What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

MJMJ's Growbox

A

AlexFermieru'

foarte frumosi muguri man ptr 2-3 sapt de flower doar..pana termina cred ca o sa ai buzi frumosi tare :)

M

MJMJ

mersi Fermierule,deabea astept sa ma delectez cu ei :x

LE:Tocmai ce am fost la o operatiune de salvare :tiphat: .Am dat cuiva un bob feminizat de ww sa vedem cum creste la geam pe vremea asta...doar ca nu prea a crescut :moon:.Am pus-o intr-un pahar de unica folosinta si o aduc in box in seara asta.Planta are cam 40 de zile si uitati-va si voi cm arata ...

Attachments

• 01112010085.jpg
    01112010085.jpg
    39.2 KB · Views: 31

MJgrow

Active member
printesa nu ai sa mai scoti din ea asta e clar... :)

data viitoare ai sa stii ca nu merge de crescut la geam pe vreeama asta de 10 ore si 12 min ziua

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ca sa nu mai vorbim de stresul schimbarii spectrului si intensitatii luminoase..
poate chiar si al temperaturii.

si stresul ca trebuie sa o ingrijesti ca pe un animal, evident.. sa fii mereu acasa cand trebuie mutata. nu prea merita, asa-i?

Last edited:
A

AlexFermieru'

am avut si eu plante la geam acu vreo 4-5 sapt..le-am dat cuiva si le-a bagat in box..dupa 2 sapt deja erau ff frumoase..o sa isi revina la normal sigur

M

MJMJ

am zis ca decat sa sfarseasca in halul asta,mai bine o bag in box si vad ce se intampla.Acum deja e la nani alaturi de celelalte. :) Daca cumva se hermafrodeste o sa-i folosesc polenul intr-o incercare de a face seminte feminizate.zic si eu...

M

MJMJ

Update:am taiat-o pe cea mare fiindca nu mai puteam tine pe 12/12 cutia...Revin cu poze cu harvestul si ce mi-a ramas in box.

Attachments

• 06112010097.jpg
    06112010097.jpg
    42.7 KB · Views: 28
  • 06112010095.jpg
    06112010095.jpg
    59.6 KB · Views: 31
  • 06112010094.jpg
    06112010094.jpg
    47 KB · Views: 30
  • 06112010093.jpg
    06112010093.jpg
    59.8 KB · Views: 29
A

AlexFermieru'

alea mici au inflorit??cum ai reusit asa ceva?:Dmie imi cresc mult mai mari in ghivece mai mici ca ale tale..sau cumva sunt clone?:Domfg , sunt praf, nu mai stiu despre ce vb..nu pot.vb maine :))

M

MJMJ

da man,aia inflorita e clona :D iar cealalta e cea pe care am salvat-o :)

M

MJMJ

e chiar asa de greu de inteles ca e o clona luata in floare care s-a prins si e bagata la reveg?!

lumina e acum 17/6 :)

M

MJMJ

da,dar daca pun mai mult deja se face prea tarziu si daca sunt acasa e enervant :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai lumina se stinge cu o ora mai devreme in fiecare zi, dar in aproximativ 1 luna o sa ajunga sa se stinga mai tarziu decat acum.

M

MJMJ

nu sunt sigur ca te inteleg :D eu ma refeream la lumina din cutia mea...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
17 + 6 = 23

intr-o zi programul ruleaza si se pierde o ora.
fiecare program se incheie mai devreme cu o ora.
in 24 de zile se face un ciclu complet, deci inainte de a 24-a zi, lumina se aprinde mai tarziu decat in prima zi.

greu.

M

MJMJ

Ce dracu' credeti ca are?Dupa ce am trecut-o la reveg a inceput sa se ingalbeneasca si sa apara petele astea pe frunze...mai are vreo sansa?

Attachments

• PB140058.jpg
    PB140058.jpg
    97.1 KB · Views: 33
  • PB140059.jpg
    PB140059.jpg
    73.6 KB · Views: 36