What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

jakie odmianki na outdoor 2007?

LDV

Active member
wszystko i tak chyba na pestki pojdzie, a z resztek sie zrobi olejek hashowy kilka spotow chce zrobic w stylu, posadzic, zapomniec az do zbiorow, przetrwaja najsilniejszi Glegot, zanim sie obejrzysz bedziesz mial rownie pokazna kolekcje, a moze nawet wieksza, czego wam wszystkim zycze

ja wlasnie tez taką metode będe stosował...
Ogromna ilość młodych plantów + rzadkie doglądanie (obowiązkowo to tak z 3-4 razy) ewentualknie jak bedzie mocna szusza to te najlepsze w najhujowyszch miejscach bede podlewał...

Z tym że u mnie większość (90%) idzie na materiał, całkiem hujowy materiał idzie na olejek haszowy/keef = jawel hash hehehehe xD, a reszte albo na super morderców albo przyjemny eko stuffik do palenia w wole dni jakj fajki hehe

zobaczymy niema co za duzo planowac...

Wild_Scream

New member
Glegot said:
Early Misty x 10 (chociaz nie wiem czy to dobra odmianka w smaku i mocy)
EM według mnie rewelacyjna, możesz spokojnie brać a jak Ci dojdzie to będziesz bardzo szczęśliwym człowiekiem

Pzdr

mario_PL

Active member
ja na outa stawiam na fem bo nie bedzie mnie w kraju zebym mogl dogladac roslinki, zastanawiam sie czy skunk specjal sobie poradzi u nas, orientuje sie ktos co to za krzyzowka, oprocz tego zeby miec pewne palenie to maroc i jak sie uda zalatwic to grapefruit (w ubieglym roku mnie bardzo cieszyl:)

P.S jak myslicie pestki ktore znalazlem w paleniu (z roslin fem) nadaja sie do wysadzenia ? tzn. czy nie beda hermic, jak ktos chce sie pobawic z GR i NL to PM

mastio

New member
ja wlasnie tez sie zastanawiam czy specjal skunk sobie u nas poradzi, ale jak narazie, nie widac odpowiedzi :/

mastio

New member
dzieki, :-D. mam pomysl. moze byscie powrzycali fotki swoich spotow? okolice itd... jestem bardzo ciekaw w jakich miejscach sadzicie ;) :chin:

Last edited:

cardiel

Member
hehe mastio ciekawski ;)

najlepiej w otoczeniu krzakow tak zeby nie byly wyzsze niz 1,5 1,7 wtedy ladnie zlewaja sie z krzaczkami konopijnymi. Moze byc tez lesna polana otoczona drzewami, ale nie moze byc w cieniu

poprostu musisz zobaczyc to oczami duszy ehhe :smile:

pzdr

G

Guest

u mnie będzie,
Hawaii xSkunk ( o ile jest to dama to pojdzie na klonowanie)
Blue Mystic ( tak jak wyzej)
Black Domina ( ryzyk fizyk )
Skunk #1
LR#2
Maroc x Early Misty
Easy Sativa

Odmian kilka jest ale mam ich pestek mało.

Chętnie sie zaopatrze u jakiegoś farmera w kilka pestek. PW
Pozdrawiam

tredowaty

Member
masakra ja narazie mam tylko pare pestek z zeszlorocznych plantow miec mam problem w planie na bank cos z female choc z 4 pestki bo na wiecej fundusze nie pozwola :(

mastio

New member
ja zostalem obdarowany fajnymi pestkami od kolegi brata, ktory z kolei zoastal obdarowany od jednego z forumowiczow (thx gelowas :-D). kto wie jakie nasiona znajduja sie w "happy mix"? o ile mi wiadomo to shaman, holands hope, cos jeszcze? :) moj out 2007 zapowiada sie ciekawie\
\
vortex x rosseta stone\
special skunk\
santa maria\
passion#1\
i mam 10 nasion happy mix :-d

bamse

Member
Shaman
Shx(EmxHH)
(EmxHH)3
(EmxHH)x(DPxHH)
(EmxHH)xM.S.
Mexican Sativa xSH
Dp
Mexican Sativa
Northern Lights
(EMxChemo)xHHxNL
KomxNorthern Lights
Passion#1
Castelvania mix
Passion#1x LowRyder
Early Misty x Chemo
Hells Angel
EMHHxNL
IndicaMixXHollands Hope
Top44
LR
WhiteWidow
Sativa MIx
Kob Mix
Roxi Mix
Early Girl x LR
Lebanese x Wyd
vortex x rosseta stones
chronic
skunk special x chronic
WW X Hawaii Skunk
Vortex
Papaya
Sensi skunk x J.B
Early X LR
Afghani Hindu Kush xDurban Posion

dzieki wielkie, ktorzy wzbogacili te liste.
pozdrawiam i zycze udanego sezonu, zwlaszcza operatorom aldalan'skich nasion.

L&M

Member
fuck! bamse rozmalasz mnie, to ile Ty będziesz mial tych krzaków, z 200?! nie no nieźle , chciałbym wieć chociaż z połowe taką różnorodność odmian jak Ty masz:D
moje pewniaki:
early misty
lowrider
ww(ale to na in:/)

to jest to co mam na chwile obecną, prawdopodobnie lista wzbogaci sie jeszcze o jakies 10 odmian, pożyjemy zobaczymy,
obecnie intensywnie się zastanawiam co wziąść z oferty nirvany,zatanawiam się nad 3 opcjami, ze względów ekonomicznych musze wybrać jedną: Durban Poison, KC33xMasterKush, Swiss Miss, najbardziej jestem za tą ostatnią, ale nie moge się zdecydować, doradzicie?, pomożecie?

powodzenia

castlevania

Member
jesli zrobie outa to:

50-100 sztuk mojego mixu (AK48 x AK48 LUB AURORA INDICA)
6 - DURBAN X HH
8 - DURBAN F2
6 - SADPxS1 x SHIVA
10 - LR

dzieki wszystkim za te kulki :D

mogłoby byc tego o wiele wiecej dzieki wam, ale po co :) i tak jak dla mnie jest za duzo hehe, a ci co chca sie odwdzieczyc za moje fasolki, jeszcze moze kiedys przyjdzie na to czas :D kto wie kiedy bida przycisnie :D narazie jest wporzo !

L&M

Member
Dzieki GanJay za pomoc, właśnie nad Swiss Miss najbardziej się zastanawiałem, nie mialem doczynienia z tymi odmianami ani żadnymi ich krzyżówkami ale z opisu wynikało że SM będzie najciekawszym wyborem. Może uprawiał ktoś to Swiss Miss?? podzielcie się wiedzą jej temat

powodzenia