What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

mala hodowla

No tak byly wysadzone dosc pozno ale jest chyba dobrze ( przynajmniej lepiej niz tydzien temu. Papaya to indica wiec chyba ogromniasta nie wyrosnie. acha .. zapomnialem dodac ze ta wieksza jest zenska :) :woohoo:
Zostaly 2 roslinki

G

Guest

Skoro juz macie zenska to zycze wam chlopaki teraz meszczaka i zeby wam wyszly super pestki. Wtedy za rok rozbujacie prawdziwą hodowlę. Ja mam za sobą pierwszy inbreed i musze wam powiedziec ze polecam kazdemu to. Nie ma jak swoj wlasny bank nasion. Nikt was nie namierzy a bedziecie miec calą armie malych diabelkow kazdej wiosny. Powodzenia w hodowli updajtujcie threda fotkami z przebiegu hodowli to bedziemy debatowac. Nie ma to jak polskie forum, zawsze ktos pomoze i doradzi. Anubis&cooopa macie juz tylko 2 papaye. Czyli tylko Papaya f2 na przyszly sezon. Stwierdzam hehe ze jestem zainteresowany nasionami Papayi a moze wam sie przyda Hollands Hope. W kazdym razie Jesienia bedziemy rozmawiac powaznie na temat naszego IC polish Forum Open Seed 2005 hehe Ja zawsze moge wyslac sporo dobrych pestek komus konkretnemu kto wie jak sie nimi zając pozdro A'player,HC,coopa,kov,dev

spoko :) jeszcze duzo czasu .. wiec narazie z niczym sie nie wychylam.
Hej ciekawe co z tego wyniknie :D
Gypsy Nirvana "....coming soon the 'Polish-Irish Forum'......"

G

Guest

Spoko Anubis napewno duuuzo wyniknie. Ja tez na poczatku nie bylem taki pewny co bedzie hehe. Ale zaczelo sie calkiem niewinnie, a teraz mam swoje nareszcie. Za rok bedziecie szalec ja wam to mowie. Cale kg zielska was czekają [ i nasion ] poczekamy na wasze rezultaty. Pozdro happy grower with nice relaxing buuuzzzz :))) cya

No pes3fan mozesz miec racje ( oby tak ) haha na kilogramy to jeszcze przyjdzie czas ale nie tak szybko. Nie spieszy mi sie nigdzie. Zawsze moze mi cos wypasc i caly grow pojdzie sie ... wiec poki co trzeba czekac.

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
congratulacje anubis_player

za rok bendziemy zgadywac ile tobie sie zielska sie urodzi,hehe

peace

G

Guest

A jak wygrales te nasiona Anubis? O co tu chodzi. To bardzo w sumie dobre pestki wiec zycze powodzenia w grow :)) :joint: :lurk: :yummy: :woohoo:

G

Guest

Spoko szkoda ze juz nie ma zadnych innych. Chyba sie wszystki pokonczyly, ale masz szczescie bo z tego co patrzylem ten byl w miare najlatwiejszy. Hot tez probowal, ale tak to ze szczesciem bywa. Pozdro. Daj znac jak szybko doszly i czy w ogole te nasiona co obiecali zebysmy wiedzieli ze to nie lipa. Narka

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
pes3fan , DG robi tutaj caly czas jakies konkursy. ja wygralem kiedys nasiona tesz. dwa razy jusz.
jest konkurs na seedbay ,ale chyba robi pszerwe na ten , ale niedlugo bendzie znowu.
zaras pewnie cos nowego wymisli.
powodzenia

Ikser

Member
Widze anibus,ze czeka cie cudowna przygoda w kolejnym sezonie... ja bym wrzucil tą c99 w styczniu pod hps i narobił klonów na maj.. Mysle,ze z 4 kobiet daloby rade do maja zrbic ok. 60 klonow.. Nie jest zle 60x C99 dla mnie bajka!!! Ja z moich pierwszych nasion WW własnie czekam juz na trzecie zbiory jednego pheno(ok.7 miesiecy juz mam to pheno.. kobiete).. teraz outdoor<lol>... No i Mam ukorzeniony klon K2 pobrany z rosliny z out... Wiec zobaczymy jak potoczy sie jego historia:):)... Chcialbym powalczyc z klonami AK47... Ale nie mam skąd:/.. Ogolnie bardziej pasjonuje mnie kultywacja klonowa<lol>.. kielkowane z nasiona lubie tylko LR:p:p:p... Hehehe... Pozdro!!!

G

Guest

Tak jest Ikser klonowanie to przyszlosc hehe. Z nasion trzeba sie liczyc na strate cennych cm w przypadku IN. No ale to wszyscy wiemy. Klony to nowy/stary trend, ale powinno sie ludzi przekonywac do tego rodzaju hodowli. Genetyka ta sama i buzz rowniez. Polecam. Sam mam 3 klony mojej ulubionej sativy ktora ma niepowtarzalny relaksująco-pobudzająćy high. Chce go miec na dluzej hehe mit klones only. Lece jakis konkurs przyqmac . Pozdro growers :)

Dajcie narazie spokoj ... jeszcze beda mi sie klony przez was snily haha :sasmokin: Narazie musze sobie radzic bez oswietlenia tym samym boxa co nie jest takie najgorsze jak mozna myslec :)
O pestkach i o przyszlym sezonie pogadamy jak sie ten skonczy :D a ledwo sie zaczal :joint: Czekam tylko na meska papaye ale na taka mi poki co nie wyglada , byc moze okaze sie przy nastepnej wizycie :yoinks: Napisalem wczoraj pm do Dutchgrown jak narazie bez odpowiedzi. Wiem ze jest zapracowana i nie ma czasu wiec nawet sie nie spostrzege i bede mial nasionka w skrzynce :p :wave:
haha juz namawiaja mnie zebym zalozyl topic jak wykieluje je ( dopiero na przyszly sezon ) ale tak zrobie. hmm nie moge nigdzie znalezc opisu czy nadaje sie do hodowli outdoor i w ogole gdzie mozna ja kupic procz seedbay. To chyba naprawde jest miejsce gdzie mozna dostac perelki :smoweed:

G

Guest

Warior, wszystko jest na overgrow.com FAQ w dziale transplanting&cloning. Ale z grubsza to musisz sie zaopatrzyc w puder do klonowania, lub jakis inny ukorzeniacz. Kupic swietlowke chlodna biala, zrobic im tak zwany humidome czyli np przerobic akwarium i podwiesic lampe nad nim. Klony 3ma sie w lekko wentylowanym pomieszczeniu, z dużą wilgotnoscia [ musza byc caly czas wilgotne ] , oraz musza miec cieplo w stopki czyt. korzenie. Lampa na 24/0 , absolutnie zadnych nawozow , i cierpliwosc to klucz do sukcesu. Trzeba co kilka godzin sprawdzac i ewentualnie spryskac letnią wodą. Klonowac najlepiej w jiffy pots albo rockwool, czysty sam perlit lub specjalna mieszanka ziemi do tych celow do dostania w sklepach [ ps nie jest tania hehe] Sativy idą latwiej te bardziej indyje musza dluzej, ale wszystko zalezy od waruznkow. Dobrze ukorzenione klony mozna uzyskac po 7-14 dniach. Powodzenia.

Latest posts

Latest posts