What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

Blancik

Member
Piekna pogoda:D Siekiera, sekator, lopata i mozna brac sie do roboty:jump::jump:
picture.php
Bless Up!

Holan

Member
http://www.tvn24.pl/0,1697679,0,1,marihuana-nie-zabija--leki-tak,wiadomosc.html

W kwestii spojrzenia na Ganję zawsze szanowałem Marka Balickiego, zawsze wypowiada się na ten temat bez emocji i profesjonalnie. Potrafi odstawić na bok nasze uprzedzenia czy właśnie emocje i podjąć rzeczową dyskusję na ten trudny temat, do którego dystansu brakuje tak wielu naszym włodarzom.

W tym wszystkim najśmieszniejsze jest to, że to nie kto inny jak ekipa SLD swego czasu przyczyniła się do delegalizacji m.in. marihuany w Polsce co teraz jakby próbują odkręcić.

Bardzo cieszy mnie , że w końcu coś się ruszyło. Nie mówię o legalizacji, bo do tego długa droga a i tak poza tym moim zdaniem nie jest do dobrym wyjściem w Polsce, chodzi o depenalizacje. Ale niestety nie mam złudzeń, że dyskusja ta zrodziła się w tym czasie nie z dobrej woli polityków - to zwykła kiełbasa wyborcza, bo oni już powoli zaczynają rozumieć, że jest Nas wielu. Pozdr

cardiel

Member
TRAWKA DO CELÓW LECZNICZYCH W POLSCE?

http://www.tvn24.pl/12690,1697570,0...marihuany-do-celow-leczniczych,wiadomosc.html

moze niewiele, ale zawsze cos

pozdro

Wielki dzien kochani! W artykule ktory wkleil minchi, jest tylko ozaproponowanej poprawce do ustawy, ale pare godzin temu zostala ona przyjeta! To znaczy, ze bedziemy mieli Medical Marijuane w Polsce :jump: jutro rano glosowanie, ale PO, PSL i SLD ja popieraja, wiec o ile niespadnie metooryt czy cos, to mozemy byc spokojni.

I wedlug mnie to jest OGROMNY krok w kierunku depenalizacji w Polsce :smile: A jako, ze ciepie na pewne udokumentowane schorzenia, bede ubiegal sie o recepte. Jutro bedziemy mogli sobie dokladnie poczytac, to ta ustawa wnosi.

Pozdrawiam :ying:

WAZNY EDIT

jutro od 9.00 bedzie dostepna transmisja online na: http://www.sejm.gov.pl/trans/trans.htm czytanie ustawy wraz z poprawkami ma sie odbyc w 3 punkcie obrad, ciezko powiedzic dokladnie ktora to bedzie godzina, wiec dla chetnych polecam zerkanie co jakis czas.

Last edited:

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
Nie wierzę :yoinks:

To zbyt piękne by mogło być prawdziwe ale chyba powoli nasza sytuacja zaczyna się poprawiać. Ciekawi mnie jak to będzie rozwiązane w kwestii formalnej tzn. czy będzie się trzeba ubiegać o "kwit" jak w usa, będą wydawane pozwolenia na uprawę na użytek własny czy też będzie tak jak w przypadku lsd gdzie w kilku krajach europy zostało ono zdepenalizowane i jest dostępne jedynie do badań po rozpatrzeniu wniosku?

Może czas pomyśleć nad powrotem na stare śmieci..:blowbubbles:

Głośmy dobrą nowinę ! hehe:dance013:

peace:wave:

EDIT:

No oglądam sobie właśnie tą posiadówę i tak się wkurwiłem że nie wiem czy mi zioła starczy by to pokonać... to są pajace których trzeba wynieść siłą z wiejskiej. Co oni mówią... to jest propaganda, trzymanie wersji przez działaczy korporacyjnych, teatrzyk.
Ci ludzie za wszelką cenę będą bronić "stanowiska firmy" bo to ich praca a nie rozważnie co jest dobre a co nie, tak samo jak niebiescy są pionkami systemu... oni wszyscy świadomie się na to godzą i trzeba o tym pamiętać. Takie terminy jak moralność czy zdrowy rozsądek są w tej grze witane pobłażliwym uśmiechem ...

Anarchia + handel wymienny !

