Itachi
Member
Nu trebuia sa scoti plasa deoarece o sa mai creasca destul de mult....
P.s: nu-i nevoie sa dai mereu Quote cand raspunzi la un post.
M-am obisnuit asa
Nu trebuia sa scoti plasa deoarece o sa mai creasca destul de mult....
P.s: nu-i nevoie sa dai mereu Quote cand raspunzi la un post.
Merci de indrumarePlantuta lui coolbud a crescut considerabil, devenind peste noapte un adevarat tufis, fiind de departe cel mai documentat grow de autofloranta de pe sectiunea romaneasca a forumului. Ar trebui sa te inspire destul de mult acel grow.
Nu inteleg ce sens are acel "NOT" la sfarsitLas-o bre' ca merge-asa! NOT
va e ciuda ca-s sexy, aia e!!
De ce sa tai frunzele ?
Cum ai ajuns la concluzia ca sunt inutile ? Nu cred ca in natura exista ceva 'inutil'. Ca nu mai au un rol asa de important, asta e alta treaba. Cand planta va considera ca nu ii mai folosesc se va descotorosi singura de ele.
P.S. Cat de util consideri tu ca este lobul urechii ? Sa-ti imprumut o foarfeca ?
L.E. Cand legi planta, ca sa eviti ranirea tulpinilor, pune sub sfoara, la locul de contact, o bucatica de carton sau plastic.
Dar stiu ca iti place sa te complici !
Uitandu-ma la poze nu m-am putut abtine sa ma intreb de mai multe ori de ce ai legat atat si ventilatorul cat si planta de puncte asa de indepartate.
Mi s-ar fi parut mult mai simplu ca ventilatorul sa il legi cu o sarmulita chiar de plasa pe care ai taiat-o. La fel si in ceea ce priveste planta - o inclinai, legai de plasa o sfoara dintr-o parte in alta cat sa o tina aplecata si gata.