Uite-o si pe albinutza vizitand gangea:
https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=8531876&postcount=23
Polenizatorii umbla creanga
Ai zis-o singur. Ar trebui o luna in conditiile pe care le precizezi. Dar daca ma intrebi, greseala mai mare e sa le bagi intre buruieni mari, astfel incat sa nu aiba soare.Și la 2 săptămâni sunt prea mici mă gândesc eu că sa poată supraviețui !
E mutant man. Sau tocmai am depistat motivul ala de dispar familiile de albine...
Orice arzi.. rezulta combustie. Care nu e buna pentru plamani. Apa aia mai curata ceva, insa nu destul. Dar e mai sanatos decat sa fumezi tutun, conform studiilor. Si eu m-am lasat tot cu iarba, dar bud nu frunze. Merge, cumva. Numai sa existe vointa.sunt depedent de tutun si vreau neaparat sa ma las. De cannabis o sa fie greu sa ma las, in forma fumigata, si nici nu prea am ce sa fumez avand in vedere ca tot ce produc donez societatii. Ma gandeam daca as fuma frunzele de planta, frunze uscate printr-o pipa cu apa, as putea pati ceva dpdv fizic ? ca au putin THC si frunzele, eu am fumat asa vreo 1 saptamana insa si cu nenorocitul acela de tutun, amestec si nu ma simt rau sau ceva, doar ca pe termen lung, mi-as face rau cumva ? frunza e mai aspra, are mai mult material lemnos, ma gandesc la sanatatea mea, sa pot sa fiu sanatos sa traiesc 1000 de ani sa pot oferi suferinzilor Darul Vindecarii, uleiul acesta, dar de la Dumnezeu.
Cauta dry herb vaporizersDe cannabis o sa fie greu sa ma las
Pește (păstrăv) făcut la cuptor