What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

A

ares420

Wczoraj wpadłem na pomysł, żeby obczaić mojego partyzanckiego spota, który jest daaaaaaaleko od mojego miejsca zamieszkania...
W połowie czerwca wsadziłem w ziemię 2 nasionka myślałem, że nic z tego nie będzie...
Wbijam w nocy w okolicę spota, znalezienie go zajęło mi z 30min ale w końcu się udało.
Patrzę a tu rośnie sobie 1 roślinka ok 1m pięknie kwitnąca... byłem taki szczęśliwy, że mało się nie popłakałem :laughing:
Zawsze te 20-30 bacików będzie :rasta:

Pozdros
kanibal

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
ale mialem wczoraj piekny dzien !!!
od jakiegos miesiaca przychodzi do nas kot "dzindzer" dokarmiamy kotka bo w ciarzy kocica , ale znalazlem instytucje co sie zajmuje odmajdywamiem wlascicieli kotkow hehe tutaj karzdy kot ma wstrzepiony chip coby wiedzieli czyj kot i gdzie mieszka i sra i wlasnie wczoraj przyjechali po kotka i zabrali ( napewno nie bendzie serwowany w vietnamskich resrauracjiach ) kotek trafil do swojego domku i tam sie okoci ....
po pracy wskakuje do pokoju a tam niespodzianka , paczka juz doszla ,

- namiot , aluflex , wentyl , nawozy - jak widac kupilem se gowno w plynie hehe i wyjebalem kase w bloto heheh kocham to uczucie

pozdro

A

ares420

Ja się cieszę z tego samego co Ilovedrive :joint:
Oraz z tego, że od tygodnia padał deszcz a dzisiaj od rana jest piękna pogoda :rasta:

T

thcfanatic

hehehehe weeekend
dzisiaj sie obudze i
znikna problemy wiem to, ciagle wkurwianie stanie sie legenda

jahman

Active member
Veteran
:wave:

heh a mnie cieszy, ze zostalem obdarowany tymi oto smakolykami:smile:
Test okazal sie bardzo pozytywny! Super owocowy smak, zapach...a dzialanie okreslam jako lekko trippy... Znajomy niestety nie zna pochodzenia pestek, ani nic kompletenie na temat genetyki, seedbankow itd...hehhe...ale ziolko pierwsza liga...mu wyszlo...poskladala mnie odrobinka...:smile:
58451fajah.jpg

sciete 14 wrzesnia, bobki bardzo twarde, zbite...zywiczne!:smile:
58451palto.jpg

Milej niedzieli!:wave:

Last edited:
C

Ca2

ziel-zielona: co rozumiesz przez gówno w płynie? Pk13/14 jest tym gównem czy BioCanna?
Po różowej hulajnodze sądzę, iż twoimi radościami nie są tylko zakupy ;) Kolor raczej nie daje wątpliwości odnośnie płci ;D

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
taaa ale ona juz na hulajnodze nie smiga teraz o skuterku sie obija hehehe
a ten BioCanna to jest nawoz organiczny , czyli .....?..... sam kolor juz mowi za siebie , stosowal ktos to wogule?? czy znowu wale jak lysy grzywa o kant kuli

cieszy mnie moja brac na IC ciesze sie razem z wami z waszych radosci ...

pozdro

GrowBoy

Active member
Faktem mojego zadowolenia jest fakt iz ze ziolko dzisiaj sciete nawet dobrze daje sobie rade :D hehe
Druga sprawa to ze dzis doszla do mnie dlugo oczekiwana paczkja z fr.pl w ktorej znalazlem 10 x lemon skunk fem. i 5 x big bang fem. :D
Wiec niedlugo indoorek na wypasie :D :p
pozdrawiam

S

Szot

Siemanko
Moja radosc wynika z tego ze znalazłem zajebistą prace :D:D i druga lepsza radosc za tydzien zaczynam indorka hehe
pzdr

jaca30z

Member
Jestem po pierwszej ścince.Jak zbierałem plon to zacieszałem sam do siebie (lubię to akcje) heeh.
Ile bym nie miał to i tak jestem zadowolony.
Pierwsza próbe smaku i mocy planuje na następny tydzień aj aj nie moge sie doczekać ;)
POZDRO!

G

Guest

Ahahahaha! :D Podbijam i podpisuje pod ZIELONEYM :D Cieszy mnie życie :D Chwalić konopie :D Kocham was :D

BReal

Well-known member
Veteran
Jutro porobie fotki mojego danish passion, tego co sie ostalo
Bedzie tego z 20 sztu, moze niewiele ale ja bardzo malo pale wiec starczy na jakis czas
To co mam to indica pheno mi wyszlo, ale bardzo dobre choc w mocy srednie
Jeden blunt starczy na 2och, albo 3
Zejscie trwa pol dnia, nie mowiac juz o tym "zielonym" kacu rano, hehe...
A co najwazniejsze zachamowalem rozwoj plesni i juz nie widze grzyba :)
Najblizszy wypad w teren za 2 tygodnie, wczesniej sie nie da bo mam full roboty
Ale banan na gebie widnieje non stop :)

Krotko mowiac: co swoje to najlepsze ;)

No i ciesze sie, ze Hot Cargo znow gosci w naszym pokoiku zielonym :)
A reszta daje takie fotki ze szczeka mi opada do podlogi
Hold dla Was skladam zielono zalogo
Ale tak naprawde posiadamy wszystkie kolory teczy, hehe..

Pozdro dla prawdziwych! :wave:

Latest posts

Latest posts