ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
A ja się cieszę, bo kupiłem tanio fajnego golfa i dzisiaj u mechanika okazało się, że w sumie nie dzieje się z nim nic strasznego (trochę rdzy i filtry do wymiany, ale to drobnostka) Dawno nie czułem, że tak dobrze wydałem pieniądze
RaStart to takie rozwiązanie awaryjne na wypadek gdyby Bedouin nie znalazł dla nich mieszkań.
A tak szczerze ,życzę Ci szczęścia Bedouin i watasze również.
Nareszcie, po 4 latach czekania wreszcie są a właściwie będą u mnie rosły, koniecznie porobię pestki. Może z obecnego grow jakieś mamusie zostawię to będzie co zapylać.
Pamiętam jakie potwory kiedyś ludziom rosły z tych pestek, jak deep chunk tylko masywniejsze, miejmy nadzieję iż tym razem pestki od Boga też będą boskie hehe
Moja radoscia na dzis jest przesyleczka od jednego z userow ic a w niej 55 pestek na tegoroczny out wiec w tym roku pewnie ze stowka poleci na sloneczko wielkie dzieki
a moja radoscia byl dzis rano kurier z paczka pod pacha a w rezultacie w koncu mam czysciutka wode do picia tez swietnie sie nadaje
matki sie krzewia dorosle panny koncza zywot. gdzies za 3 tygodnie nowy cykl bedzie 30x trainwreck i 6x wr#5. juz nie moge sie doczekac cyklu na miekkiej wodzie
Ja najbardziej ! Chodź dzisiejszego dnia spadł u mnie śnieg , ale i tak radaość wypełnia mi całe dni z powodu nadchodzącej wiosny i tych kilku słonecznych ostatnich dni .