What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

a ja sie martwie, bo taki maly po pierwsze nie wie co to jest, a po drugie nie ma zielonego pojecia czym takie zabawy w takim wieku moga sie skonczyc.
Ja osobiscie nie chcial bym by moja corka w wieku siedmiu lat nosila takie koszulki, a juz tym bardziej ineresowala sie doglebniej sprawdzala z czym to sie wiaze...
ps: i choc to pewnie wzbudzi spore kontrowersje, to osoby ktore maja zajarke z palacych blunty 7 czy 15 latkow uwazam za intelektualnych kretynow, zas osoby ktore przed osiemnastka (no moze siedemnastka) poczestuja lub beda promowac ziolo u mojego dziecka, skazuja sie automatycznie na bardzo powazne uszczerbki na zdrowiu.
A jak rodzice maja jazde to niech same stroja siebie w symbole, ktore ich dzieci nawet nie rozumieja. Mam wrazenie ze to forum powoli zmierza w kierunku haszysza, niedoroslych umyslow, bez wiekszej swiadomosci. To mnie martwi

V

Varg

soulflayer -> myślę, że rodzice tego dzieciaka też nie wiedzą co on nosi ;) ot, kolejna koszulka. sam fakt jej noszenia nie jest niczym złym. Poza tym zgadzam się z Tobą, że MJ powinna być z daleka od gówniarzy. Nie sądze, aby 15 czy 16 latek palił wiedząc po co. Dzieciom w jego wieku chodzi wyłączenie o zajebanie się i poczucie innego stanu świadomości. I często nie ważne, czy to MJ, alkohol, czy pixy... byle było fajnie.

co do haszysza, czułem tam klimat gangstersko-osiedlowy, więc nawet już nie czytam tego forum. strasznie dużo głupot tam się pisze...

peace

T

thcfanatic

łysy_łysy said:
Ciesze się, że takie małolaty jak ten nie boją sie Giertycha i leją na Babilon :laughing:

sory ale troche glupoty gadasz takie szczeniackie poglady tak to troche odebralem ja jak bylem mlody zaczynalem palic tez mowilem eeee tam ja z moimi dziecmi bede jaral to nic zlego teraz sadze ze jak by przyszedl mlody do domu zjarany by mial nie mila rozmowe a jak by przyszedl zjedzony czyms to pozamiatane

varg bez kitu haszysz to wiekszosc gangsterka osiedlowa czuc to od razu sam mieszkam na osiedlu i keidys byla zajawka gangsta dila cos a teraz to leje z tej wiary u mnie na blokach wypija wina szukaja dymu i po co im to a najczesciej to zfurani chodza heh zal

G

Guest

łysy_łysy said:
Ciesze się, że takie małolaty jak ten nie boją sie Giertycha i leją na Babilon :laughing:

to sie raczej nadaje do wesolego pokoju, hehehe.. :bashhead:

T

thcfanatic

jahman said:
A ja sie ciesze, ze w koncu jestem pelno prawnym czlonkiem forum! 50! hehe

:wave:

gratulacje

a ja sie ciesze bo dizisiaj 4 wpadla z polaka hehe
peace
:rasta:

GrowBoy

Active member
Witajcie :D
Ja sie ciesze ze w koncu jestem w tym gronie... niestety mialem chwile przestoj ale powracam napewno bogatszy w doswiadczenia i umiejetnosci :)
Pozatym to tylko czekam az leb pojdzie pod nóz <mniam>

:laughing: :laughing: :laughing: :joint:

dekadan

Member
a ja sie ciesze bo dzis caly dzien bede przygotowywal szafe do odpalenia kolejnego growu, pestki powinny jutro przyjsc....wybralem power plant white labela i jestem ciekaw jak cholera co z tego bedzie

Ilovedrive

Member
Cieszy mnie to że pomimo wilgotnej miejscówki i panującej wilgotnej pogody na żadnych z trzech dam nie znalazłem śladu pleśni ! :laughing: :jump:

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Heh...zaraz odpiszę na PM... ale najpierw napiszę ten 50 post!

A cieszę się z tego, że dzisiaj pierwsza lala pod nóż idzie :D Zarżnę sukę! a jak...

jahman

Active member
Veteran
zielonylasss said:
Heh...zaraz odpiszę na PM... ale najpierw napiszę ten 50 post!

A cieszę się z tego, że dzisiaj pierwsza lala pod nóż idzie :D Zarżnę sukę! a jak...

Brutal! hahaha :angrymod:
Dajesz dajesz ... powodzenia:smile: :wave:

Kolobrzeski

Member
Mnie ciesza resztki jedynego odnalezionego topa EMxHH... troche malo ma zywicy, bo plant zostal przedwczesnie sciety, ale po spaleniu czystego blancika jest bardzo milo:D

GrowBoy

Active member
hehe :D
Kolobrzeski dzis mnie dostapilo to samo co ciebie :D
Schowal sobie kiedys na czarna godzine paczuszke Grapferuita :) i dzisiaj ja dopiero znalazlem i to calkiem przez przypadke :) Ehhh te dziurki :D
Mala paczka... ale jak cieszy!!! :D

Pozdrawiam :D

bandzior

Member
@opoj1989 piłem taki browary jak byłem na mazurach o ile dobrze pamiętam nad jeziorem białym dobre są ale niestety u mnie nie są do kupienia
a moja radość jest taka że zjaram zaraz grubego blanta i popije jackiem danielsem
pzdr

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Żeby w sobotę w pracy się nie nudziło, przed nią ostrożnie zdjąłem 1 chmurkę Night Hail Ultra... Jest zajebiście... Śmieję się do forum, na którym aktualnie nikt nie pisze hehehe... poza mną...
A w ogóle to niezły wałek... do wczoraj byłem pewien że to erocket x danish passion ale po dokładniejszym przestudiowaniu notatek jestem pewien, że to bardzo wczesne pheno NHU... :D

Wspaniałego weekendu prawdziwym! :wave:

Latest posts

Latest posts