What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Legalizare RO

smallearth

Member
mai este de asteptat,dar sunt convins ca pana la pensie o sa prind timpul in care plantez in gradina de pe langa casa:dance013:

stay safe:blowbubbles:

p.s. in 8-12 martie se vor trage concluziile care au rezultat.

EasyFly

Member
Nu cred ca vom apuca noi legalizarea, dar bine ar fi. As fi mandru ca la pensie sa plantez fete prin balcon.

MJgrow

Active member
nu cred ca o sa sa legalizeze ei asa repede, sau macar sa tolereze. Inca pute rau tare a comunist.

pe de o parte ar fi mai bine doar sa o tolereze intr-o oarecare masura. Sa poti respira putin mai usor.

In spania pe unde vezi toti baga ca turbatii, asa o sa fie si pe la noi, exact cum s-a intamplat cu weed shopurile.

insa nu asta ar fi problema, ci toti samsarii, toti apasii care vand adidasi si tricouri furate de pe sarma si le vand pe la baieti, o sa isi schimbe clar calificarea.

Statul roman sau mai bine spus cei care il conduc o sa isi puna oamenii la munca pentru a produce mai multi bani de la tinerii de pe strada. Azi iarba, maine praf, pastile, injectii si tot asa. Nu e deajuns ca suntem rupti de foame (poporul)

Eu ma simt foarte bine asa. pun mana la treaba, cresc cateva plante, pun de-n joint cu cei mai buni prieteni si asta basta. Daca nu am mai multe gauri in gura sa ma laud, nu are nimeni ce sa imi faca si ce sa afle. Iar daca vinzi te-ai ars 100%...

De ce sa imi fure si parsivii astia visele? Nu e deajuns ca ma hipnotizeaza la fiecare minut la televizor?

MJgrow

Active member
nu prea as zice

stii care e treaba. toata lumea trage la acadica. e deajuns sa o arate si deja lumea se inchina.

dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta ne arata muie. ca si basescu care se face ca ploua.

psd pacaleste pe bosorogi

astialalti pacaleste pe mucosi

simplu nu ?

Pana trecem de interese, poate ca mai este. vorbe vorbe si iar vorbe

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu este cum zici. daca psd pacaleste pe aia batrani, iar base pe cei tineri, trebuiau sa castige aia de la psd.

in acest moment in romania tendinta este spre mortalitate, si avem mai multi batrani decat copii si adolescenti.

MJgrow

Active member
nah, eu ma uit la bunicmea si TV pentru ea inseamna politica(chiar si radio)
zilele trecute bocifera bunicmea ca din cauza lu EBA si base au bagat astia weed shopurile si cacaturi dinastea. Asta ca sa iti dai seama ca futaiala e intre partide.

Dupa cum stim a fost cam jumi / juma la voturi in decembrie.

in alta ordine de idei, cum ar fi iesit tot nu e semn de ceva benefic noua.

dubite

Member
Urmările: un grup de lucru interministerial va discuta modificarea legii în sensul eliminării pedepselor pentru posesia de cantităţi mici de droguri şi stabilirea unor cantităţi maxime legale pentru consumul propriu :thank you:

:blowbubbles:

Latest posts

Latest posts