What's new

jack herer autoflower

zerard

New member
bro stresarizode sti arxi na to apofigo?alli mia aporia perissotero skalwma bsk..exo 25litri glastra kai potizo 1.5-2L neraki.akoloutho ena programma pou brika edo.leei 0.5 heaven,grow 1.5 juice ola auta sto 1L.ego pou potizo parapanw L prepei na auksiso kai ml?thnx bro

420brother

Member
koita egw ksekinaw panta apo light mix kai meta paw se all mix, an evaza automata pou de ta metamfiteveis tha ta teliwna se light mix apla tha eperna epipleon nutrients gia ola auta pou to all mix exei kai de ta exei to light, opws worm castings & mycorhiza ktl..

tarantula,b-52, voodoo juice ktl se AN pou paizw egw

gia dosologia de kserw man, des to programa sou. egw paizw 4 ML / L stin vasi (grow/bloom/micro) kai ta ypolipa ta dinw 2 pros 1

http://www.advancednutrients.com/nutrient-calculator/

ironagxos

Member
kalhmeres!!!!!mexri poia vdomada dineis afta t nutes 420brate ;;;;;;posa flush kaneis synolo;;;;(mellasa t dineis sto telos ths anthoforias;;;)

420brother

Member
oti mou leei to schedule bro, ta ypogramismena usarw (rhino skin mono se zestous mhnes)

qlJTnIo.png

flush ena prin bloom kai ena 2 vdomades prin ta kopsw kapou ekei stamataw na dinw kai nutrients

αυτός ο πίνακας είναι για περίοδο ανθοφορίας?
Εγώ έχω την σειρά της biobizz και σκεύτομαι να πάρω και το Big Bud της Advanced για την ανθοφορία , έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι’αυτό..
Καλά θα κάνω αν το πάρω ή θα γίνω υπερβολικός?

Vassilis3

Member
καλησπέρα σας..κάπου εδώ στις δοσολογιες τα είχα μπερδέψει κ εγώ σαν πρωτάρης και τώρα ποτίζω μόνο με νερό. έβαζα το μισό της δοσολογίας σε κάθε πότισμα όμως.σύμφωνα με το πρόγραμμα.ενώ το πρόγραμμα έλεγε πόσο να βάζεις στο σύνολο της εβδομάδας που βρίσκεσαι και όχι σε κάθε πότισμα.(πότιζα 2 και σπάνια 3 την εβδομάδα)

bazz

Member
αυτός ο πίνακας είναι για περίοδο ανθοφορίας?
Εγώ έχω την σειρά της biobizz και σκεύτομαι να πάρω και το Big Bud της Advanced για την ανθοφορία , έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι’αυτό..
Καλά θα κάνω αν το πάρω ή θα γίνω υπερβολικός?

τα λιπάσματα απο bio bizz ειναι πιο παχύρρευστα και απορροφιούνται πιο αργά από το φυτό, οπότε πρόσεξε μην σε ξεγελάσουν. ενώ η advance παίζει διαφορετικά.
το ιδανικό είναι να έχεις μονό μια εταιρία και να ρίχνεις μονό απο αυτά για να μην μπερδεύεσαι(και αναρωτιέσαι τι έφταιξε και κάηκαν?)
Σίγουρα θα δώσει κάτι παραπάνω το big bud, άλλα θα λειτουργήσει καλυτερα αν ρίχνεις όλο το πρόγραμμα που βλέπεις στο πινάκα

ο πινάκας που βλέπεις δεν ειναι μονό λιπάσματα, ειναι booster, ένζυμα, υδατάνθρακες μύκητες, βιταμίνες... οπότε ολα έχουν την σημασία τους.

Last edited:

bazz

Member
καλησπέρα σας..κάπου εδώ στις δοσολογιες τα είχα μπερδέψει κ εγώ σαν πρωτάρης και τώρα ποτίζω μόνο με νερό. έβαζα το μισό της δοσολογίας σε κάθε πότισμα όμως.σύμφωνα με το πρόγραμμα.ενώ το πρόγραμμα έλεγε πόσο να βάζεις στο σύνολο της εβδομάδας που βρίσκεσαι και όχι σε κάθε πότισμα.(πότιζα 2 και σπάνια 3 την εβδομάδα)

αν είσαι σε χώμα, τι χώμα εχεις?? λίτρα? εχεις προσθέσει περλίτη άργιλο ? πολυ? λιγο?? ποικιλία? όλα παίζουν σημασία για να τρέξεις αυτο το πρόγραμμα σε χώμα, στην υδροπονία ειναι διαφορετικά.

οταν εισαι σε χωμα και βλέπεις αυτο το πρόγραμμα το μονο που κρατάς ειναι σε πια εβδομάδα θα ρίχνεις το καθε λίπασμα... η αναλογίες ειναι 2μλ σε ενα λίτρο νερο σε καθε πότισμα ή οχι (ανάλογα το χώμα την ποικιλία)

Vassilis3

Member
thank you aridbud..the plant looks better now,just recovered from overwatering..and now keep going :)
bazz ειναι σε 15αρα γλαστρα με χωμα το terra της canna. +30 τοις εκατό περλίτη. η ποικιλία αναφέρεται και ποιό πάνω και στον τίτλο του άρθρου. είναι το jack herer autoflower. update με φωτογραφίες θα κάνω σύντομα. :)

bazz

Member
ναι βρε αντρακο μου δεν θα κάτσω να ψαξω τι ζητάει ακριβώς το jack herer αλλα ουτε θα ψάξω να βρω ανάλυση του χώματος σου. το σκεπτικο σου εξηγώ

Vassilis3

Member
οκ μάλλον το πιασα τώρα.κάποιες φορές το μυαλό κολλάει. λοιπόν..εξ αρχής και δικής μου κρίσης νόμιζα πως το πρόγραμμα δοσολογίας αναφερόταν για κάθε πότισμα.όσα έγραφε τόσα έβαζα.σε κάθε πότισμα.απλά έβαζα την μισή ποσότητα που έγραφε..τώρα γιατί το έκανα αυτό...δεν ξέρω. και έτσι έχω μικρά καψίματα στις άκρες των φύλλων. ευτιχώς λίγα.οπότε από εδώ και μετά λέω να μην ξανά βάλω λίπασμα μιας και είμαι στις 8 εβομάδες.(αυτόματο και σατοβοειδές το φυτό) και μέσα στην 9η να του κάνω ένα φλασάρισμα.υπολογίζω στις 11η-12η το πολύ βδομάδες κόβω.

Last edited:

420brother

Member
3-4 vdomades logika thes akoma, se pernei na dwseis kana dyo fores akoma nutrients. 2 vdomades prin flush kai kopsta omws gia na eisai ok.

ntaksi den trexei tpt vasilis, kai ta pio apla mporoun na epireasoun to fyto me to xeirotero tropo, stin ousia apla to potizes ligo parapanw ap oti eprepe kai erixnes lipasma se kathe potisma anti gia kathe vdomada, mikra lathakia pou ap to epomeno grow den tha ginoun.

ola ok bro, arakse kai apolause oti vgaleis. kathe grow panta kalutero ap to proigoumeno.

kalh sou tuxh kai kalopiwta

bazz

Member
οκ μάλλον το πιασα τώρα.κάποιες φορές το μυαλό κολλάει. λοιπόν..εξ αρχής και δικής μου κρίσης νόμιζα πως το πρόγραμμα δοσολογίας αναφερόταν για κάθε πότισμα.όσα έγραφε τόσα έβαζα.σε κάθε πότισμα.απλά έβαζα την μισή ποσότητα που έγραφε..τώρα γιατί το έκανα αυτό...δεν ξέρω. και έτσι έχω μικρά καψίματα στις άκρες των φύλλων. ευτιχώς λίγα.οπότε από εδώ και μετά λέω να μην ξανά βάλω λίπασμα μιας και είμαι στις 8 εβομάδες.(αυτόματο και σατοβοειδές το φυτό) και μέσα στην 9η να του κάνω ένα φλασάρισμα.υπολογίζω στις 11η-12η το πολύ βδομάδες κόβω.

για να καταλάβω βρε Βασίλη.... πότιζες αν 5-6 ημερες?? με ποσο λιπασμα??? σε ποσο νερο??

