ganja3
Member
Deep για DeepΝομίζω ότι τα είπες όλα ΑΓΙΕ!
Ωραίο παράδειγμα μας δείχνεις μεσημεριάτικα ρε συ χασικλιξ για την διείσδυση!
Deep για DeepΝομίζω ότι τα είπες όλα ΑΓΙΕ!
Ωραίο παράδειγμα μας δείχνεις μεσημεριάτικα ρε συ χασικλιξ για την διείσδυση!
τώρα εάν την έχει κάποιος 50 πόντους , θα έχει διείσδυση έτσι και αλλιώς . μόνο που οι 30 πόντοι θα πάνε χαμένοι , γιατί θα βρει πάτο .
από ραντίσματα . 2 την ημέρα . για 2 βδομάδες ανάπτυξη και 3ης ανθοφορία ( νομίζω ) .
τα εικοσάρικα έλεγαν τότε ότι ήταν ασημένια , πόσο τα 100 δεν ξέρω . ούτε αν θα πετύχει ξέρω . μαθαίνω και εγώ παίζοντας . .
ναι οι θερμοκρασίες δεν ανεβαίνουν παραπάνω από το περιβάλλον , είμαι και 2 με 3 κάτω θα έλεγα , και τον εξαερισμό τον έχω 15 λεπτά στην ώρα , και αυτό λόγο μυρωδιάς . την γλάστρα την έχω στο πάτωμα ( μωσαικό ) και νομίζω είναι και 2 βαθμούς κάτω το χώμα . στην υδροπονία τουλάχιστον έτσι δούλευε .Αέρα πάει το γκρόου. Και 30c θερμοκρασία, σαν να μην είναι καλοκαίρι για αυτά.
Ωραία η εξήγηση σου για τα λέντ μια σελίδα πίσω που γράφεις και ακούγετε πολύ λογική.
ορφέα . μακάρι να έχω ποιό γρήγορα αποτελέσματα .
γιατί το πρόγραμμα περίπου το ξέρω , κατά πόσο θα το τηρήσω δεν ξέρω .
τα σκ σύγουρα δεν θα ψεκάζονται . τον 15αύγουστο για αρκετές μέρες .
ένα πείραμα είναι , όχι με τις κατάλληλες γνώσεις . θα γίνουν λάθει πολλά και ίσως να έγιναν ( πόσο ασήμι η παλιοδραχμή ?) . αισθάνομαι λίγο σαν το πρώτο μου γκρόυ , την λάμπα για ανθοφορία νόμιζα ότι την βάζεις στην τελευταία εβδομάδα , νόμιζα ότι στις 10 εβδομάδες από την αρχή έπρεπε να κόψω και έκοψα ( άγουρο ) ,.
μετά ανακάλυψα το ίντερνετ .
μια ψευτοαρχή είναι για να ανοίξω κυρίως το δρόμο σε όσους ενδιαφέρονται να το ψάξουν παραπάνω και να ασχοληθούν , να με μάθουν και εμένα να το κάνω σωστά , και να σταματήσουμε να πετάμε ευρώ για σπόρια .