Carrington dobry wynik i widaæ ze dobre palonko wyszlo a co by Ciê trochê zmotywowaæ to kolesie targaja 1Watt = 1g ale by³e¶ bliski tego przelicznika wiec jest dobrze. pozdro Bro
Moj± najwiêksz± rado¶ci± s± narodziny córki, piêkna sztuka, tatu¶ bêdzie mia³ w przysz³o¶ci problem z adoratorami.
Syn to jeden chuj do upilnowania, w przypadku córki interesuj± ciê wszystkie chuje ¶wiata.
Druga rado¶æ to owoce ostatnich zbiorów, po ponad miesi±cu kuracji s³oikowej wysz³o tego 553 sztuki z 600W!!! To moja ¿yciówka! Z jednego Grapka wysz³o mi równe 100 szt. Toæ to szok! Od zesz³ej wiosny nic nie pali³em i zamierzam jeszcze trochê poci±gn±æ, wiêc przyjaciele zostan± obdarowani kozackimi prezentami.
Euforia DP
View Image
Power Plant DP #1
View Image
Power Plant DP #2
View Image
View Image
Skunk#1 SensiSeed
View Image
Pozdro, Carry.
Pedze z gratkami , flaszeczka i kwiatkami , zycie na lepsze zmieni sie , tez tak myslalem ze jak dziolcha to calej wsi bede musiol pilnowac a tu mosz krew z krwi i na otarcie lez corka mi przedstawi tylko jednego chlopaka hehe sie wie ze oni sie zmieniaja , ale z dwojga zlego niech to beda oni niz one hehe
Moc caluskow oraz zdrowia moc zyczen sle no i worek pampersow ...
Kolejna radosc , i ta kochana euforia na tapecie , piekny wynik teraz juz wiesz ze to jest kwestia czasu
All tha best bro 4 U and calej rodziny
Ja to kocham dzieci i to jest moja radoscia
ZZ