Gorąco polecam wszystkim ten kawałek :

http://www.youtube.com/watch?v=2gyRY6dDwfA&feature=related

Co to za różnica, 1-2g ? Moja żona tyle w pracy wypala, takie zmiany mi np. nie pomogą bo jak się przed sądem wytłumaczyć że to co szanowna sędzina ma w papierach jako ilość hurtowa ja spalam zanim znajdę rano bieliznę? hehe

ale sobie ulżyłem hehehe

rondel

Member
coś chyba nie tak,
sld wnioslo poprawki o medyczną i okreslenie "niznaczna" ilosc, ale to nie znaczy ze zostaną przyjęte, bo juz pare dni temu odrzucili rozpatrzenie nieznacznej ilosci, wszystko i tak zalezy od po, a co pan premier powiedzial to wszyscy slyszeli:D zmiencie mnie bo mi już się nie chce:D dlatego ja w tej kwesti pozostaje jak niewierny towasz,

bez off'a moja radość to kule z angli:thank you:, na czysto semestr i większość pracy napisanej:dance013:

cardiel

Member
Dobra panowie

Przepraszam, ze wpuscilem troszke nadzieji w wasze serduszka... Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zawsze czyli wyszedl chuj... Wczoraj w czytaniu na komisji sprawiedliwosci poprawki m.in o medycznej marichuanie przeszly. Dzisiaj na glosowani cos sie im jednak odwidzialo i zadna z poprawek nie przeszla :(

To znaczy, ze ta ustawa nic tak naprawde dla nas nie zmienia. Poprostu prokurator moze odstapic od sciagania pod warunkiem, ze udamy sie na leczenie. I tak jak znajda przy nas 0.03 grama zabojczej marichuany bedziemy mieli rewizje w domu, przesluchanie, dolek, trzepanie telefonu itd.... KURWA

M

minchi-bongo

Jednak cos sie zmienilo. Nowelizacja celuje w wyzsze klasy spoleczne. Teraz bogaty tatus ze znajomosciami bedzie mogl zalatwic synkowi bezproblemowe umorzenie jeszcze na szczeblu prokuratorskim. Dla nas zwyklych ludzi nic sie nie zmienia.

pozdro

edit: do toczenia tego typu dyskusji przydal by sie temat LEGALIZACJA/DEPENALIZACJA W POLSCE
ostatnio nawet chyba byl ale zostal skasowany bo ktos tam cos reklamowal. Postuluje o zalozenie nowego tematu i przeniesienie
do niego miedzy innymi postow powyzej

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
ANTYRADIO miala byc podjeta dyskusjia na temat legalizacji MJ w PL caly dzien slucham i nic nie slusze ciagle czekaja na telefony itd juz nawet przestali liczyc na telefony i zaczeli odsylac na facebook , to jak przez caly dzieb zadzwonilo pare osob na temat czy aby nie jest wszystko jasne ? tam powinno byc urwanie telefonow !!!

Kikeritz

Member
Wiosna wiosna:blowbubbles:!
Musiałem wcześniej przerwać uprawę, ale mam kilka zdrowych ziarenek. Dosłownie kilka, niestety, ale przynajmniej dałem się rozmnożyć roślinkom, które tak niecnie wykorzystałem, hehe :)
Po spróbowaniu kwiatków muszę przyznać, że pierwsza klasa :) Bliżej green-o-maticowi do sativy, choć to może być sprawa wczesnego ścięcia...
Pozdrawiam Was :tiphat:

Mundek

Member
Nie ,żeby radość wielka , ale po poskarżeniu się sensi seeds na ich feminizowane męskie shivy , wysłali mi pięciopak shivy skunk fem w ramach rekompensaty. Za zjebanie mi 3 miechów uprawy to nie wiele , ale zawsze cuś.
Nie omieszkali mi oczywiście napisać , że złe warunki powodują hermienie , ale jakoś z tej lipy się musieli wytłumaczyć.
pozdr.

kOdO1912

Member
To znaczy, ze ta ustawa nic tak naprawde dla nas nie zmienia.

A no zmienia bo podniesiona została kara za posiadanie większej ilości z bodajże 10 do 12 lat pozbawienia wolności.Czyli miało być lepiej a wyszło jeszcze gorzej(choć telewizja "każe" myśleć inaczej. Na pewno nie zmieniło się na lepsze tak jak oni mówią). Czułem że ta kiełbasa wyborcza coś z byt tłusta żeby była prawdziwa.Politykom nie można ufać to Fakt potwierdzający regułę. Uważajcie na siebie

rondel

Member
moim szczęściem jest to szare niewyraźne pudełeczko i magiczna zawartość którą kryje, a mianowicie:
euforia, wwxbb, skunk#11, durban poison, easy sativa x shaman

...ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma...(nawiasem kto śpiewał?)
picture.php

pozdro, owocnego

U mnie jak wyżej ta sama radość ale na początek 1 rzut af ;)

5 MI5 x Fast Bud
3 MI5
2 White Master
2 Diesel Ryder
5 White Dwarf

już nie długo odmiany nie automatyczne ;)

pozdro świrusy !

jasiu83

Active member
moim szczęściem jest to szare niewyraźne pudełeczko i magiczna zawartość którą kryje, a mianowicie:
euforia, wwxbb, skunk#11, durban poison, easy sativa x shaman

...ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma...(nawiasem kto śpiewał?)
picture.php

pozdro, owocnego

Pinć Dwa Dymbiec oczywista, hehe. Ps fajne pudełeczko ;-):wave:

kOdO1912

Member
Raduję się ponieważ moja kondycja biegowego amatora nie spadła przez zimę. na 1000m. :tiphat:

Last edited:

Latest posts

Latest posts