What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

My first time. Growbox PC.

JaJa_Man

Member
Radacinile pot fi intinse in tot ghiveciul, dar stai linistit ca nu ajungi la ele. :laughing:
De la 27 grade in sus incepe sa o deranjeze.

Itachi

Member
Update 34 zile cu poze clare :D

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Fata ta tocmai a ajuns la pubertate. De acum trebuie sa ai grija sa nu-i apara si coaie, tinand cont de temperatura prea mare.
Frunzele subtiri din varf, indoite in jos cam de la jumatate sunt semn de heat stress. Mareste un pic ventilatia si ajut-o cu spray foliar cu apa chioara, dar ai grija sa nu o stropesti cand e calda ca se oparaste si poate muri.

Itachi

Member
Fata ta tocmai a ajuns la pubertate. De acum trebuie sa ai grija sa nu-i apara si coaie, tinand cont de temperatura prea mare.
Frunzele subtiri din varf, indoite in jos cam de la jumatate sunt semn de heat stress. Mareste un pic ventilatia si ajut-o cu spray foliar cu apa chioara, dar ai grija sa nu o stropesti cand e calda ca se oparaste si poate muri.

Nu pot marii ventilatia mai mult.(nu mai am nici loc de alt cooler)
Spray foliar ? Adica sa o stropesc cu apa pe frunze ? E bine daca fac asta imediat dupa ce se inchide lumina ?
Am taiat acea plasa pentru ca nu am nevoie de ea.

picture.php

Itachi

Member
in mod normal ar trebui sa se faca de nu mai e loc de ea acolo..

Care sunt motivele pentru care in vegetatie nu se dezvolta ?
Eu stiu ca am facut doua gresesli: Am pus samanta direct in pamant (fara transplantatie) si am udato prea mult la inceput :(

JaJa_Man

Member
Da, si faptul ca este auto este unul dintre motive.
Majoritatea celor auto incep sa infloreasca in ziua 25, asa ca nu au suficient timp sa se dezvolte, dar pe parcurs vor creste considerabil. :tiphat:

Itachi

Member
Da, si faptul ca este auto este unul dintre motive.
Majoritatea celor auto incep sa infloreasca in ziua 25, asa ca nu au suficient timp sa se dezvolte, dar pe parcurs vor creste mult mai mult. :)

Deci nu prea trebuia sa scot plasa. Ma rog, nu cred ca va creste atat de mult incat sa nu mai aiba loc...

JaJa_Man

Member
Nu trebuia sa scoti plasa deoarece o sa mai creasca destul de mult....

P.s: nu-i nevoie sa dai mereu Quote cand raspunzi la un post.