sm_ok@jo_k
Member
n-am prins-o...pacat, cred ca am intrebat destul de clar pentru ca cineva care citeste o intrebare inainte sa ofere un raspuns sa inteleaga ce e de facut.
n-am prins-o...pacat, cred ca am intrebat destul de clar pentru ca cineva care citeste o intrebare inainte sa ofere un raspuns sa inteleaga ce e de facut.
ar mai fi trebuit ceva "," pe acolo ca sa o preiau...nu pe piept ci in piept
Care ar fi temeiul legal al tolerarii ? Chiar daca in tara asta cei mari nu respecta legile, totusi cand vorbim de tolerare trebuie sa existe un cadru legal care sa reglementeze acest lucru.
Altfel, dupa cum ziceam intr-un post din threadul cu proiectul de lege, ar aparea interpretari de ambele parti : pe de o parte unii ar profita de aceasta tolerare pentru a face (multi) bani (negri), iar de cealalta parte politia si-ar putea gasi 'clienti' pe alese din randurile consumatorilor (stim cu totii ca reprezentantii politiei nu sunt nici pe departe usa de biserica - pfiu, iar am adus vorba de biserica).
Eu cred ca tolerarea nu ar fi decat o capcana pe care ne-o intindem singuri. Sa nu uitam ca e vorba de societatea romaneasca si nu discutam despre ce s-ar putea face si cum ar putea fi mai bine, ci trebuie sa privim realitatea asa cum este.
A apucat cineva sa ajunga ca sa ne spuna si noua ce se intampla acolo?
Cata lume vine, cati reprezentati ai presei, ce s-a discutat etc.?
Hehe, e placut sa te mai delectezi cu cate un vis ..dar mie imi aminteste de o faza de prin 2009 cand se zvonea ca exista in parlament un proiect de lege pentru legalizare si se va legaliza in f scurt timp..