ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Yeah DG we welcome U with open arms. You are always a guest here. And your polish is better than few poles that i've known and i'm livin next to. Keep the good job goin'.
Thanks for coming in our little but very hot polish forum were everybody can feel safe and share his knowledge to others. We are very very happy that our nation has the oportunity to have such kinda forum on such kinda outrageous website. Viva Las Vegas Viva IC Forum Greets To You Dutch Grown and cya
Nice to see You here and some polish from You. all You wrote in polish is good, everybody can understand it, but yours polish is to me like my english to you - you understand but sometimes funny ;]
The pleasure is all ours. It's a joy to meet on this forum and contact with open - minded individuals. It's nice to know that somwhere else are people who do exactly the same and find that drug prohibition is piece of ....[ censored ] Later on DG Pes3fan
od tego sie zaczyna. napewno wyrosnie ci z tego dobra trawa.no i praktyki napewno duzo z tego bendzie tesz. pomysl teras co bendzie sie dzialo na drugie lato,hehe rosnie dobze, nawet widze ze jusz ci kwitno kwiaty na jednym,ha? bendzie fajnie
Heya, Anubis'n'cooopa widze ze wszystko pieknie idzie. Ze zdjec przyuwazylem pewna rzecz. Nie chce byc upierdliwy, ale polecam troszke potraktowac te papajki nawozem. Na paru lisciach zobaczylem "ubytki' i nie sa to szkodniki. Chodzi mi o pierwsza plante od gory. Pozatym co mi pozwala tak myslec to zbyt jasno zielony kolor roslin. Zrobicie dobrze 2 rzeczy jak zalejecie cala sprawe Bio albo chemikiem lekko stezonym. Po pierwsze wasze planty lepiej "wtopią" sie w otoczenie, a po drugie znikna wszelkie problemy na lisciach. Oczywiscie moge nie miec racji bo nie widze bardzo dokladnie z bliska, ale mysle ze pomoze. Ale i tak wszystko wyglada soczyscie zdrowo i pieknie. Hehe ciesze sie ze wam dobrze idzie. Anubis czekam tylko na meszczaka POK & HH i beda swietne pestki. C99 juz wykielkowala )) zaczyna sie dziac ciekawie. Za jakies dwa tygodnie przeprowadzka do Hydro. Pozdrawiam Pes3fan :smile:
hehe pes3fan jest spoko
one sa traktowane nawozami przy kazdym podlewaniu ( chyba na fotce widac jakis brazowy a nie przezroczysty plyn w butli Biohumus leci ostro ,jeszcze wystarczy na jakies 1,5 litra. Potem sie kupi juz na kwitnienie. co do wtapiania sie to jest i tak OK bo to jest taka miejscowka ze naprawde to jest zbedne .... no jestem ciekaw.
Hello icgrowers,
Anubisie'n'cooopowski juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze wasze out planty. Zastanawiam sie czy moje HHope'y zdąrzą. Cholerka. Ja podesle takze niedlugo jakies foty panowie to ruszymy dalej. Caly czas czekam az roslinki pokaza plec. Cierpliowsci. Mam juz 4 rosliny ktore zaczynaja sie ostro brac za kwitnienie. Jedna mysle ze na wrzesien bedzie gotowa. Pozdr Pes3fan
hej wszystkim idzie wam zajebiscie teraz moja kolej na fotki wiec oto i one
z tym ze jedynie mam zdjecia tej papaji co na poczatku byla ta najmniejsza bo drugiej nie moglem znalezc w tej dzungli z powodu ogromnych zmian i deszczu jestem caly mokry
i jeszcze jedno ( byly przyciete jeszcze raz przez cooope tydzien temu )
a listeczki robia sie fioletowe
Ha wlasnie wrocilem z OG i co widze. Fantastyczny ruch na polishu. Pieknie wam to idzie panowie. Jestem dumny, ze moge z wami wymieniac opinie. Podoba mi sie ten grow. Powtorze sie SWIETNA miejscowa K+.
Planty wygladaja przepieknie. Ten listki zmienily kolor, chyba przez te pare bardzo zimnych nocy [ nie wiem czy to od tego ale na wiosne tez tak mialem jak bylo zimno ]. Ja w tym roku troche przegialem i wysadzilem w polowie kwietnia :/ jakos tak. Cholera, ze to ziele przezywa mrozy to mnie rozwalilo na lopatki. Wysadzilem 4 hehe a prztrwaly dwie, jedna oddalem znajomkowi [ bardzo chcial hodowac, a nie mial biedak nasion w maju, artysta jeden ] Koniec z bajduzeniem. Anyways GL wszystkim. Piekne krzoki jeszcze raz!!!
Pozdro Pes3fan
PS: anubis: c99 wyladowala wczoraj pod HPS'em. Zaczyna juz wytwarzac 2 pare listkow. Wszystko idzie pieknie. Once again wielkie dzieki. )
hej postanowilem dzisiaj ze wybiore sie na miejscowke i zrobie fotki drugiej Papaji, ktorej poprzednio nie znalazlem. Przez moment pomyslalem ze ktoa ja zawinal ale ja znalazlem w pore. Sam nie widzialem jej od 2 tyg.
Wyglada to pieknie. Wiesz co ja robie jak mi to zielsko przeszkadza moim plantom rosnac.
Biore na spota takie nozyce jak do przycinania trawnika [ tylko mniejsze ] i chlastam wszystko na rowno dookola. Po raz lepiej mi znalezc potem plante i dwa ze chamujesz troche wzrost tych chwasciorow naokolo wyzerajacych Twojej dziewczynie pokarm.
Zrobisz jak chcesz [ ale to juz przy nastepnej wizycie ] Co do fotek, chyba Twoja Papayka powoli przygotowuje sie do kwitnienia. Pieknie sie wyciagnela i rozgalezila na boki. Kolor soczyscie zielony swietnie sie "wtapia" i maskuje w otoczeniu. Pieknie to idzie. Potrzebny wam jest ten pylek?? Chetnie bym sie wymienil na przyszly sezon nasionami HHope na Papaye. Jeszcze nigdy nie miale prawdziwej Indyjki Outdoor.
heh
hmm tylko skad wziac takie nozyce hehe
na poczatku wystarczylo pare razy machnac saperka ( naprawde )
tak ... szczerze mowiac to nie wierzylem na poczatku ze cos tak malego i kruchego pod koniec lipca bedzie tak wygladalo. pozdro