radosnie ide sobie zapalic
czego Wszystkim Wam zycze ...
ZZ
czego Wszystkim Wam zycze ...
ZZ
Siemano Bajcus, zdrowie!Żyjemy nie śpimy ;-)
Czekam na pesteczki bo nigdy nie miałem Tom Hill haza w namiocie ale być może nie będę musiał sam wysadzać bo znajomek robi teraz pheno hunt prawie 300 nasion z reprodukcji THH to może kopsnie cos fajnego co znajdzie. On więcej nic nie pyli tylko Tom hill haze i to dużo tych pestek nie będzie. Jak ktoś chce jego pechy to jest dostępny do kupienia jeden fajny krosik OG który on zrobiłTom Hill wraca i odrazu sie gownoburza zrobila hehe no ale tak to jest jak kolega kolege w dupe na kase rucha , ciekawe sprawy wyplynely , o tym ze chimera niby miala miec jego cheddar klona a tak nie bylo , ale to chuj wszystko bo o 4:25 rano na pytanie kiedy nowa seria bedzie dostepna powiedzial ze wlasnie pyli ...
View attachment 18828066
Hammerhead jest z USA, Mad Mac jest niemcem ten co robi krosy z TTH I innymi sativkami.Tutaj jest lina
Tom Hill Haze
It would be nice if people would add the filial generation after doing repos.. If you started with THH f1 and did any repos they are now THH F2s. If you started with F2s you should know how it goes. Most of the seeds are prob much later by now. I have not seen any filial generations mentioned on...www.icmag.com
Tutaj sie zaczyna rozmowa panow , duzo mozna sie dowiedziec jak np. ze hammerhead jest niemcem i ze jak Was prosilem o pisanie pelnych nazw odmian to teraz sie okazuje ze on tez o to prosi z latwego powodu czytajacy wie co pokazujacy posiada , hammer wyskoczyl ze swoim hammers Kush x Tom Hill Haze ...
Tom tez ladnie opowiada o calosci swojego zycia ukladach straconej kasie latach , i jak go koledzy oszukiwali i okradali , klamali go przez lata tacy jak chimera , gypsy itd ... naprawde lektora piekna warto poczytac , ja to screenshoty mam bo pewnie dlugo to nie bedzie wisiec hehe Sa tez slowa podziekowania rodzinie za Haze to piekne bo sa ludzie ktorzy pamietaja cala ich historie jak to wlasnie sie zaczynalo ...
Rip Tom hill
Thanks for everything Tom. Without your knowledge the many of us wouldn’t be where we are today.www.icmag.com
Historia tego faceta jest bardzo smutna , jak wielu ktorych sie tutaj na ic przewineli, szkoda ze taki wplyw na ludzi ma kasa,
Ci co wiedza gdzie dzwoni , wiedza ile pracy zrobil hill , wydaje sie ze najwiekszym spatkobierca jego genow byl by senor Raco , pamientam ze wykonali oni dosc duzo pracy wpolnej nad x18 ktore podstepnie wyludzili kolesie z dna. duzo takich histori dzisiaj juz zatartych , zajlamanych , jak ktos obserwoje poczynania bernera i zna te rozne historie ktore z roku na rok zmieniaja tresc , wrocil rez ktory otworzyl swoj bank nasion,niestety zgnojony przez spolecznosc , i tak mozna by bylo pisac i pisac, ogolnie w dzisiajszym konopnym swiecie to prawdy tyle co sie samemu domyslisz
Gdzies mi miglo ze hammer jest niemcem , wiem ze mieszka w us , kiedys mialem z nim dobry kontakt ale nigdy nie pytalem o to , co w gruncie hehe rzeczy mnie malo interesowalo , ale odszukam nasze stare rozmowy i zaczne z nim pisac bo szukam czegos fajnego , a co do Mad Mac to cornik sie urodzil gdzies ale nie wiem gdzie tez sie tym nie iteresowalem ale podczas tej gownoburzy co hill teraz zrobil wyszlo ze na chwile obecna jest w niemczech to tez czytalem , moge cos mylic bo czytam ostatnio bardzo duzo zaleglych postow nie tylko tutaj , i tez zmuszony jestem do przyspieszenia moich powolnych kroczkow bo konkurencja nie spi heheheHammerhead jest z USA, Mad Mac jest niemcem ten co robi krosy z TTH I innymi sativkami.