Vassilis3

Member
πότιζα κάθε τρεις μέρες με 3 λίτρα νερό και σε κάθε πότισμα έβαζα λίπασμα στις μισές ποσότητες. κ εμφανίστηκαν καψιματα πολύ μικρα στις άκρες των φύλλων. οπότε τώρα θα ρίξω ελάχιστο λίπασμα εώς καθόλου...βλέπουμε..αρχίζει και μυρίζει κάπως περίεργα και ωραία παράλληλα. δεν ξέρω εάν πήρε καθόλου μυρωδιά από έναν δυόσμο που έχω κοντά εκει,,

bazz

Member
σε 15 λίτρα γλάστρα έριχνες πάρα πολύ νερό και αρκετά λιπάσματα....
σε ρωτάω αυτό για να καταλάβω ποσό τρώει το jack herer.... αν ιδές λιγα καψίματα σε τοσο λίπασμα που έριξες νομίζω πως ειναι φαγανό το φυτό σου.
Γνώμη μου, να ρίχνεις ανα 2-3 μέρες 1 λιτρο νερο με τα αντίστοιχα λιπάσματα ανά 2 πότισματα ....αν δεις οτι το φυτό ειναι πολύ πράσινο μείωσε το άζωτο (Ν).

Νομίζω πως με τα led δεν έχεις υψηλές θερμοκρασίες οπότε τα ποτίσματα σου θα ειναι ακόμα πιο αραιά από έναν που έχει hps.
Το φλασαρισμα να το ξεκινήσεις 10-15 μέρες πριν κόψεις, ανάλογα και το φυτό σου όμως. Αν δεις οτι ειναι πολύ πράσινο να ξεκινήσεις πιο νωρις(να μειώνεις έως και να μην ρίχνεις καθόλου άζωτο). τα μεγάλα φυλά(fan leaves) ειναι οι αποθήκες του φυτού, εχει να φαει πολύ από εκεί μεχρι να αρχίσει να εμφανίζεται έλλειψη στο φλασαριζμα.

Last edited:

Vassilis3

Member
Και εγώ απορώ πως άντεξε και δεν κάηκε το καημένο.πάλι καλά...τώρα στο επόμενο πότισμα 2 λίτρα το πολύ κ ίσως να μη βάλω λίπασμα καθόλου.να ρωτήσω κάτι σχετικά με το φλας. Θα κάνω ένα 2 βδομάδες πριν με ας πούμε περίπου 4 λίτρα νερό περίπου?

420brother

Member
de kaike giati ap oti fenete auto to pheno tou jack herrer goustarei alati, pios einai o breeder kses? giati kati elega gia satives automates.. ama troei etsi alati tha tou sikwsw piesi

bazz

Member
μου φαίνονται πολλά τα 2 λίτρα σε 15 λίτρα γλάστρα.... κάποτε σε μια σατιβα που ήταν σε 24λιτρα γλάστρα ήταν ικανοποιημένη με 1.5 λίτρο νερο ανα 3 ήμερες.

Το φλας το κάνεις για να διώξεις τα άλατα απ το χώμα...ετσι ωστε να μην εχει να φαει απο εκεί, να φαει απ τις αποθήκες του και έτσι να μην έχει στα φιλα του (που θα καπνίσεις αργότερα) λιπάσματα.

οταν το φυτο τελειώνει δεν τρώει σχεδόν καθόλου, οπότε πρεπει να είσαι σωστός σε ολο το διάστημα τις καλλιέργειας ετσι ώστε να εισαι μέσα στο χρονικό διάστημα που δίνει ο breeder. εαν εχουν γίνει λάθη τοτε μπορη να καθυστερήσει να τελιοση το φυτο, εσυ να φλασαρις νωρίς και να μην πάρει αυτα που χρειάζεται το φυτο και να εχεις μικρότερο βάρος στους παπάδες σου.

Ενα αλλο μυστικό ειναι να ποτίζεις στα τελειώματα με νερο στα 7.0ph ετσι ωστε να παίρνει το φυτό μονο αυτα που χρειάζεται για την ανθοφορία.

Εσύ θα κρίνεις ποτε θα φλασαρις το κάθε φυτο.... καλύτερα ομως να το κάνεις πιο νωρις για να μην καπνίζεις λιπάσματα.

Latest posts

Latest posts