What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

low Ryder w polu

G

Guest

Jak na tak późną pore wsadzenia i niezbyt dobrą pogode jaką miały te LowRyderki to fajnie Ci wyrosły :smoweed:

Pozdro

glinka

Member
myślicie że wytrzymają jeszcze ze 2 dni ?
W nocy jest mróz chyba z -4^C ! Ale w dzień fajnie grzeje im słoneczko gdzies do 15 ^C i chciałbym żeby jeszcze troszke doszly bo pestek chyba nie bede miał

glinka

Member
SPOT1

SPOT2

SPOT3

ZANIEDŁUGO FOTKI ZE ZBIORÓW !!!
DZIS WYRWAŁEM KRZACZKI ! NIE SĄ ZBYT DORODNE ALE ZAWSZE COS !

glinka

Member
ZBIORY !!!!

Mam teraz mały problem z suszeniem !
Roślinki susze na strychu , a jak wiadomo teraz w nocy temp spada poniżej 0^C (na strychu troche cieplej ) , czy w związku z tym zioło sie wysuszy ? Jeśli w nocy temp bedzie np 2^C ?

G

Guest

czlowieku, po co ci wiedziec ile mu g wyszlo? pozno, bardzo pozno wysadzil, bardzo pozno zebral, w zimnie topy zbytnio nie puchna, poza tym widac ze mizernie poszlo, nie dobijaj czlowieka ... po wycieciu lisci (duzo zostawil), lodyzek, prawie nic nie zostanie, jak dla mnie samo LR to zabawka, ciekawa jedynie ze wzgledu na auto flo i komaktowe wymiary, co innego LR x ... to juz calkiem inna sprawa :chin: dajmy na to taki LR#2, albo inne crossy LR'a

glinka, sory za ciete slowa, ale nie ma sie co oszukiwac, jedyny plus to wlasne palenie, malo ale zawsze cos i doswiadczenie na przyszly rok ! nie czekac do ostatniej chwili

Last edited:

glinka

Member
Zgadzam sie z wami !
Zadużo tego niewszyło , gdzies okolo 15 gram z 4 krzaków !
Rośliny wysadzone zostały zapóźno (sierpień) , wiec to było główną przyczyną ,
a drugą była pogoda która prawie codziennie była różna !
Teraz już wiem że za rok zaplanuje wszystko inaczej i napewno dużo wcześniej !
Zato moge te LR pochwalić za moc ! Slyszalem jakies mity ze słabe palenie itp. Ja po spaleniu jointa na trzech , miałem wczoraj taką klepe, że niechciało mi sie iść do domu ,wiec moc jest moim zdaniem jak najbardziej zadowalająca i jeszcze ten fajny owocowo narkotyczny zapach !
Nieżałuje że zamówiłem te pestki ! Coprawda plon niezaduży , ale ta satysfakcja !

Latest posts

Latest posts