma gandeam daca as fuma frunzele de planta, frunze uscate printr-o pipa cu apa, as putea pati ceva dpdv fizic ? ca au putin THC si frunzele, eu am fumat asa vreo 1 saptamana insa si cu nenorocitul acela de tutun, amestec si nu ma simt rau sau ceva, doar ca pe termen lung, mi-as face rau cumva ? frunza e mai aspra, are mai mult material lemnos, ma gandesc la sanatatea mea, sa pot sa fiu sanatos sa traiesc 1000 de ani sa pot oferi suferinzilor Darul Vindecarii, uleiul acesta, dar de la Dumnezeu.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pește (păstrăv) făcut la cuptor și cu condimente vreo 3-4 g de muguri a făcut-o pe nevasta mea sa râdă vreo 3 ore incontinuu!!!! Am râs de ea de m-am tăvălit pe jos!
Și am băgat și vreo 10 pipe azi și un joint!
Macar am cu cine rade!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sunt depedent de tutun si vreau neaparat sa ma las. De cannabis o sa fie greu sa ma las, in forma fumigata, si nici nu prea am ce sa fumez avand in vedere ca tot ce produc donez societatii. Ma gandeam daca as fuma frunzele de planta, frunze uscate printr-o pipa cu apa, as putea pati ceva dpdv fizic ? ca au putin THC si frunzele, eu am fumat asa vreo 1 saptamana insa si cu nenorocitul acela de tutun, amestec si nu ma simt rau sau ceva, doar ca pe termen lung, mi-as face rau cumva ? frunza e mai aspra, are mai mult material lemnos, ma gandesc la sanatatea mea, sa pot sa fiu sanatos sa traiesc 1000 de ani sa pot oferi suferinzilor Darul Vindecarii, uleiul acesta, dar de la Dumnezeu.
Orice arzi.. rezulta combustie. Care nu e buna pentru plamani. Apa aia mai curata ceva, insa nu destul. Dar e mai sanatos decat sa fumezi tutun, conform studiilor. Si eu m-am lasat tot cu iarba, dar bud nu frunze. Merge, cumva. Numai sa existe vointa.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu e ca si cum si cineva ce n-a fumat niciodata nu se poate apuca de fumat daca incearca..
tine de vointa de cele mai multe ori. dar mie nici nu mai imi place aroma de fum de tigara. desi mai fumez cate un cui sau chiar si un trabuc, parca fumul ala de tutun aditivat imi face rau si cand il simt de la cineva ce fumeaza o tigara pe langa mine.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@explo: Ca sa ma exprim (si) pe intelesul lui primabiserica, mirosul de tutun e mirosul iadului. Ma rog, a unuia dintre ele. Daca nu iti place, inseamna ca inca mai ai o sansa :)

@primabiserica: shezi cuminte, nu ai sa traiesti 1000 de ani. In tot cazul, e mai important sa traiesti sanatos, enoriasii or sa inteleaga asta, asa ca rupe si tu 10% din recolta si pastreaza pentru sanatatea ta, astfel incat data totusi o sa traiesti 1000 de ani, macar 90% din recolta sa ajunga la societate. Caci daca o sa fii bolnav din cauza tutunului, ce faci?

In tot cazul, daca vrei sanatate, lasa fumatul de frunze si tutun si, eventual, pune frunzele la uscat, macina-le, si zilnic pui pulberea la mancare, de preferinta ceva prajit. Incepi cu o cantitate mica, vezi cum merge, si cresti gradat pana cand esti multumit. Vezi ca efectul apare in 1-2 ore.

Sau alternativ, fa-ti din frunze ulei a la Rick Simpson.

Pește (păstrăv) făcut la cuptor

Mai sa nu fi fost de la pastrav, astia sunt jucausi asa, si poate a gadilat-o nitzel de a fost asa vesela. Acuma, daca a fost pastravul tau la cuptorul ei, se explica de ce ati fost amandoi veseli :)

deepstate

Active member
Diferenta dintre mine si unul care acum se apuca de tutun e ca ala va avea o experienta nasoala in care se ineaca, tuseste, si are in gura un gust de cenusa, dar pentru mine experienta asta e undeva in fundal pentru ca la suprafata e dopamina. In mai putin de o saptamana as ajunge la un pachet pe zi. Cand m-am lasat ultima oara fumam doua.

Apoi mai e si faptul ca sevrajul psihic dureaza vreo doua saptamani (in cazul meu), dar pana sa ajung acolo trec vreo 5 ani de fumat, pentru ca intr-un final imi place sa fumez.

Latest posts

Latest posts