What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Krolestwo Niderlandow-5x Fruit Spirit Fem , 2x WW Fem

klint

Active member
Veteran
Maly GrowLog jesli ktos zainteresowany. Pozdrawiam:wave:
Lampa 400W hps
ziemia mix Terra Canna i Plagron + Nawozy Terra Veg i Flowers.
5x Fruit Spirit fem ( Royal Queen Seeds )
2x WW fem ( Royal Queen Seeds )
Szafa 110x80 i 2.5 wysoka :)
4 Wiadra 30L i 3 18L
Aha zapomnialem dodac ze 300m od domu mam growshop na wypasie :)
! :wave:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Amnnesia

Member
No nareszcie klint wystartowales :) fajny setup fajne odmianki zasiadam i sledze efekty twojej ciezkiej pracy:) powodzonka przyjacielu :)

klint

Active member
Veteran
picture.php

Pani z patyczkiem to fruit spirit. Nie utrzymala ciezaru lisci hehe.
A tutaj leniwa niedziela. Niestety mam pozniej misje do growshopa po ziemie i przeszadzam do 30L donic. Korzonki juz odbijaja sie od dna kubeczka a nie chce ich za bardzo dusic :)
picture.php

Jack Herrer 5g
picture.php

picture.php

picture.php

Amnnesia

Member
Hejka klint planciki widze powoli podrastaja i napewno duzo lepiej poczuja sie w wiekszych donicach choc na ta chwile to jeszcze nie jest naglacy problem bo sa jeszcze stosunkowo male, ja raczej zawsze czekam az korzonki dobrze wypelnia kubeczki bo wtedy o wiele latwiej sie przesadza i ciezej uszkodzic korzenie ale to juz pewnie kazdy ma swoja technike

Pozdrowionka

klint

Active member
Veteran
Wiem ze nie naglacy problem dlatego dzis przesadzilem tylko dwie bo na tyle mialem ziemi hehe bo nie chcialo mi sie wychodzic po ziemie :)

picture.php

picture.php

klint

Active member
Veteran
Maly up z rana ;D haha o 5 juz na kiblu blanta smażylem ;)
picture.php

picture.php

picture.php

Aha WENT bedzie na scianie zeby nie bylo ;P
Dostaly nowe wieksze domki.Duze 30L mniejsze 18L

kunkka

Member
Veteran
Lecisz na ostro klint ! Ciekawy byłem kiedy wystartujesz i teraz widzę że ładnie ogarnąłeś klimat. Te planty w 30L donicach mnie najbardziej interesują:D
Powodzenia dalej !

Ps. I skręć jakiś normalny aparat bo żal będzie pstrykać kalkulatorem pięknie zielone plancisze.

EdiT:
typek 10 lat choduje.

Ty to jesteś miglanc :D
Powodzenia w "chodowli".:dance013:

klint

Active member
Veteran
No tak wlasnie myslalem nad aparatem. Zapewne cos zakupie niebawem :) A Tymczasem pale teraz WW od holenderskiego growera z mojej roboty. Koles 10 lat sadzi i powiem wam ze finezja smaku curring i oczywiscie dluuugi flash przed scinka tyle mi powiedzial ale smak zniewala zero drapania czy cos.

klint

Active member
Veteran
Homegrown WW od holenderskiego growera z mojej firmy typek 10 lat hoduje. Smak po prostu zniewala jeszcze tak delikatnego dymu chyba nie uswiadczylem :D
picture.php

picture.php

klint

Active member
Veteran
Maly up. Dalej nie ogarnolem aparatu ale napewno sie zmobilizuje. Male LST ;) ponaginalem nieco bo sa strasznie male i jest duzo lisci. Dostaly dzis pelna dawke CANNA Terra Veg.
picture.php

picture.php

picture.php

Najmniejszy plant to WW dla porownania nad nim w wiadrze tez WW..
picture.php

picture.php

klint

Active member
Veteran
Update ;]
Udalo mi sie ogarnac aparat.Moze nie jakis super ale mysle ze da wam jakis obraz growa ;]
Wiec tak. Pani z kratka to WW i mala srodkowa donica tez WW reszta Fruit Spirit. 3 FS sa po fimie reszta LST. Panie maja okolo 3 tygodni. Pozdro i do uslyszenia :wave:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

btw siatke bede dawal na wszystkie w duzych wiadrach :)

klint

Active member
Veteran
Dziewczyny maja okolo 3 tygodni ;] nie licze sumiennie bo nie ma czasu :)
picture.php

Fruit Spirit (RQS) Fimed Once+Lst
picture.php

FS (RQS) Fimed Twice+Lst+Scrog
picture.php

Mala w ziemi to WW (RQS) w kubku 2 klony FS i 1 WW. Wszystko po Fimie. Jak sie nie przyjma plakac nie bede bo miejsca nie mam przez te wiadra 30L. A jak cos to dostana po butelce 2L i z reszta gdzies za tydzien na Flo :) Next setup zrobie wiecej roslin w mniejszych donicach.Tych malych ktore teraz mam to na oko z 15 by weszlo :)

picture.php

Nice And Bushy ;D
picture.php

WW- Fim , male lst i na koniec scrog :) zobaczymy jak sie to rozwinie.
picture.php

Slonce ;]
400W hps pomaranczowy + 100W zarowa biała :)
picture.php

picture.php

picture.php

btw wiem ze wykonanie tego "boxa" jest zrobione na odpierdol ale zwyczajnie mi sie nie chcialo i moim celem bylo jak najprosciej i najszybciej. Suma sumarow moze z godzina "pracy" w ciagu kilku dni. Baardzo powoli haha. Tak to wyglada
picture.php

picture.php

No i matka natura we wlasnej osobie ;D
picture.php

picture.php

kunkka

Member
Veteran
Skąd mamy wiedzieć? Skoro sam zakreciłeś się w dniach grow a o flo nie wspomnę. Szacuję po updatach że jest koło 4 tyg flo to już powinny spokojnie kwitnąć. Ze zdjęć nic nie widać bo strasznie słaba jakość...
Przyjrzyj się dokładnie panienką bo powinny być już oznaki flo.
Chyba że jest coś nie tak. Na przykład timer coś się zepsuł i nie świeci 12/12 albo masz w boxie jakieś prześwity i nie mogą zakwitnąć jak trzeba.
Sprawdz wszystko dokładnie i daj znać.
Ładny busz tylko niech kurcze w końcu zakwitną.
Powo !:wave:

klint

Active member
Veteran
tworza sie pre flowery. zapodam dobre foto na dniach. pozdro i spokojnego tygodnia zycze

Latest posts

Latest posts