What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

low Ryder w polu

G

Guest

Powiedz Glinka, po co Ty posypujesz na gorze rosliny tym keramzytem bo za Chiny nie moge pojac... Rozumiem pod spod, zmieszac z ziemia, ale na wierzch?
Moje niezrozumienie tematu nie zmienia jednak faktu, ze zycze Twoim LR wszystkiego najlepszego w nowych apartamentach :D

glinka

Member
Pod spodem tez posypalem i w środku ziemi tez , ale zostalo mi go zaduzo to i na wierzchu posypalem ! on zatrzymuje wode i powoli ja uwalnia !

BiZZY

Member
Yo Glinka!
Moze zapylilabys te LR?
Jak tak to ja chetnie kupie nasionka bo ich cena w seedbankach jest roche przesadzona.

G

Guest

hey glinka fajne maluchy :)

tez mi sie bardzo spodobala ta odmiana do tego stopnia ze dzieki uprzejmosci pewnego usera [juz on wie o co chodzi :D:D:D] zrobilem swoje nasionka LRa. mialem tylko jednego zenskiego krzaczka ale mysle, ze 30+ nasiona uda sie z niej zebrac.

tak to wygladalo kilka dni temu.

lowryderek z nasionkami :jump:

pozdrawiam
pes :wave:

bartie

New member
dosc pozno je wysadziles glinka, ale zycze ci zeby oczywiscie doszly:)

ja mam natomiast pytanie z innej beczki ale tez dotyczace uprawy lowriderow:
Czy w hodowli indoor mozna stostowac scrog w przypadku lowriderow? ma to w ogole sens? zdaza sie lodygi odpowiednio rozwinac?

pozdrawiam i zarazem witam wszystkich jako nowy user tego forum. czas na przedstawienie sie w odpowiednim watku jeszcze nadejdzie :)))

Fish131

Active member
bartie said:
dosc pozno je wysadziles glinka, ale zycze ci zeby oczywiscie doszly:)

ja mam natomiast pytanie z innej beczki ale tez dotyczace uprawy lowriderow:
Czy w hodowli indoor mozna stostowac scrog w przypadku lowriderow? ma to w ogole sens? zdaza sie lodygi odpowiednio rozwinac?

pozdrawiam i zarazem witam wszystkich jako nowy user tego forum. czas na przedstawienie sie w odpowiednim watku jeszcze nadejdzie :)))

Hehe nie ma szans!
Pozdro

greengirl

Active member
hej Glinka, nic o tym chyba nie pisałeś, więc zapytam z ciekawości: kwitną Ci już te lowrydery? mają już około miesiąca, więc pierwsze kwiatki powinny już się pokazać.

pozdro

greengirl

glinka

Member
SPOT1

Wszystko rośnie już fajnie 1 męski osobnik i 2 żenskie

SPOT2

Tutaj 1 męski osobnik i jeden żeński

SPOT3

A tu niemiłe zaskoczenie ! Przychodze na spota i (naszczęście) jedna żeńska roślinka rośnie , a męska połamana i wyrwana leży sobie obok ! (może ktoś przechodził i nadepnął - nie mam pojecia co sie stało )

Tomu

Well-known member
Veteran
Elo
Glinka jeszcze troche :D jesli masz mozliwosc to skombinuj sobie konstrukcje z folia z otworami wentylacyjnymi bo moze byc niedługo przymrozek no i przed plesnia, nadmierna wilgotnoscia dzieki tym deszcza moze cie taka szklarenka tez uchroni.
Pozdro

glinka

Member
Myślicie że one sie już zapyliły ?
Czekam już długo ! Wogóle im nie pomagam i myslałem że juz są zapylone , ale nie widze żadnych oznak tworzenia nasion. Ile jeszcze mam czekac ? Czy zdąże sie wyrobić do żniw , czy pestki dojda w tak krótkim czasie. Czy woglole nie ma na nie szans ?

OUTLAWZ

Member
Tomu said:
Elo
Glinka jeszcze troche :D jesli masz mozliwosc to skombinuj sobie konstrukcje z folia z otworami wentylacyjnymi bo moze byc niedługo przymrozek no i przed plesnia, nadmierna wilgotnoscia dzieki tym deszcza moze cie taka szklarenka tez uchroni.
Pozdro

wlasnie lowryder niemusi miec takiego zabezpieczenia... bo ma geny ruderalis w sobie czyli przymrozki go nieruszo :)...

jesli poprawnie zapyliles to pestki powinny byc... zrob jakies update z fotami to looknie sie plant'a blizej... i sie cos wykmini.. pozdro
Bless

glinka

Member
SPOT1

SPOT2

SPOT3

EDIT :
i teraz co powiecie ? okolu ilu dni-tygodni jeszcze poczekać ? jak z tymi pestkami ? chciałbym wkońcu jakies nasionka pozbierać , a wszczegolnośc LR.

Last edited:

Latest posts

Latest posts