ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
mersi Fermierule,deabea astept sa ma delectez cu ei :x
LE:Tocmai ce am fost la o operatiune de salvare .Am dat cuiva un bob feminizat de ww sa vedem cum creste la geam pe vremea asta...doar ca nu prea a crescut .Am pus-o intr-un pahar de unica folosinta si o aduc in box in seara asta.Planta are cam 40 de zile si uitati-va si voi cm arata ...
am avut si eu plante la geam acu vreo 4-5 sapt..le-am dat cuiva si le-a bagat in box..dupa 2 sapt deja erau ff frumoase..o sa isi revina la normal sigur
am zis ca decat sa sfarseasca in halul asta,mai bine o bag in box si vad ce se intampla.Acum deja e la nani alaturi de celelalte. Daca cumva se hermafrodeste o sa-i folosesc polenul intr-o incercare de a face seminte feminizate.zic si eu...
alea mici au inflorit??cum ai reusit asa ceva?mie imi cresc mult mai mari in ghivece mai mici ca ale tale..sau cumva sunt clone?omfg , sunt praf, nu mai stiu despre ce vb..nu pot.vb maine )
intr-o zi programul ruleaza si se pierde o ora.
fiecare program se incheie mai devreme cu o ora.
in 24 de zile se face un ciclu complet, deci inainte de a 24-a zi, lumina se aprinde mai tarziu decat in prima zi.