γειά σου ρε blues τι λέει?151γρ υδροπονικά ή χώμα?με 6 πάνελ?!
Εγώ με Neville's haze τα πήγα στα 151 γρ σε πρώτο ζύγισμα, κατά τα 135 πες με 10% απώλεια. Μέσος όρος κατανάλωσης 120κάτι βάτ, niet slecht Ολλανδία καιρός όμως
γειά σου ρε blues τι λέει?151γρ υδροπονικά ή χώμα?με 6 πάνελ?!
Εγώ με Neville's haze τα πήγα στα 151 γρ σε πρώτο ζύγισμα, κατά τα 135 πες με 10% απώλεια. Μέσος όρος κατανάλωσης 120κάτι βάτ, niet slecht Ολλανδία καιρός όμως
δε συμφωνώ απόλυτα για τα θερινά indoor.Δε νομίζω να φταίνε τα λεντ για το ότι το συγκεκριμένο grow δεν πήγε καλά.. (αν και ακόμη έχει δρόμο μπροστά και πιστεύω ότι θα αποδώσει στο τέλος.) και σου δείχνω αμέσως καλοκαιρινό grow επιτυχημένο για να δικαιολογηθώ...
....το e.c δεν ξεπέρασε ποτέ το 0,9....
τα χω κάνει πολλά χρόνια πριν φίλε λέτι..κάτι βγαίνει αλλά
δεν αξίζει...βέβαια απ τη χαρμάνα καλύτερο.. διαφωνώ αλλά δεν πειράζει..
εγώ πλέον δε θέλω ούτε 2ο γκρόου να κάνω...2χ600=1κ+
και τέλος.. σε αυτό να δεις πως συμφωνώ... στο μυαλό μου είσαι..
μαθαίνετε βλέπω.. μη γελάς... πλάκα πλάκα από το malawi σου εμπνεύστηκα και κράτησα πρώτη φορά τόσο χαμηλά το e.c.. σατιβες γαρ!
πσ οι φούντες γ@μάτες ,το μομπι τι λέει?
νομίζω το λεμόνι καθότι ήδη φεμινάιζ θα δώσει 100% θυλικά . και η ρωσίδες 75% . τώρα ο κίτρινος Ρώσος ( ρωσίδα με λεμόνι ) εκεί πρέπει να είναι στο 87,5%Μια χαρά με τα πειράματα φίλτατοι, καλό κάνουν ,κακό δεν κάνουν. Δηλαδή τώρα εχουμε σπόρια με υψηλότερα ποσοστά για θυληκά φυτά?
και εγώ βαριόμουν να ψάξω είναι η αλήθεια , συνήθως βλέπω πότε θα κόψω από το το φυτό και όχι από το πότε το γύρισα .Πόσες εβδομάδες 12/12 είσαι και πόσες φανερής άνθισης; Βαριέμαι να ψάχνω τώρα