What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

[Jurnal] Amnesia & OG KUSH autoflower INDOOR

Mago

Member
La cat de putin pamant ai in ghivecele alea in proportie cu planta,cred ca ar trebuie udate in fiecare zi...mai ales daca ai caldura acolo.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar de ce le-ai uda strict si nu cand e nevoie?
Ca si ale mele is udate strict. Strict cat e nevoie si cand e nevoie.. :))
Parca vorbisem deja aici in thread ca nu poti decide tu de cata apa au nevoie plantele.

sabahnur

Member
Da acum le ud când au nevoie. Am rupt frunzele mici și uscate. Am mai pus pământ. Le-am udat. Măresc umiditatea. Temperatura 24.5 umiditatea o duc la 65-70. Pot uda și cu spray-ul? Adică sa le. Dau puțin foliar. Face bine sau rău?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu zic sa nu te bagi sa dai foliar cu lumina aprinsa, ca le arzi. Mai bine un umidificator inauntru sau in lung room.

sabahnur

Member
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa sa ma fut în cur. Înseamnă că el le-am ars. Le-am mai udat foliar cu becu aprins. Futuma în cur :( arrrghhhhh.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Plm. Leaga-te de maini si o sa le mearga mai bine la plante. Uite, ale mele nu le-am mai vazut de 2 sapt. Nu trebuie sa le vad ca sa stiu ca le merge mai bine decat alor tale. Da-le ce le trebuie si lasa-le sa isi faca treaba.

sabahnur

Member
Încerc acum 1 lt apa cu 1 ml fertilizant, la 2 zile. Sa vad cum e. Și în fiecare dimineață (ele dorm de la 8 dimineața până la 12) le ud puțin foliar. E. Ok asa? Sa încerc?

K

katadyn

Întreb și eu...oare nu e și ventilația prea mica în grow și căldură prea mare?sau nu are nici o legătură?

gganjaabwoy

Active member
mai este posibilitatea sa ai o mocirla pe fundul ghiveciului si tu sa crezi ca is insetate...dar totusi optez pt vpd necorespunzator + udari haotice...tu le mai dai si apa curata?sau le dai ca la porci?

K

katadyn

Oricum arata destul de rău. ..Trebuie găsită o soluție cât mai rapida..

sabahnur

Member
Haha intake :))
Fetele și-au revenit :dance013:

Preflower cumva?

Attachments

• 20170423_154750.jpg
    20170423_154750.jpg
    85.6 KB · Views: 22
  • 20170423_154742.jpg
    20170423_154742.jpg
    52 KB · Views: 21
  • 20170423_154727.jpg
    20170423_154727.jpg
    49.9 KB · Views: 20
  • 20170423_154738.jpg
    20170423_154738.jpg
    52.9 KB · Views: 23
  • 20170423_154716.jpg
    20170423_154716.jpg
    47.4 KB · Views: 20

sabahnur

Member
mai este posibilitatea sa ai o mocirla pe fundul ghiveciului si tu sa crezi ca is insetate...dar totusi optez pt vpd necorespunzator + udari haotice...tu le mai dai si apa curata?sau le dai ca la porci?

Te referi la flush? As vrea mai multe detalii despre flush. Cum se procedează corect? Și când trebuie făcut?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu e vorba de flush ci de udari cu apa si doar apa. Adica o data la 2 udari intercalezi una fara nutrienti. Dar mai important e sa uzi cum trebuie, si nu dupa ureche. Pentru ca tu zici ca si-au revenit, dar orice seceta, si mai ales una severa cum ai avut tu o sa iti scada potentialul de recolta la final. Atat cantitativ cat si calitativ. Si asta nu o zic din carti, am patit-o pe pielea mea. Desi udam corect si inainte, de cand sunt udate total automat am avut cele mai bune rezultate de pana acum. Si la wataje relativ mici, de 300-400 W/ mp. Totusi am avut rezultate mai bune decat scoteam inainte la 500-600W si cu nutrienti scumpi adaugati. Tu poti fi pacala, sau poti incerca sa testezi ce iti zic eu si ceilalti baieti..