What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

M

Mr.TopTop

hehe, w krainie przyjemności siedzi Mr.TopTop - i zagryzając oscypke patrzy jak się robi śniadanie hehehe :)))

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Masz tu jeszcze Top coś do popatrzenia... wygooglane... cieszy mnie dziś... :D Z jakiejś podróży do Indii...
Małe a cieszy...
Wszystkim życzę dużo radości z malutkich nawet rzeczy...

picture.php

Zielonego weekendu! :joint:

:wave:

B

BajCus

To teraz tylko czekać na złoto na dużej skoczni i 6 medali Pani Kowalczyk :groupwave:

W

Wariat

Siemanko.

Ja się dzisiaj cieszę niezmiernie, bo miałem baardzo, ale to bardzo ważny egzamin :)

Nauczyłem się około 20 % materiału, i akurat z tych 20 % które umiałem było prawie 75% pytań :D Nie ukrywam, bo gdybym trafił na tak zwięzły zestaw z poza tych 20 % które umiałem, to bym nie odpowiedział na ani jedno pytanie ... Pół roku nauki w plecy.

A od rana jak wstałem, jakoś dziwnie zadowolony byłem, cały dzień z bananem na mordzie.

Tak więc nie jest powiedziane, że maksymalnie szczęśliwy zbieg okoliczności nie jest możliwy. Tylko trzeba wierzyć, że się uda :smoker:

to tak samo jak z maksymalną padaczką :lightning:, koleje losu różnie się przeplatają.
teraz choć nie palę na co dzień, idę zajarać bucha za wasze i wszystkich zdrowie.

pozdrawiam

M

Mr.TopTop

a co Ciebie Adaś interesuje, to jest o ganji a nie o skokach, pozdro top :)))

M

Mr.TopTop

Mega szybko topnieje śnieg, wiosna idzie, sloneczko zajebiscie od rana swieci.

I niech pięknie się zieleni nasza Polska,
chora od dawna, lekarz czeka, ganja maijuana, brać przykłady od mądrych tego świata, WIEŚNIAKI nie dajcie się zwariować - tez lubicie zapalić konopie - pozdro top :))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blowbubbles:
polish bagno :tiphat:

P

piterr

A moja radoscia jest toze rano wstalem, przywitaklo mnie piekne sloneczko zwiastujące WIOSNE![tak tak, u mnie juz ladne roztopy :) ] i cwiekajace ptaszki...hmm jak ja juz danwo ich nie slszalem?:(

Latest posts

Latest posts