έχω τέτοια , θηλυκά θέλω να βγάλω
Κατάλαβα τι θες να βγάλεις, αλλά να μη κάνω λίγο χούμορ;
έχω τέτοια , θηλυκά θέλω να βγάλω
για αυτό χρησιμοποιώ τα sensi a&b για να μην τα μπερδεύωτα έμαθες αλλά μπερδεμένα.... η σειρά στα 3-part λιπάσματα είναι micro/grow/bloom.
η τεχνολογία ph perfect της advanced ουσιαστικά επιτρέπει στο φυτό να διευρήνει το ενεργό φάσμα του ph στο οποίο βρίσκεται συνήθως (5,5-7) κατά πολύ μεγαλύτερο έτσι ώστε να μπορεί να απορροφήσει πολύ πιο εύκολα τα στοιχεία που χρειάζεται χωρίς να έχουμε κλειδώματα.. αυτό επιτυγχάνεται με τη χρηση chelates κατά την παρσκευή των στοιχείων που χρησιμοποιεί... θεωρητικά μπορεί να φτάσει το ενεργο φάσμα από 1-10 στην κλίμακα ph. αυτό μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε νερο έχει Ph από 4,5-8,5.
για αυτό χρησιμοποιώ τα sensi a&b για να μην τα μπερδεύω
εσύ τα δίνεις 0,8 . εγώ έφτασα το 1,9 ec . το λεμόνι είναι στα όρια , θα αρχίσω να το ταΐζω με το φαγητό από τα μικρά . 1,2 ecδωσε φαΐ στα κορίτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
γκάντζα ναι, τα ταΐζεις αρκετά μεν σε σχέση με μένα, αλλά με τις εξής διαφορές:
Παίζω με κοκοφοίνικα και πολύ κρουτόνιο, ποτίζω 30 λίτρα κάθε γλάστρα κάθε δεύτερη μέρα και βάζω 50mL Bloombastic στα 64 λίτρα νερό, πολύ κοντά στα όρια του κατασκευαστή. Γι' αυτό και 0,8. Αλλιώς στο προηγούμενο που είχε μόνο κοκοφοίνικα τριμμένο (λασποκατάσταση) έπαιζα τέρμα τα γκάζια στα ΑΚ ποτίζοντας ανα τριήμερο.
για το πείραμά σου, τσέκαρε αυτόν εδώ https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=176233 από τη σελίδα 27 και μετά, το κόλπο με το colloidal silver πιάνει και η εξέλιξη κορυφώνεται!! θα δεις!! Το μαραφετάκι κάνει κανα 50άρικο από το amazon γιατί δεν το τσιμπάς;