What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

[Jurnal] Amnesia & OG KUSH autoflower INDOOR

sabahnur

Member
Pai dacă nu e obligatoriu, nu fac scrog. Dar nu e problemă ca vor fi unele peste altele? Sau o sa-mi spuneți sa fac lollipop?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ideal ar fi sa ai totul gandit de asa natura incat fiecare planta sa aiba spatiul ei rezervat in growroom, si sa il umple pana la final de flower. sog cu trees, cum s-ar zice. aici ar fi cea mai putin munca si cel mai bun randament. dar trebuie sa alegi si strainurile si sa dispui si lumina de asa natura incat sa mearga la eficienta maxima.
acusi, daca simti ca e nevoie de scrog, poti incerca scrog. macar o sa stii daca iti mai trebuie sau nu pe viitor. :D

K

katadyn

Așa am zis și eu ca am auto. .Ăsta am comandat .Dar spre norocul meu se pare k a fost non auto:)))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Aia nu inseamna neaparat ca ii ceva de calitate. Nu stiu daca e motiv de fericire ca nu ai primit ce ai comandat.

sabahnur

Member
Abia aștept sa duc la finalizare aceasta "capodopera" apoi sa vedeți draciile dracu ce o sa plantez de va minunați si voi :tiphat:
Cele mai colorate și sofisticate:tiphat:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ma faceti sa bag un outdoor de Blueberry auto. Ca tot le am, desi de vreo 2 zile de cand a trecut menajera, nu le mai gasesc (erau pe birou, intr-un Eppendorf) :D

Da, auto e limitat din anumite punte de vedere, dar are si el avantajele lui. Sa ne gandim ca (daca e pe bune) e un cross cu ruderalis, ruderalis fiind o planta cu un potential terapeutic exceptional. Va spun sincer, ca inca nu am intalnit soi de iarba comparabil cu La Diva auto. Da' e vorba strict de mine, de modul meu de a percepe, de criteriile mele. 30g pe planta? Hehe, imi ajunge 1 an. Bine, de fapt un mileniu. Alt punct de vedere... Cine ia ca vezi doamne e usor de crescut, aia e, de fraieri e plina lumea (ma rog, toti avem momentele noastre). Cine ia ca ii place soiul (whatever, aroma, gust, high, culoare), nu se mai uita ca obtine 30g (ceea ce nici nu e rau la o adica).

Asadar, nu va inteleg. Nu, va inteleg, doar man, vorba aia: e a mea, e cea mai faina!

Abia aștept sa duc la finalizare aceasta "capodopera" apoi sa vedeți draciile dracu ce o sa plantez de va minunați si voi :tiphat:
Cele mai colorate și sofisticate:tiphat:
Da man, plus niste auto printre, ca sa fii sigur ca iti iese ceva :D

L.E. Gata, am gasit Ependorfu' cu AutoBlueberry. Sau ce or fi...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ha, ha, ha, da' tre' sa tii cont ca nu am ajuns sa o fumez, i-am mancat buzii cruzi, de aia mi-a placut :)) Cum ziceam, criteriile mele. In plus, s-ar putea sa ai o surpriza cu a ta...

sabahnur

Member
12 aprilie

12 aprilie

Azi fetele au mancat 2 litri de apa cu 2 ml de bio-grow. Primesc asta odata la 5-6 zile. Temperatura este ~23-26, iar umiditatea este ~50-65. Mai jos am sa va arat fetele in toata splendoarea lor, accept atat laude (daca vor fi), cat si critici (intotdeauna e loc de mai bine). Pace voua :tiphat:

NOTA: Am 33 de poze in total, dar site-ul ma lasa sa va arat doar 5. Restul le puteti vedea in albumul meu public, 12 aprilie.

picture.php

Apasa aici pentru a vedea pozele

K

katadyn

Ce pot sa zic..mie unul nu îmi plac deloc cum arata ..plesotite rău..E doar părerea mea..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu mai fa omule poze pe intuneric, ca dai tu vreodata de un strain de te umplii de herma.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am crezut ca ridici lumina pentru poza. Hpsul ala e ineficient daca il tii mai sus de 50 cm distanta. Mai ales ca ai si cooltube. Eu l-as tine cat se poate de aproape asa incat sa acopere totusi toata canopia.

Latest posts

Latest posts