ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Pozele de mai sus le-am făcut când era becu stins. Când e aprins becu nu sunt asa blegi frunzele. Dar aia mica e mai mereu asa bleaga. Repet. Aia are pământ universal de prin piața
Din ce am citit eu (pentru ca sunt la primul grow si nu iti pot spune din experienta) la pamantul care il ai tu poti sa ii dai 1ml de biogrow la litru de apa,de cand planta are circa 10cm...
Eu nu inteleg ce ii greu de priceput ca nu poti fixa tu cata apa consuma o planta. Ori ii dai 3 l sau cat vrei tu si o lasi sa ii consume, ori ii dai o data la 3-4 zile cat consuma in acele 3-4 zile. Dar sa fixezi tu ca o data la 3-4 zile ii dai 3 litri, ii cam inposibil de nimerit fara o perioada de teste.
Ochiuri de 10 x 10 cm, plasa rigida, fixa pozitionata la 1/3 din inaltimea finala a canopiei.. dar scrogul mananca timp si nu e o metoda buna (parerea mea). De altfel nu cunosc pe nimeni care sa il fi facut si a2a oara.