What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

My first time. Growbox PC.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Remarcasem si eu praful ala, dar am zis ca nu vad bine, pentru ca nu prea imi venea sa cred ca in mai putin de 90 de zile sa se prafuiasca o carcasa in halul ala. Chiar asa, ai tinut unitatea pe un santier ? :biggrin:

La urmatorul grow, daca mergi pe un strain regular, vei putea umple toata carcasa cu topuri si vei scoate nu 8g si mult mai mult.

Itachi

Member
Defapt carcasa a fost tinuta langa computerul meu. Locuiesc in centrul istoric al orasului si aici e plin de praf! Oricum.... ceea ce se vede in poza e defapt 30% din praful care era defapt in unitate. Am luat de pe duliile becurilor si dintre ventilator si filtru cu carbune... foarte multa "blana" (mult praf adunat sub forma de lana, blana.. )

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Atunci da si tu mai des cu aspiratorul prin casa. Daca asa arata carcasa in care ai crescut planta, imi inchipui ce o fi in calculatorul real (ca pe ala banuiesc ca nu il cureti prea des).

Itachi

Member
Imi curat computerul de vreo 3-4 ori pe an, si prin casa dau cu aspiratorul odata la cateva zile. Asa e zona unde locuiesc, plina de praf. :))

Latest posts

Latest posts