What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

cadavruslos

Well-known member
Nu stiu daca ati observat , da parca tot mai multi groweri vechi de pe forum , si mai ales cei din romanica nu prea mai sunt activi pe site , unii incepusera unele jurnale le-au lasat si neterminate , oare ce se intampla ... !? Stiti ceva ?

cristocel420

Active member
Paranoia man, și eu pățesc când is spart prea tare. Stau postează și după aia își dau filme cât o postat ce-o postat și lasă forumul...vin alții și tot așa.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Jtm ce faci tu e greșit.

Calea adevărată nu e prin curingul cu apa ci prin curingul cu agheasmă.

Muhahahahaha, postul anului frate!:thank you:

Altminteri bine grăiși: cel mai bun watercuring e cu aghiazmă. Subscriu în totalitate, dar nu toată lumea are de unde. Pentru cine are insă...

Eu de exemplu mi-o fac singur. După legalizare, promit că vă fac și vouă - aghiazmă de watercuring. Deocamdată însă mai trebuie să așteptăm...

Recomand mai ales lui Primabiserică și enoriașilor, dar din păcate, m-ar mira să mă ia în serios.

Mulțumesc Ganz, ca de obicei idei excepționale de la tine!:biggrin:

gumzgi

Well-known member
io, care le are cu buruienile , imi spuneti si mie cand se culege soia pusa pe camp , se lasa pana se usuca , ingalbeneste ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Tura de toamna in romania este pe perioada septembrie-octombrie (uneori noiembrie). Dar micii producatori pot sa nu tina cont de anumiti indici si atunci sa puna si ture intermediare sau chiar sa nu puna 2 ture pe an, ci doar una, si atunci aia una singura poate fi oricand intre aprilie (de obicei dupa jumatate) si noiembrie (inainte de jumatate). Daca totul e in regula o tura nu va dura mai mult de 3 luni de la plantare la recoltare. Evident, se recolteaza in forma uscata, asa ca perioadele cu clima extrema (ploioasa/umeda sau uscata/secetoasa) pot sa prelungeasca sau scurteze tura cu cateva saptamani. Maxim 2 as zice. In plus, eu m-as feri de aceste culturi din cauza substantelor folosite la tratare. Si din cauza faptului ca doar niste plante auto ar putea avea timp sa termine, oricum. Deci n-ai facut mare combinatie nici cand ai noroc si merg toate bine pentru tine.

gumzgi

Well-known member
Tura de toamna in romania este pe perioada septembrie-octombrie (uneori noiembrie). Dar micii producatori pot sa nu tina cont de anumiti indici si atunci sa puna si ture intermediare sau chiar sa nu puna 2 ture pe an, ci doar una, si atunci aia una singura poate fi oricand intre aprilie (de obicei dupa jumatate) si noiembrie (inainte de jumatate). Daca totul e in regula o tura nu va dura mai mult de 3 luni de la plantare la recoltare. Evident, se recolteaza in forma uscata, asa ca perioadele cu clima extrema (ploioasa/umeda sau uscata/secetoasa) pot sa prelungeasca sau scurteze tura cu cateva saptamani. Maxim 2 as zice. In plus, eu m-as feri de aceste culturi din cauza substantelor folosite la tratare. Si din cauza faptului ca doar niste plante auto ar putea avea timp sa termine, oricum. Deci n-ai facut mare combinatie nici cand ai noroc si merg toate bine pentru tine.

'mancatzas' dintzi aia exploziv ce mai nimerit

gumzgi

Well-known member
greu se misca traba :tiphat:

Attachments

• x1.jpg
    x1.jpg
    163.1 KB · Views: 21
  • x2.jpg
    x2.jpg
    80.4 KB · Views: 25
  • x3.jpg
    x3.jpg
    99.6 KB · Views: 22
  • x4.jpg
    x4.jpg
    71.3 KB · Views: 20

gumzgi

Well-known member
de 6 7 ani incoace n-am avut modele dastea, care sa puna asa greu in floare ;\ , dar asta este, e timp :), nu mai cumpar niciodata chestii care sa predomine sativa.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da e timp. Eu daca nu is presat de timp ma bucur cand incepe sa puna lejer. Ca de obicei la final o sa fie mai multa recolta. Si la sative e chiar normal. Am si eu una ramasa in growroom de la tura trecuta, are mai bine de o luna in plus fata de restul (de cand au fost culese adica (si de abia incep sa creasca buzii. Nu ma agit, ca stiu ca mai dureaza probabil inca vreo 1-2 luni dar si recolta va fi cat de la 4 plante de alea de au terminat in 10 saptamani. Si nu se pune problema de calitate, ca am rupt din greseala un bud si l-am pus in pipa si deja sparge bine. In conditiile in care de abia au inceput sa apara tricomii. Deci.. va merita.

gumzgi

Well-known member
cam cand incep astea de fel sa puna pe ele mai agresiv? la bud ma refer, am una are cam o luna si o sapt doua de floare , si dabea acuma a puscat cristalu sper sa prinda odata viteza ca aia are 3 metri si e locu mai dampulea .

nu se mai zice m-am spart, se zice I got high ! (m-am înălțat!) cu credință în Dumnezeu, am fumigat un medicament natural și m-am înălțat către EL.