What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Jaki Browarek przy towarzystwie z MJ

cropper

Member
Żubr to Najcudowniejszy napój na świecie moim zdaniem :) zawsze towarzyszy mi na spacerze na spocika. Po spaleniu paru batków można dokładnie wpatrywać się w butelkę na tego żubra króry się "stawia" Muahaha :muahaha:

G

Guest

Zdecydowanie Lubelski browar "Perła" :D
Dostempny niestety tylko w woj. Lubelskim ofc :p
Inne piwa to siki weroniki :DDD hehe ;P

Giet

Member
rberciol said:
Znowu robi się śmietnik na forum. Przydał by się pokój hydepark.
kiedys był temat offtopic ale chyba ktoś go usunoł a przydałby sie a najlepiej jakby dział Polish podzielili na podfora- out,in,offtop napewno pojawiloby sie wiecej osób z pl

ide po jakieś zimne piwko na ten skwar kupie tego waszego zubra bo dawno go nie pilem i stestuje za co go tak zachwalacie

cropper

Member
@rberciol Wybacz że Ci się nie spodobało, inni nic w tym takiego złego nie widzieli. Może admini się wypowiedzą czy był on taki nie potrzebny. Chyba można napisać jakie piwo sie pije idąc na spota. Może niektórzy o jakiś piwach nie wiedzą ze są dobre. A dobre piwo może umilić spacer na spota. Takie moje zdanie. Pozdro

PS: chmiel też jest rośliną i trzeba ją szanować.

wdr

Active member
Veteran
rberciol said:
Odpisałem na tego posta, ale po chwili zastanowiłem się po co ten thread. Czy ma on coś wspólnego z growem? Wątpie. Znowu robi się śmietnik na forum. Przydał by się pokój hydepark. Przynajmniej wszystkie śmieci byłyby w jednym temacie, i nie byłoby utrudnionego dostępu do szukania cennych i zawartych na tym forum informacji!

Może brzmi to ostro, ale zastanówcie się, czy to forum o pierdołach czy o grow?

dokładnie na huj tu śmiecić- przeglądam ic od dawna i jest tu coraz gorzej. Jak chcecie nabić sobie postów to pokomentujcie rośliny z anglojęzycznych części forum. Hydepark to na innych forach, tutaj ma być zielono:)

tomato

Member
Veteran
ekhm..faktycznie, robi sie tu smietnik..............................................................................................................................................
@wdr, tak sobie mysle ze sporo osob piszacych w tym threadzie ma naprawde gleboko w dupie nabijanie postow..
pozdro :bandit:

E:dobra, przemyslalem to, temat faktycznie troche z dupy wziety.. :violin:

E2:tak, cropoper, mierzi mnie zakladanie konta i welenie taranem do 50 postow..

Last edited:

cropper

Member
Tak wielkiego coś się stało żeby doczepić się do tego ? Może jestem nowy i dlatego się doczepiasz? Założyłem temat nie tylko o samym piwie ale o spożywaniu go z mj, np w drodze na spota żeby umilić sobie czas, wiec myslę ze jest ok. Założenie takiego tematu w CWORĆ nie miało by większego sensu bo tam są tematy omawiane co rośnie w naszych ogrodach a nie o piwach. Po widocznej ilości postów innych userów widzę ze tobie się nie podoba i jeszcze jednej osobie. Ja w tym nie widzę problemu, niech się wypowiedzą inni. Pzdr

Edit: Jeszcze dodam coś do nabijania postów!
Chciałbym nabić do tych 50 żeby móc wysyłać PMy wiec staram się jak mogę ale nie nie użytecznie. Ma ktoś coś przeciwko temu ?

