ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Masz tu jeszcze Top coś do popatrzenia... wygooglane... cieszy mnie dziś... Z jakiejś podróży do Indii...
Małe a cieszy...
Wszystkim życzę dużo radości z malutkich nawet rzeczy...
moją radością jest powrót Adama Małysza do świetnego skakania, aż łezka się wczoraj w oku zakręciła jak zdobył olimpijskie srebro w Vancouver ehhh jak miło znowu zobaczyć Adama z tym uśmiechem co nie znikał mu z twarzy kilka lat temu
Ja się dzisiaj cieszę niezmiernie, bo miałem baardzo, ale to bardzo ważny egzamin
Nauczyłem się około 20 % materiału, i akurat z tych 20 % które umiałem było prawie 75% pytań Nie ukrywam, bo gdybym trafił na tak zwięzły zestaw z poza tych 20 % które umiałem, to bym nie odpowiedział na ani jedno pytanie ... Pół roku nauki w plecy.
A od rana jak wstałem, jakoś dziwnie zadowolony byłem, cały dzień z bananem na mordzie.
Tak więc nie jest powiedziane, że maksymalnie szczęśliwy zbieg okoliczności nie jest możliwy. Tylko trzeba wierzyć, że się uda
to tak samo jak z maksymalną padaczką , koleje losu różnie się przeplatają.
teraz choć nie palę na co dzień, idę zajarać bucha za wasze i wszystkich zdrowie.
I niech pięknie się zieleni nasza Polska,
chora od dawna, lekarz czeka, ganja maijuana, brać przykłady od mądrych tego świata, WIEŚNIAKI nie dajcie się zwariować - tez lubicie zapalić konopie - pozdro top )) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
polish bagno
A moja radoscia jest toze rano wstalem, przywitaklo mnie piekne sloneczko zwiastujące WIOSNE![tak tak, u mnie juz ladne roztopy ] i cwiekajace ptaszki...hmm jak ja juz danwo ich nie slszalem?