What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Micro BOX Grow - Paradise Seeds (Auto) Vertigo

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ai cumva din intamplare un contoar Geiger la dispozitie ? Nu de alta, dar tare am impresia ca intr-o zi sau doua te vei putea bronza stand aproape de plantuta asta. :biggrin:

coolbud

puffin' the herb
Nu , nu am dar cred ca te poti bronza lejer , ea se lafaie printre aerul ventilat.E o invingatoare , You go Girl!!

coolbud

puffin' the herb
Vine si updateul cu ziua 15 , o sa observati pe unele frunze un galben , acela este datorita lstului , am tinut frunzele bagate sub ata si neavand spatiu sa se dezvolte s-au ingalbenit , in rest creste ca o disperata ....

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

w00w

Member
Cred ca planta ta este inrudita cu Chuck Norris....
La 15 zile arata super,super...pacat ca s-a ingalbenit asa de la lst

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Coolbud, tu din intamplare ai pus mana pe boabele fermecate dupa care alerga Motanul Incaltat ? :chin:

Nici clonele mele nu cresc asa de repede ...

pagabboy

Active member
LST? Eu puteam sa jur ca-i de la overfert, dar cb stie mai bine..

eu cred ca galbeneala este de la overgrowing nu overfert. De obicei cand faci overfert galbeneala apare la extremitati si arde varful frunzei(am patit cu plantutele mele acum din cauza pamantului prea imbogatit)

mah, poate ca nu ma prea pricep eu la patlagina, dar la 13 zile are deja tulpina lemnificata?! cum se explica?
nu e chiar lemnificata e facuta poza cu zoom mare :)) abia si-a luat aparat foto :D
avand in vedere ca e autoflower acum are perioada de crestere exploziva ca peste o saptamana doua o sa-i intre in flower

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Crestere exploziva? Pai e doar o alta planta obisnuita x o ruderalis, ce crestere superaccelerata crezi ca ar putea avea ? lol
(referinta a fost facuta in general, despre autoflowering - ca despre al lui cb nu-ncape indoiala ca a fost ceva boaba de fasole magica .. :D)

coolbud

puffin' the herb
Mersi de urari baieti , nu consider ca am gasit seeds magice ci doar am hranito cu ce avea nevoie(piranha) si o poza 2 cu noua mea achizitie :

33mr4a8.jpg

zqyk9.jpg

eska

Member
These plants can reach the height of 1 meter or taller. It has a strong effect. An impressive production of resinous citric fruity aromatic flowers. A fast to finish variety, in approximately 60 days excellent for commercial growers.

nice!

p.s mai coolbud, parca seamana :thinking:
picture.php

pagabboy

Active member
Wow, ce material marfa au inceput sa creasca romanasii nostri! Ma faceti mandru! :))

se numeste cotton candy si e de la delicios seeds. Ce vezi acolo e scos la CFL , probabil cu un HPS arata si mai bine. Recomand cu cea mai mare caldura :D . Rezistenta la de toate si numai buna pentru incepatori. Un grower avansat poate sa scoata mult mai bine decat ce am scos eu . Are un high creeper, fumezi ca prostu si nu simti nimic din cauza ca fumul este foarte usor si cand te cuprinde vine cam in doua trei valuri. Aroma puternica un fel de amestec intre diesel si citrice la recolta si devine mai pronuntat la vreo 2 luni de curre-ing . Long lasting high de la 3 ore in sus in functie de toleranta fiecaruia.

coolbud

puffin' the herb
Salutari dragi Groweri , pisi mica s-a facut pisi mare , are 20 de zile (deja a intrat in flower) si arata cam asa :

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Sper sa o pot lega bine pana la sfarsitul growului.
Chiar a fost overfert , ultima oara am udat-o doar cu apa si si-a revenit aproape in totalitate , dar dupa cum se vede e sanatoasa.

coolbud

puffin' the herb
Threadul asta a luat atatea suisuri si coborasuri ca nici nu mai stiu cum sa-l numesc , tocmai mi-am comandat un GrowTent de 60x60x160 si un cooltube , nu pot duce pana la sfarsit growul cu spatiul care-l am si prefer sa cumpar acel cort sa nu o mai stresez pe lady cu atata lst (astazi i-am rupt si varful principal din greseala si m-am decis ca are nevoie de mai mult spatiu)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca tot ai luat tent de ce nu ai luat unul mai maricel putin, ca poate pe viitor 60 cm o sa fie putini?

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Sunt curios daca isi va reveni acum ca i-ai taiat varful...
Din cate am citit nu le place deloc HST. Iar anul trecut, la o mica greseala de transplantare al unui auto (1 cm de radacina rupta) plantuta mea a stagnat cateva zile si s-a redus recolta considerabil.
Bafta !

coolbud

puffin' the herb
Inteleg ce spui dar planta mea nu e "plantuta" , am tot monitorizat-o de cand i-am rupt varful si nu are nici pe naiba.Daca ar fi fost sa fie mica , cu siguranta stagna si etc , dar asa i-am rupt un varf i iasa 5 in locul aluia.