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
temat o piwie hmmm , a czego my sie tu dowiemy , ze pijesz piwo takie a nie innne , a juz cos przeczytalem ze chmiel , roslina , piwo , morze i kiedys tak a teraz piwo robi sie z proszku i malo kto o tym wie hehe , temat tym bardziej do dupy jak se pomysle ze zobaczymy tutaj fotki butelek lub puszek a i tak każdy wypije swoje ulubione , dobra bendziemy opisywac fazy po browarach ? czy lepiej 1 zapalic czy wypic piwko a potem zapalic ? albo ceny piwa ? i co ile razy morzna pisac ze sie pije zubra ? a morze ilosci zporzytego piwa ?
http://www.youtube.com/watch?v=vha-WjVwkH0

G

Guest

gruby said:
prosze nie piszcie na pm ,to jest bez sensu .nie moge czytac poczty bo stracilem wszystkie posty.kurwa.kurwa kurwa.moje zdjecia.najgorsze jest to ze niektore znich trzymalem na tym serveze.ludzie ,czy naprawde tego nie idzie odzyskac.istnieje takie cos jak hirens boot i to posiada takie cos jak back boot

uuuu co sie stalo?

ps: pije piwo hehehe...a co!:wave:

D

dEv-9

50% tematow to offtop na polskim forum
troche to minelo sie z przeznaczeniem ale...
:asskick:

kov musialby usunac wszystkie nie na temat, ale ile potem osob by mialo pretensje :jerkit:

bo tutaj jest jak jest...poporstu :violin: i ty dobrze o tym wiesz haha :muahaha:

Last edited:

cropper

Member
Jak tak to przepraszam za założenie offtopica, których jest pare, np o muzyce, salvi, w plenerze i paru innych które oczywiście mi sie bardzo podobają. Przepraszam tych których zainteresowało to jakie kto pije piwo idąc na spota jakie kto lubi pic w domu itp. I przepraszam tym którym takie tematy nie związane z mj nie odpowiadają chociaż jak wspomniałem to nie taki pierwszy post i widząc po komentarzach nie nudny. Pozdro

cropper

Member
Musze przyznać ze leszki piłem kiedyś często. Może przez to ze lubei zielony kolor :D ale sie zmieniły, smak całkiem inny itp. Teraz to żubr piwo za 2zł :) tanie i dobre :)

Sadamesko

New member
Bez Żuberka życie sobie nie wyobrazam hehe :) Do mj jak najbardziej podchodzi ale i bez jest dobry :D Specjal też jest si ale to jak żuberka nie ma.

D

dEv-9

Dzisiaj w sklepie okazalo sie ze wareczka ze 1.95 podksoczyla na 2,40zl
zauwazylem w lodowce atrakcyjna oferte, zubr 1.85, pije wlasnie hmm :p pilem lepsze ale wcale nie mowie ze jest zly jak za ta cene i prowadzi w moim rankingu piw z "zabki" :jump:

V

Varg

osobiście uważam, że browary (i alko ogolnie) psuja piekna banie po MJ :)

dla mnie jedno piwo do jointa to max! (ale to też rzadko). samo palonko jest satysfakcjonujace.

wczoraj sie schlalem 5 piwami na meczu (w sumie wystarcza mi 3 zeby sie upic) i nie była to jakaś przyjemna bania... bardzo prostacka powiedziałbym, tak wiec nie polecam osobiscie łączenia alkoholu z MJ :)

pozdro

cropper

Member
Jak dla mnie piwo bez bacika nie jest zbyt dobre hehe trzęsą mi sie ręce przy paleniu jak sie nie napije :D wszyscy mają śmiechawke wtedy przy rolingu batów jak przez trzęsące sie ręce długo mi to wychodzi :D :joint:

DuncanXX

Member
A moim zdaniem do MJ to browarek jaki Ci pasi. Bez przesady..

.... mi grecki Mythos , lekkie , smaczne piwko :) Kiedys nawet wazylem sobie browarek i nie ma porownania z tymi piwkami co w sklepach dostaniecie :)

Last edited:

cropper

Member
A tu żeby nie mowić ze robi tematy a się nie udziela :) Pokaże mojego towarzysza lub towarzyszki przy dzisiejszej wizycie na spota jak kto woli :)

Pozdro !!!!!!!!!! Żubr najlepszowszy !!!!!!!! :D

Latest posts

Latest posts