What's new

Karacsonyi sutemeny masodik kore

Status
Not open for further replies.
Z

Zserbo

Koszi mar toltottem fel ide par kepet, tudom hogy kell csak MOST nem engedi :D

En 20/4be tartottam elvileg jobb mint a 18/6. Mar tobb mint 30 napos es ahogy olvastam elofordulhat hogy szar a genetika es nem auto lesz belole mert ezeknek mar 4 hetesen mutatni kene a pistilt..
es mivel nem a legjobb a magceg ahonnan van igy elofordulhatnak korcs genetikak...

Cannavaro

Member
Gondolom most már ne kapcsoljak 20/4-be mert osszezavarodik.. vagy még lehet? én olyasmit olvastam, hogy kb. tök mindegy, de láttam, hogy szépen fejl?dik a tiéd, szóval simán átkapcsolom, ha nem gond.

Z

Zserbo

Folfele lehet kapcsolni (en ugy olvastam) lefele csakakkor ha viragoztatni akarod.

Z

Zserbo

Sziasztok.

kb 4 napja van 12/12ben. Mar itt ott vannak pistilek, kezd beindulni a viragzas.
Papiron auto noveny de nem merem mar visszatenni 18/6ba nehogy hermas legyen..

Naponta iszik mar 2 liter vizet igy van 10% runoff.1.5 liter vizet adok neki ha tapos vizet kap.
A runoff EC erteke 1 korul van pH erteke 6.7
Sztem ez igy rendben van.

Ha majd nagyobbodik a gumo akkor fogom majd emelni a tapot 2ml-rol 4 mlre.
Kerdeseim: lenne baja ha vissza tennem 18/6ba ? Elvileg auto de 35. Napjan se mutatott pistilt.es a magceg se a legjobb(seedmafia)
Masik: kell majd feltetlen booster a tap melle ? Vagy majd eleg a vege fele pk 13-14 ?

Kep majd lesz ha lesz erdemi valtozas latvanyban :)

Cannavaro

Member
És milyen gyakran kap tápos vizet?

Milyen npk-jú most a tápod?

A 2 ml táp az a 1.5 literben a javasolt tápozás hanyad része?

És mi történt volna, ha nem kapcsolsz 12-be, csak mondjuk az 50. napon? És utána virágoztatod?

Sajnos nekem csak kérdéseim vannak, válaszaim nem :) De úgy t?nik jól csinálod, hajrá!

Z

Zserbo

Altalaban minden 3. Locsolas tapos jelenleg. Kesobb fogom emelni minden 2.ra ha majd beindul a dolog.

Plagron terrra bloomot hasznalok nem tudom mi az npkja
Ha lett volna idom 50 napos vegre akkor fotos novenyt inditok nem autot

Mostmar ez igy marad remelem azert egy par grammocskaval azert fog ajandekozni.. kovetkrzo korom biztos hogy fotos noveny lesz mar a strain is megvan. De ez egy jovobeli tortenet :)

Z

Zserbo

Na ez is sikerult vegre... :D

Semmi extra.. kezdett kicsit nyulni de meg nem annyira latvanyos.. valtozas annyi hogy 100%on megy a feny es 35cmre van tole jelenleg

A kis konyulas az mitol lehet ? Kiszaradva a fold nincs folyamat nedvesen tartom de azert nem csopog. 6.3-6.7 vizzel van locsolva
Nappal jo az RH ejszaka biztos felmegy 60 fole de ket venti folyamat megy plusz az elszivo ami maxra van mar kapcsolva.
Minden 3. Locsi tapos. 2ml/liter egyenlore. Melaszt hasznaltam ketszer haromszor de inkabb majd akkor terek ra vissza ha majd rebdes bugak lesznek
Uff !

Edit:.
Ja igen.. tok jol illata van amikor nyitom a satrat... olyan mint amikor veszel egy uveges Heinekent kinyitod.. szisszen... es beleszagolsz :D ilyenkor az a kerdes hogy a Heinekkenek van e fuszaga vagy a funek Heinekken szaga :D

Attachments

• 20201209_213619.jpg
    20201209_213619.jpg
    163.2 KB · Views: 62
Last edited:

Cannavaro

Member
Wowowowow! Nagyon szép!!! :) Köszönöm a válaszokat. A fotós növény az a normál vagy feminizált?

A nappali RH mennyi?

Z

Zserbo

Fotoperiodikus azaz "eredeti" ott te dontod el hogy mennyi vegetacios szakaszt adsz neki. Feminizalt is lehet attol fugg milyet valasztasz :D

50-60 kozott

K

kukta

lehet attól konyul hogy folyamatosan nedvesen tartod a földet és nem tudja rendesen kiinni a cserepet,mintha túl lenne öntözve.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
az a komló szaga, és a zintenziv növekedés vs minimális stimuláció a légmozgás által okozta gyenge szövetszerkezet miatt lóg nincs semmi baja

Pillang

Well-known member
Sziasztok.

kb 4 napja van 12/12ben. Mar itt ott vannak pistilek, kezd beindulni a viragzas.
Papiron auto noveny de nem merem mar visszatenni 18/6ba nehogy hermas legyen..

auto növényt 12 órát világítani nem jó ötlet, mert kihasználatlan marad az a lehet?ség, hogy többet arathass róla. Amúgy is kompromisszum

Masik: kell majd feltetlen booster a tap melle ? Vagy majd eleg a vege fele pk 13-14 ?

szerintem nem kell booster

Kep majd lesz ha lesz erdemi valtozas latvanyban :)
..

Z

Zserbo

Kb 3 hete viragzik. Visszakapcsoltam 18/6ba ugy nez ki megmarad.
6.5 ph allott csapvizzel locsolas
Minden 2. Tapos 4ml/liter sok volt igy visszaveszem 3ml/re amugy 1.3 - 1.5 kozott az ec
picture.php

Ez mi a pitypang lehet ?
picture.php

Na mindegy lathatoan csak itt van..
A lampa olyan 45-50 cm re van a novenyke folott

Kerdes: mikor kezdjek el ritkitani ?
Itt ott mar szedegettem foleg lapuleveleket kisebb hajtasokat de lesz itt meg szedni valo ugy nezem

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
led alatt több ca mg kll permetezzed fulll mg hiány az egész

bekarikázol hangyafasznyi részeket az egész márványossága meg fel se tünik ?

Z

Zserbo

Meg egy kerdes : Most meg betudtam permetezni epsom + csapvizzel mert kicsi a viragzat. Kesobbiekben ez adagolhato akkor is ha etetes van ? Hulye kerdes de azert megkerdezem

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts