ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Nuuuu, ca-i ma jmeker asa cu tentu supt. E mai de performanta... E sucked tent. Sucked by sucker. Just kidiing, ia sa fac eu rost de niste psihedelice, ca sa nu ma iau de altii
Or sa se intareasca. Preventiv, poti sa le sprijini cu un inel de sarma, in jurul tulpinii, cu un capat lung indoit in jos, infipt bine in pamant. Asta e, s-au lungit prea mult.
nu ba...mie imi este ciuda ca abea in prima sapt are deja un jurnal mai "mare" ca al meu
@kata...eu mai am ceva pana la recolta...nu-mi place sa mi-o ard la ness...ce ai zis...hai sa mai umplu jurnalul omului sa nu fie doar a'meu de 700 de posturi)
Am recalculat azi dimineață și l-am lăsat doar pe cel dreptunghiular (528cm2) iar cercul are aria 254. Deci sunt pe aproape. Într-adevăr erau deschise 2 gauri. Aproximativ 780cm2. Acum am rămas doar cu 528. Bun asa?
Pai clar, nu iti zisei eu ca trebuie sa fie calculate de producator. Eu nici macar nu le-am verificat cand am testat tent, din ochi se vedea ca e dublu acel dreptunghi. tentul are mai multe ca sa poti trage aer de unde ai nevoie, in functie de pozitionarea tentului..