What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

[Jurnal] Amnesia & OG KUSH autoflower INDOOR

sabahnur

Member
Ziua 102. Still resist :))

De o săptămână dau numai apa chioara.
Cred ca in 2 săptămâni e gata, sper! :tiphat:
Voi ce ziceți?

Attachments

• 20170627_135720.jpg
    20170627_135720.jpg
    98.1 KB · Views: 44
  • 20170627_135714.jpg
    20170627_135714.jpg
    100.8 KB · Views: 44
  • 20170627_135706.jpg
    20170627_135706.jpg
    70 KB · Views: 41
  • 20170627_135659.jpg
    20170627_135659.jpg
    53 KB · Views: 42
  • 20170627_135640.jpg
    20170627_135640.jpg
    40 KB · Views: 39
  • 20170627_135631.jpg
    20170627_135631.jpg
    59.1 KB · Views: 39
  • 20170627_135612.jpg
    20170627_135612.jpg
    70.6 KB · Views: 43

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Los tricomes, los tricomes, nu las pozas galbenas, oricat de bine ar arata buruienile...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
In primul rand daca usuci rapid nu va fi la fel de buna ca dupa curing. Poti sa consideri ca e slaba, ca n-are aroma, etc.
Si in rest, eu nu vad bine in pozele alea, mai bine ziceai ce procente din fiecare culoare de tricom ai..

sabahnur

Member
In primul rand daca usuci rapid nu va fi la fel de buna ca dupa curing. Poti sa consideri ca e slaba, ca n-are aroma, etc.
Si in rest, eu nu vad bine in pozele alea, mai bine ziceai ce procente din fiecare culoare de tricom ai..

Pai nu usuc rapid. Într-o cutie de carton, sta atârnate acolo în întuneric și un ventilator bate aer în ele.. Asa usuc buzii de test. În final voi usca în tent.

Dar de ce zici ca nu vezi tricomii ca se vad destul de clar.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nu vad in pozele alea clar care si cati tricomi is clear si care si cati is milky. Amber nu prea vad deloc, si multi par sa aiba capetele cazute, ceea ce e dubios (temperaturi mari?). E si o poza unde nu imi dau seama daca e mold sau cystolith hairs. Oricum, nu sunt suficiente informatii cat sa poata zice cineva in baza pozelor cat sa le mai lasi. De aia ziceam ca procentele ar fi ajutat mai mult.

sabahnur

Member
Nu înțeleg ce procente. Nush sa estimez. De aia am făcut poze. Și mie îmi par milky.de aia cred ca mai trebuie lăsate puțin.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu trebuie sa estimezi ci sa numeri. Imparti 100% la cotele respective de clear, milky si amber. Daca tu nu vezi astea noi clar nu avem cum sa le vedem in pozele alea.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu. Daca recoltezi la 80% amber o sa te adoarma instant. De obicei intre 10 si 30% amber se recolteaza, dar depinde si de strain si de preferintele personale. Si conteaza si sa fie cat mai multi milky, ca daca multi sunt clear si ai destui amber poate sa insemne ca s-au "imbatranit" prematur.

sabahnur

Member
Rectific! Majoritatea sunt clear!

Aștept pana 60% se fac clear și 40% amber.
Vreau un efect foarte heavy. Ce zici?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cum crezi tu, ti-am zis, e vorba de gusturile fiecaruia pana la urma. Mie unul nu imi place couchlock asa mult. Nu as lasa nici o sativa asa mult. Dar daca iti place sa te lesine direct, poate sa mearga.

sabahnur

Member
Man la următoarea recolta am sa pun 4 strainuri. Le-am luat când am fost în ams. Lsd, G13, white widdow și critical, pun câte 2 de fiecare. Toate feminizate, niciuna autoshit :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu poti sa stii nici cand le ai in fata si ai mai crescut strainul cum vor evolua, d-apai asa prin internet. Oricum, mai ai ceva saptamani bune. Poate chiar peste o luna, la cati amber vrei. Dar fiecare strain evolueaza in ritmul lui, asa ca atunci cand se apropie momentul ar fi bine sa verifici mai des cu microscopul.

sabahnur

Member
Cu siguranță am sa verific. Eu estimez sfârșitul lunii, am sa incerc pe atunci sa pozez tricomii mai bine. Sa ne auzim cu bine

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Auzi Saba, da' de ce nu incerci cu cianura? Sau vorba lu' ganja, esti stresat la job?