What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

[Jurnal] Amnesia & OG KUSH autoflower INDOOR

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am sa încerc sa fac o poza prin microscop, de ce zici ca le culeg galbene?

Edit: e bine dacă mă iau după poza asta? Vreau mai mult thc decât cbd

Orice "poza" care zice sa te iei dupa pistili la harvest ii pe langa. De asemenea e posibil sa nu intelegi exact cum potenteaza highul cbdul si sa te feresti aiurea de el. Cel mai bine ar fi sa culegi in mai multe stadii ca sa intelegi diferenta. Si ia-te doar dupa tricomi.

sabahnur

Member
Am tăiat un Bud, l-am băgat la microunde sa se usuce, l-am fumat și m-a spart 2 ore. Câștig premiul Săndel 2017? :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cred ca ti se pare. Eu is ok. Mai depresiv cred ca ar trebui sa fii tu ca sa te apuci sa bagi buzi la microunde. Si am mai multa sativa la dispozitie decat indica.. nu ca ar conta. Nu cred ca de la iarba vine sau pleaca depresia.

Cashroll

Member
Nici nu vreau sa-mi imaginez ce gust de covor nespalat o avea iarba uscata la microunde, dar daca sparge... sparge frate aia e :D

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Bai, dar ceva bun, ca watercuring-ul (care sa impiedice aparitia paranoiei, anxietatilor), si niste plante care sa reduca pierderile de memorie (salvie, rozmarin, obligeana, scortisoara, coltii babei), n-ati incerca. Microunde... N-am sa uit vreodata testul side by side, dintre sandwichul cu snitel de pui pus la microunde si rece de pe bufet.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da, numai ca se face cam doua saptamani. Obligatoriu cu apa distilata. Poate sa mearga si cu o apa mai plata, dar este periculos, ca se poate imputi. Se poate face water curing si pe planta uscata si pe planta proaspata, si intre. Cea mai buna extractie de clorofila este daca se face pe planta uscata.
Din punct de vedere a eliminarii efectelor secundare, nu e nici o diferenta. In India, de obicei, water curingul se face pe planta proaspat culeasa. In felul asta tesuturile sunt mai elastice si mai putin fragile, si THCul se tine mai bine pe planta. In plus, riscul de a se strica (imputi) este ceva mai mare daca se foloseste planta uscata.
Daca se foloseste planta proaspat culeasa, sau uscata doar partial (1-2 zile), terpenele raman intr-o mare masura si dupa water curing.
Manipularea se face cu blandete. Eu am facut intr-un PET de 5L, umpland usor si golind usor apa.

Cashroll

Member
Eu zic sa faci 5g normal agatate si 5g scufundate intr-un borcanel schimbi apa distilata 1 data pe zi timp de 1 sapt si ceva si vezi asa de test sa vezi si tu diferenta, eu asa planuiesc sa fac la mine, uite am gasit aici unu de zice cum face el: I have a tweak to this method. Instead of soaking it a sealed jar, I suggested using running water. My idea is that a continuous stream of water will cure faster. It works on the same principal as defrosting food, convection ovens, and even airflow in a grow room. Think of it this way; when you change the water at the end of the day, that water is pretty saturated. Saturated water doesn’t absorb new minerals as well as clean water does. When you have a convection current, you’re guaranteeing clean water all the time. This is why you want a running fan in your grow room, instead of just airing it out once a day. To do this method, I filled a large bowl with bud and ran water over it. I used a very thin stream, so it was a small trickle of water coming in. The water was cool, but not cold. You want it cold enough that it doesn’t wilt the leaves, but not so cold that it makes the trichomes brittle. And you need just the smallest trickle of water. Too fast and you’ll agitate the trichomes and some will fall off. 8 hours is all it needs, maybe 10 if your buds are very dense or large.

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da, este corecta metoda omului, daca iti faci o mika jmekerie ca sa ai un mic curent de apa. Teoretic, in cazul asta, ar putea merge si cu apa nediatilata. Teoretic.
In tot cazul, desi diferente se simt la 5 g consumate, la unii fiimdu-le pe plac, la altii nu, idea de baza e consumul de lunga durata in felul asta, caci atunci se cunosc diferentele ca lumea.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Dacă tu zici că dacă faci wathercurring și nu mai are efecte secundare eu primit să fac 20 de grame de Bud la wathercurring din recolta care vine!!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar e posibil ca efectele alea secundare pe care le mentioneaza jtm tu sa nici nu le simti..
Acusi na, incearca, dar nu te baza pe faptul ca esti asa de sensibil si credincios ca jtm, ca probabil nu esti.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu unu nu se usucă gura și îmi este sete e ceva normal la fumători de iarbă apoi nu mai pot înghiți parcă mă înec mi se face rău încep să transpir mult și îmi vine să leșin asta când bag o doza mai Maricica!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E ceva normal la iarba fara curing or stropita. Iarba cu curing n-ar trebui sa aiba efecte de astea, cu exceptia cazului in care ai tu vreo sensibilitate in acest sens. Nu is genul de efecte la care se referea jtm ca dispar la watercuring, oricum.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Uneori si din astea. E mai complexa treaba, dar ma bucur ca ai inteles ideea generala explo...

Plus, cum ziceai, merge de minune la iarba stropita.