What's new

jack herer autoflower

Vassilis3

Member
ναι ούτε κ εμένα μ αρέσει να πειράζω το άνθος.και γι αυτό και πειράζω πάντα ένα συγκεκριμένο. το όβερ μου μείωσε την τελική ποσότητα μάλλον (εμείς να μαστε καλά) ναι οι πορτοκαλί τρίχες σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους. πρέπει να κάνω ακόμα ένα φλασάρισμα. αυτό που αναρωτιέμαι είναι εάν αυτό το φλας θα βλάψει το φυτό, αφού πέρασε ένα όβερ λίγο καιρό πριν. επιτέλους η ώρα φτάνει!!!

ganja3

Member
μια χαρά τα πήγες . από εδώ και πέρα παρακολουθείς , σε καμιά βδομάδα πρέπει να είσαι έτυμος . κάνε ένα φλασάρισμα αν θέλεις , αν και δεν έχει μείνει και τίποτα , για αυτό τρώει τα φύλλα του . και μην σκας αν έχασες λίγο όγκο , νομίζω θα το κερδίσεις σε ποιότητα .

Vassilis3

Member
ευχαριστώ ganja. η αλήθεια είναι οτι για πρώτο γκρόου είμαι ευχαριστημένος αν και πιστεύω ότι από εδώ και μετά αρχίζει το δύσκολο κομμάτι.το να μεγαλώσεις το φυτό το θεωρούσα σχετικά εύκολο μιας και αγάπη γι αυτό υπάρχει αρκετή.την διαδικασία της συγκομιδής και ωρίμανσης δεν την ξέρω οπότε με αγχώνει λίγο.παρόλα αυτά έχω διαβάσει μέσα από εδώ τι ακριβώς να κάνω.άρα περιμένω να γίνουν οι κρύσταλλοι και μετά πιάνω τα ψαλίδια.

ganja3

Member
στην ουρά έμεινες . το μόνο που έχεις να φοβάσαι από εδώ και πέρα είναι η μούχλα . που με πολύ λίγη προσοχή την αποφεύγεις εύκολα .η διαδικασία της συγκομιδής και ωρίμανσης είναι παιχνιδάκι ευχάριστο και δεν χρειάζεται κανένα άγχος .

Vassilis3

Member
ο αφυγραντήρας κάνει τη δουλειά του προς το παρόν. μετά που θα τα κρεμάσω ανάποδα θα τα βάλω σε κούτες και με μια εισαγωγή αέρα θα βάζω αέρα μέσα.έχω διαβάσει σχετικά με αυτό.αύριο θα του κάνω φλας και λέω να το αφήσω μετά 4-5 μέρες και 48 ώρες σκοτάδι)

ganja3

Member
η εισαγωγή πρόσεχε μην είναι μεγάλο το φουρφούρη και στα ξεράνει . η δούλευε το λίγη ώρα . εγώ έχω την κούτα ανοικτή από επάνω και κρεμάω σε σύρμα που έχω περάσει στην κούτα . φρόντισε να μην ακουμπάνε μεταξύ τους οι παπάδες .

Vassilis3

Member
σωστός για τους παπάδες. οκ με το φουρφούρι ίσως και να μην το βάλω. παρεπιπτώνος σαν νέος grower δεν κρατήθηκα και μόλις έκοψα ένα κλαδάκι (μικρό όμως) για να μου φύγει η περιέργεια. το έψησα φυσικά σε θερμάστρα για να το ξεράνω λίγο. ξέρω εννοείται ότι κάνω βλακείες αλλά δεν θα ησύχαζα αλλιώς. ξεράθηκε κάπως και το γεύτικα. τώρα η περιγραφή... δεν ένιωθα ούτε καπνό ούτε χόρτο. αέρας. μ άρεσε αυτό και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί μόλις το ξεράνω και το βαζώσω. στο κεφάλι ένα ελαφρό μούδιασμα καθώς και στο σώμα.αλλά πολύ light. θέλει ακόμα λίγο.αλλά καμία σχέση με αλβανό..επιτέλους...:D

ganja3

Member
:) και οι παλιοί το κάνουν ,
μου είπε κάποιος φίλος πρόσφατα , όταν τον ρώτησα καλά γιατί δεν δοκιμάζεις λίγο (στεγνωμένα 3 μέρες , αυτός τα άφηνε πάνω από 10 στο στέγνωμα ) , γιατί να απογοητευτώ μου είπε . αφού το χόρτο θα αρχίσει να λέει μετά την 10ατη μέρα σωστά . και τον κατάλαβα από τις απογοητεύσεις που έτρωγα και εγώ ψήνοντας την φούντα ανώριμη .
ο κρύσταλλος αφού κοπή συνεχίζει την ωρίμανση του , ( αποξικαρβιλίοση , νομίζω λέγετε ) . για να ολοκληρωθεί ανάλογα με τις συνθήκες αποξήρανσης από μία εβδομάδα . έως και έξη μήνες για μερικούς .
είναι κάτι σαν το κρασί , εσύ τώρα απλά ήπιες τον μούστο , ακόμα δεν έχει γίνει οινόπνευμα και κρασί , μετά το οινόπνευμα έχεις και τα αρώματα ανάλογα με την παλαίωση . κάπως έτσι φαντάσου και με την φούντα .
αλλά και ο μούστος καλύτερος από τον αλβανό :)

