ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Si a doua care e pusa la germinat.
Clonele nu vor sa se prinda,nu stiu ce au.cred ca mama stand la geam intrase in flower.
Am temperatura constanta 29,5 grade.E o problema?
Astea sunt plantele la 6 zile + o poza cu setup-ul meu.Credeti ca pot sa-l impart in doua dupa grow-ul acesta?jos flower si sus mama si clone.Si sa schimb lumina din hps in cfl-uri sa scap de caldura pana imi permit LED-uri.
despre impartit nu pot spune nimic pentru ca tu decizi daca ai loc sau nu, dar vroiam doar sa iti atrag atentia ca ar trebui sa ridici plantele alea mai aproape de bec pentru ca ai si geamul pus acolo insa ai grija sa nu se sparga geamul de la temperatura becului si sa iti distruga plantele, asta daca geamul este unul normal si asa pare sa fie din poze. bafta
geamul nu se incalzeste foarte mult,ventilatorul ala chiar face treaba.o sa-l las asa pana cumpar un cooltube ca lumea.plantele nu par sa ceara mai sus,dar daca o s-o faca am sa le ridic.Mersi pt vizita!
Ziua a 10-a respectiv a 7-a
Scuzati calitatea,dar vad ca nicio camera nu focalizeaza corect cand e hps-ul aprins.
Plantele sunt 12/12 from seed,iar cea in pot-ul mai mic este o clona de bubblelicious
am autocolant alb-mat dar mi-a fost lene maine ma ocup de treaba asta,mersi ca mi-aia dus aminte.oricum ma mira cat de bine creste cu lumina asa departe,cred ca sunt 80 cm pana sus !
aia mica i-am rupt radacina cand am transplantat-o dar vad ca incepe sa-si revina.de acum o sa le plantez direct in ghiveciul mare cum am procedat si cu cea care se dezvolta bine pentru ca nu prea sunt indemanatic.