ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
bun asa...daca intradevar sunt oameni cu functii care lupta pt legalizare : RESPECT ! acu' ramane de vazut la ce concluzie se ajunge si cat dureaza pana la dezincriminare....
nu cred ca o sa sa legalizeze ei asa repede, sau macar sa tolereze. Inca pute rau tare a comunist.
pe de o parte ar fi mai bine doar sa o tolereze intr-o oarecare masura. Sa poti respira putin mai usor.
In spania pe unde vezi toti baga ca turbatii, asa o sa fie si pe la noi, exact cum s-a intamplat cu weed shopurile.
insa nu asta ar fi problema, ci toti samsarii, toti apasii care vand adidasi si tricouri furate de pe sarma si le vand pe la baieti, o sa isi schimbe clar calificarea.
Statul roman sau mai bine spus cei care il conduc o sa isi puna oamenii la munca pentru a produce mai multi bani de la tinerii de pe strada. Azi iarba, maine praf, pastile, injectii si tot asa. Nu e deajuns ca suntem rupti de foame (poporul)
Eu ma simt foarte bine asa. pun mana la treaba, cresc cateva plante, pun de-n joint cu cei mai buni prieteni si asta basta. Daca nu am mai multe gauri in gura sa ma laud, nu are nimeni ce sa imi faca si ce sa afle. Iar daca vinzi te-ai ars 100%...
De ce sa imi fure si parsivii astia visele? Nu e deajuns ca ma hipnotizeaza la fiecare minut la televizor?
nah, eu ma uit la bunicmea si TV pentru ea inseamna politica(chiar si radio)
zilele trecute bocifera bunicmea ca din cauza lu EBA si base au bagat astia weed shopurile si cacaturi dinastea. Asta ca sa iti dai seama ca futaiala e intre partide.
Dupa cum stim a fost cam jumi / juma la voturi in decembrie.
in alta ordine de idei, cum ar fi iesit tot nu e semn de ceva benefic noua.
Urmările: un grup de lucru interministerial va discuta modificarea legii în sensul eliminării pedepselor pentru posesia de cantităţi mici de droguri şi stabilirea unor cantităţi maxime legale pentru consumul propriu