420brother

Member
oi terpines vasika allazoun kai apo ekei meta epireazete to high pou tha pareis ap to thc, mexri kai 5 mhnes curing oi terpines akomi allazoun

vasilis egw sou proteinw kai bud wash .. vale stin akri kapia kai plinta se kouvadakia me nero opws sou eipa ligo kairo prin

Vassilis3

Member
όντως ήτανε πολύ light χθες το τσιγαράκι αλλά πολύ ωραίο παράλληλα. θέλει ακόμα καμιά βδομαδούλα και μετά ξέραμα και βάζωμα..υπομονή ακόμα λίγο.σε καμιά βδομάδα λέω να το κόψω. να φουσκώσει λίγο ακόμα και να γίνουν κ ακόμα λίγες τρίχες πορτοκαλί.να πάρω όπως λες κ εσύ ganja καλό μούστο για κρασί :) πρώτα θα κόψω το green o matic. οπότε θα εφαρμόσω εκεί το bud wash. θα εκφράσω το σκεπτικό μου σε εκείνο το νήμα :)

Vassilis3

Member
καλημέρα σας! χθες το βράδυ στις 2 η ώρα άνοιξαν τα φώτα και μετά από λίγο φλάσαρα το φυτάκι με 9 λίτρα νερό και ph 6,4. σήμερα πήγα μόλις και το είδα.όλα καλά. να φάει λίγο και απ τα φύλλα του και σε καμιά βδομάδα το πολύ πέφτει κόψιμο :)

Vassilis3

Member
update! 67 μέρες από σπόρι. έχω να ποτίσω να ποτίσω από τότε που έκανα φλας. όπως το βλέπω ακόμα ένα πότισμα και μετά κόψιμο και αυτό.υπολογίζω γύρω στις 75 μέρες.θα δούμε βέβαια. θερμοκρασίες 27-19 και υγρασίες 59-39. και οι παπάδες ωριμάζουν!
picture.php

picture.php

picture.php

έχει άπειρο κρύσταλλο. σαν να χιόνισε πάνω του. ίσως και 3 φορές τον κρύσταλλο του green o matic από δίπλα. και εδώ τα φύλλα του που κιτρινίζουν και πέφτουν.
picture.php

picture.php

Vassilis3

Member
harvest day σήμερα! 70 μέρες συνολικά. άφησα το φυτό σε σκοτάδι για 24 ώρες και σε λίγο κόβω. οι κρύσταλλοι ωρίμασαν,έγιναν θολοί και κάποιοι κόκκινοι.οπότε πάμε για ανάποδο κρέμασμα για 4-5 μάλλον. μερικές φώτο πριν το ψαλίδι:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

κάποια στιγμή ελπίζω να αποκτήσω μια καλύτερη κάμερα :)

Vassilis3

Member
έπεσε και το ψαλίδι χθες. πρόσεχα πολύ και δεν έχασα κρύσταλλο καθόλου. δεν ξέρω αν είναι της ράτσας αλλά πιο πολύ κρύσταλλο δν χωρούσε. μπήκαν ανάποδα και σε 4 μέρες θα έχουμε αποτέλεσμα :D

petougia

Member
Γεια σου ρε bill εγω πάντως στα 18 λίτρα έριχνα 3-5 λίτρα νερό βέβαια όταν ξεπέρναγα τα 4 είχε γάμα τα απορροή, αλλά δεν έτρωγε με τίποτα overwatering οπότε έδινα πόνο! Και εννοείτε μη με πάρεις στα σοβαρά γιατί στο χώμα είμαι απαράδεκτος.
Η ποικιλία υποθέτω "κουσιζει" για να σου θυμίζει αμμωνία, τα λιπάσματα που έχεις είναι κορυφαία ( ειδικά σε συνδυασμό με μελάσα ) και είναι και πάμφθηνα σε σχέση με τα υπόλοιπα, εγώ έχω βάλει σχεδόν όλες τις εταιρίες, την canna την πήρα και 2η φορά

edit Τωρα ειδα τα τελευταια ποστ καλα πιοματα μααααααν

petougia

Member
Αστιρ είναι να υποθέσω τα πάνελ, άμα μπορέσεις στο τέλος να μας πεις και g/w εκτός από το σμοκ ραπορτ είσαι θεούλης, έχω αρχίσει και πιστεύω ότι δεν πολύ αξίζουν τα αστιρ συγνώμη ιντερνετικε μου μέντορα παπαι.

Vassilis3

Member
ωραίος πετούγια σ ευχαριστώ για τις κριτικές όλες είναι δεκτές! για το πότισμα όχι όχι θα έλεγα.σε 15λιτρη που τα είχα πότισμα κάπου στο 1,5 λίτρο και ήμουνα καλά. αλλά το άτιμο το τζακ αντέχει λίπασμα :) από γεύση δεν ξέρω δεν δοκίμασα ακόμα. φράουλα από μυρωδια αλλά μέχρι εκεί.τεστ κατά την κυριακή με βλέπω. τα λιπάσματα μου τα προτείνανε και όντως είναι πολύ σωστά. όσο για το φωτισμό προτίμησα λεντ αντι για λάμπα για λόγους οικονομίας κατανάλωσης και θερμοκρασίας +του ότι κρατάνε 50.000 ώρες ενώ η λάμπα 3 γκρόου. και προτίμησα αστηρ από τα διάφορα λεντ, δεν ήξερα πολλά παρά μόνο ότι διάβαζα εδώ μέσα. απλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα. :D

Latest posts

Latest posts