What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Micro BOX Grow - Paradise Seeds (Auto) Vertigo

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Si a venit si comanda , mi-au trimis si APTUS Plant Care StartBooster si Regulator , n-am auzit niciodata de ele , le-a folosit cineva ? Daca da dati niste idei :D...
Le folosesc eu pe amandoua, dar nu prea am idei decat la dozaj: pe ele e trecut - Regulator 1,5ml/10L si StartBooster 2,5ml/10L.
Cum eu nu ud momentan decat cu 1-2 L, pun cate o picatura de Regulator la litru si 2 picaturi de Start Booster. Dar folosesc exact ordinea recomandata de Aptus, adica: regulator - amestecat bine - nutrient (veg sau flower) - amestec iar vartos - Start Booster - iar o scutur - apoi alt supliment, in cazul meu Ionic Boost si o ultima amestecare apoi o torn in tava. Apa.
Diferente am observat de la o serie la alta din acelasi strain, dar nu stiu sigur daca-s cele doua "de vina" sau faptul ca la seria a doua am inceput sa le ud zilnic. A doua serie zici ca-i pe steroizi.
Strain-ul cu pricina e RoadRunner#2 si asta cand e mic nu suporta multa apa, detaliu ce negustorul a omis sa mi-l impartaseasca la vanzare, baga-si-ar pula-n ma-sa. Am scris corect? :biggrin:
Si le folosesc si la noua serie de 10 strainuri, pana acum nici o pb. :good:

coolbud

puffin' the herb
Avem una bucata Vertigo aka Fighter aka BigBud aka Goodish :dance013:

picture.php

picture.php

picture.php

De cand a luat viata i-am dat Piranha are 2 zile si radacina i-a ajuns deja la fundul paharului.:tiphat:

Check her out!

piramidon

Veteran
ba e nasoala bah, si mica rau :laughing:
(j.k., concureaza impotriva mea :D)

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Tu ai vazut cat era ceasul cand ai postat poza asta ? De ce nu lasi bietul animal sa doarma linistit ? :biggrin:

coolbud

puffin' the herb
Vine si un update , 6 zile de cand a iesit din seed , am si mutat-o in ghiveci si sper sa se simta bine.

picture.php

picture.php
picture.php

piramidon

Veteran
bah, asta e btk si americanii au tabarat degeaba pe Dennis :laughing:
Si ontopic, plezneste de sanatate fatuca, ptiu-ptiu-ptiu. Sau baiatul? :D

Latest posts

Latest posts