What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Legalizare RO

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
adica lumea sare in cap la un pusti cu un asternut de pat pe care scrie "legalizati marijuana!" si crezi ca un ministru ar trebui sa iasa sa spuna ca sustine aceeasi miscare? crezi ca ar avea vre-un alt rezultat daca ar fi un ministru, si nu un pusti "drogat"?

eu ma gandesc ca ar rezulta un fost ministru "drogat". pentru ca asta e romania si e minunata! :joint:

VanVulpen

Well-known member
Veteran
Sunt foarte curios cati dintre noi numitii ministrii, in marea lor majoritate tineri, ar avea eventual curajul sa sustina (in cazul in care simpatizeaza cu aceasta cauza) legalizarea consumului de canabis in tara asta.

De la parlamentari nu cred ca ne putem astepta la ceva deschidere, ca sunt toti asa cum ii stim. Dar ma gandesc ca daca tot e la moda ca executivul sa tina loc de legislativ, prin sumedenia de ordonante de urgenta cu care ne sufoca, parca nu m-as supara sa aud pe la Antene ca guvernul a hotarat sa deincrimineze consumul si posesia de canabis printr-o ordonanta de urgenta. :joint:

Le-as ierta multe ...

:joint: Skunk-ul ala de-l fumezi tre sa fie... debilitant de-a dreptul... Iluzii, deluzii, iluzii... uite de aia prefer sativa 100%, efectul e mai clear, cerebral, paranoic daca vrei (tre sa fii retard sau pur si simplu super stoned sa nu te ia cu paranoia perspectiva de a petrece cativa ani dupa gratii dupa ce ai tras un joint), in plus e un antidot impotriva amagirilor de genu "guvernu e un big sugar daddy care se gandeste numa la tine si la binele tau respectandu-ti in acelasi timp dreptul la proprietate si viata privata" /sarc off :)

FiltruFRATE

Member
Nu am urmarit de la inceput discutia, asa ca risc sa repet lucruri care s-au mai spus.

Termenul de "drog" este in mod intentionat (!!!) demonizat, iar lumea (s-o numim larga audienta, cu toate ca-i stramta la minte, haha) nu receptioneaza corect atunci cand le explici ca din clasa "droguri" fac parte substante comune, cum ar fi cafeaua, alcoolul si tigarile.

Daca vrem sa fim destepti, ar trebui sa initiem o campanie de informare a POLITISTILOR cu privire la riscurile (foarte mici, de altfel) ale utilizarii canabisului, precum si faptul ca in anumite tari (sau state, in SUA) este pe deplin legala utilizarea lui la scara mare.

Campania ar trebui sa fie canalizata/concentrata pe urmatoarele aspecte:
1. "drog" inseamna cafea, alcool, tigari (astfel ca lumea sa nu se mai oripileze cand se mentioneaza cuvantul drog la TV/presa)
2. informarea populatiei cu privire la EFECTELE BENEFICE ale canabisului (fumat/mancat) si pronuntarea unor institute de cercetare a canabisului (din fericire, chiar exista!)
3. cresterea canepii (pentru fibre)
4. mentionarea tarilor/statelor care au legalizat consumul, precum si date economice cu privire la castigul statului din taxe
5. informarea politistilor (!!!) si incurajarea lor sa se lege doar de dealeri. Cu ocazia asta s-ardezvolta enorm self-growing :)
6. abia acum putem merge in strada si sa cerem legalizare

Mare grija pentru cei care militeaza! Ce discutati, cu cine si mai ales sper ca a)nu cresteti acasa si b) sa ascundeti bine pliculetele; veti fi cautati, persecutati etc.

Asadar, multa grija! si aveti grija de voi.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
voiam sa spun ca-ti strang eu politistii daca te duci tu sa-i instruiesti. dar dupa am vazut cum ai terminat postul, si m-am linistit. ;)

eventual sa iti intruesti vre-o ruda apropiata sau prieten care sa faca o campanie pentru legalizare. Sa inceapa asa frumos pe internet.

Eu vroiam sa stau sa adun mai multe mailuri de la diferiti jurnalisti (scopu era sa adum mailuri de la ~1000 jurnalisti) pe care sa ii spamez intens cu multe mesaje diferite in care le explicam care e treaba cu maria.
Dar lenea-i cucoana mare... :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
e ca si cum te-ai baga singur in cusca leilor, zic eu. aia de abia asteapta sa te tarasca in noroi, nu sa iti faca cunoscuta cauza..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
de va fi la anul, va trebui sa auzim ceva dupa jumatatea anului asta.

na, poate 2012 chiar e an de cotitura! daca nu sfarsitul lumii, macar sa schimbe legislatia privind drogurile! :joint:

mort. :peacock:

MJgrow

Active member
Nu e vorba de visat... e vorba ca la un moment dat o sa fie un drog socal cum e cafeaua, alcoolul si tigara.

E doar o problema de timp. Si orcum la cate documentare se fac si cate demersuri, timpul e in favoarea noastra a tuturor.

Chiar daca unii sunt impotriva e doar din lipsa lor de cultura. Sau proasta informare.

Sa stii ca cu criza asta s-a mai despteptat lumea putin. Casca ochii bine inainte de a lua o decizie, mai ales cand vine vorba de bani.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sa stii ca cu criza asta s-a mai despteptat lumea putin. Casca ochii bine inainte de a lua o decizie, mai ales cand vine vorba de bani.

cred ca e mai degraba un rezultat al conditionarii sociale si vremurilor aspre in care traim, nu e vorba de desteptare.

cat despre maria si parerile ei, cred ca isi face probleme mai repede ca ramane fara afacere, decat ca visam noi. :)

MJgrow

Active member
la asta am inclinat si eu prima data... dar poate ca ne insealam noi... nu ? :)

Orcum pentru cei care fac bani din treaba asta, nu e chiar un lucru bun. Si ma refer la cei care fac bani pentru a supravietui si a-si tine copii in scoala si a le pune ceva pe masa, nu la mafie.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
vrei sa ne Afli ip-urile, asa-i?
te vad, esti deghizat in ardelean. :muahaha: :joint:

Ba nu maaa, e un ardelean deghizat in medic :laughing:

Ati citit ce curiozitate discutia de pe acel thread/forum ? Nu difera cu nimic de tipicul romanesc. Nu stium cum se face ca intotdeauna se gaseste cate un Gica contra care sa se puna de-a curmezisul doar ca asa-i vine lui pe chelie. Si de cele mai multe ori astfel de indivizi au si ceva probleme cu gramatica limbii romane. M-a facut sa-mi para rau de timpul petrecut (a se citi pierdut) citind respectiva discutie. Mai are oare rost sa ne amagim ca mai exista vreo speranta , cand majoritatea concetatenilor nostrii sunt gata gata sa ne scuipe in ochi cand aducem in discutie acest subiect ?