ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
ehh, my tu gadugadu a Swiss Miss już nie ma na cannabis.fr.pl, cóż, truno się mówi...
... ale zamówiłem odmiane Church femi, może mi ktoś cos powiedzieć o tej odmianie?? oby nie była tak słaba jak wino mszalne...
W tym roku na 100 %:
Early Misty (4 pestki)
Hollands Hope (też 4)
Zielona Wiedźma z zeszłego open seed (sztuk 3)
LowRyder (jako experyment 2 in i 1 out)
WW x EM? - Własny mix z zeszłego out'u (co do genów to WW ojciec a matka podejrzewam EM)
Prawdopodobnie (zakup jeszcze w planie):
Durban Poison
Shaman
Jeżeli znacie jakieś sprawdzone sativki to z chęcią zapoznam się z opiniami.
Co do EM, HH i ZW w sezonie 06 początek był bardzo dobry, niestety nie mogę powiedzieć nic o wynikach bo coś wjeb****o mi wszystkie maleństwa : /, tak, że nawet korzeni nie było (fu**'n weird). Ostał się tylko samiec WW i 1 jedna żeńska (prawdopodobnie EM), która została przez niego w części zapylona.
Najlepsza sativa to Durban Poison no jeszcze C99, GF jest dobre ścisła czolowka moich sativ.. no i dojdzie jeszcze Shwazi i Malawi, które nie mam pojęcia czy dadza u nas rade na dworku pzdr
Moje typy na out to:
- White russian x Afghani
- White widow
- WW x Early special
- Northern light f2
- Early misty x Northern light x Holand hope
- Early special f2
Siema Oto moje faworyty na outa 07
10 X SHAMAN
10 X EARLY MISTY
10 X NOTHERN LIGHT
10 X HOLLAND HOPE
10 X HEELS ANGELS
10 X KOM X NL
i jescze jakis mix
w sumie 100 krzaczkuw posadze
pzdr
Siemacie ziomki.;
wlasnie dostalem przesyłeczkę z seed boutique:
1x PPP
1x Hollands Hope
1xK2
1x Hawaii x Skunk #1
i freebie South African Durban POison x Skunk #1
bede oczywiscie sadzil pestki z poprzednich lat czyli DUrban Poison z Nirvany i AK48. Durbana GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM NIEZDECYDOWANYM!!!
nie ma porównania z tymi wszystkimi klepakami od dilów..
Naprawde ekstra stuff - moc i plon.
Z fajnych odmian polecam tez TOP44, wielgachne rośliny, ale nie liczcie na to, ze pod słoneczkiem dojdą w 44 dni,. w naszej szerokosci geo sa gotowe w październiku.
A przy okazji mam pytanie: niektórzy jako plany na 2007 wymieniają z 15 odmian, jak wy sobie panowie radzicie z tym, zeby wam sie to wszystko nie pochrzaniło? moze powinienem zalozyc nowy thread, kazdy by skrobnął swoje patenty. Ja mam taki specjalny notes w którym zapisuje co gdzie, kiedy bylem itd. Niestety w tamtym roku gdzies mi sie ten notes zapodział i zbiory były na pałę..
rozpoznawalem po kolorze zioła. ale to lipa.
w tym roku mam plan taki, ze jeden spot jedna odmiana.- ew. dwie, jedna po lewej druga po prawej, )
zrobilem sobie nawet takie paski na folii samoprz. kazda odmiana inny kolor, ale tez sie chrzani w pewnym momencie )
piszcie swoje pomysly
piss
witam,
ja wczoraj zamowilem w seedboutique hawaii x skunk1 z nirvany. licze tez na jakis gratis od nich. do tego mam jeszcze kilka pestek passiona, ktore wygrzebalem z materialu z zeszlego sezonu. jak tam z bezpieczenstwem przesylki od seedboutique (chyba z przesylkami z uk nie ma problemu)? uprawial ktos ta odmianke? wybralem ja ze wzgledu na wielce zachecajacy opis na fr.pl: moc 15-20%, sativa-indica mix, pobudzajacy high, oraz wczesne dojrzewanie (sierpień-wrzesien). no ale to tylko opis, a ja chcialbym sie dowiedziec cos z praktyki tej odmiany w naszym klimacie. za wszelkie info wielkie dzieki
Cannabis Sativa czy ty masz jakąs manie przesladowczą z tymi odmianami ?? bo wszystkie posty praktycznie to same pytania o odmiany ziomek zacznij uprawiac konopie.