Stii, asta ar putea fi de la iarba...pacat, s-au lenevit romanii..sau s-au panicat.
Crestem, da duminica mergem la biserica si noi??
Asta am zis si eu ca multi au disparut , ori sunt eu prea fumat si paranoia , cateodata mi-o iau asa prost , ca multi useri vechi care i am vazut online si pe chat si prin postari si prin propriile threaduri au disparit , mai in gluma mai in serios , macar dati un semn ca sunteti bine , sa ne facem si noi o idee , da eu mi am luat asa prost , stiu ca majoritatea astia care stiu erau pe romania si astia au disparut , mama ce filme grave si cuiu asta e dabia la jumate ... akm adv fratilor astia care va stiti datine frate un semn ceva , toate bune ? Hempfeld , vasi , mike , ganjboy , si toti care mai sunt ... faceam o prezenta , e cineva acolo ... filme grave .... paranoia
E panica mare in tara sincer,s-au bagat controale rutiere anti-drog si ajunge sa iti iasa thcul in saliva chiar si dupa 2-3 zile.Nu se mai complica lumea.
Se promite in fiecare an o lege pro-fumat dar asa e la noi,se promite dar nu se face nimic.Sincer sa fiu mai degraba sa faca spitale,autostrazi decat sa se gandeasca ce sa faca cu smokerii.Mai degraba avem nevoie de alea decat de o lege dar ironia sortii face sa nu avem de niciuna...Sincer cine ar veni la guvernare si chiar ar vrea sa faca treaba i-ar trebui vreo 10 ani ca sa duca tara asta undeva,sa repare ce altii au stricat in 20-30.
Da, mai ales daca esti fumator de multa vreme si fumezi des, poate sa tina mai mult de 2 zile pana la test sa iti iasa pozitiv. Si banuiesc ca ramai fara carnet si iei amenda maricica. Comparativ cu a conduce beat mort era ultima data cand am verificat legea si pedeapsa.
Man, ce fumasi, sa trag si eu ...Crestem, da duminica mergem la biserica si noi??