420brother
Member
kai egw me lipasmata paizw se all mix, stin arxi zoristikan ligo alla twra goustaroun alati
αυτός ο πίνακας είναι για περίοδο ανθοφορίας?
Εγώ έχω την σειρά της biobizz και σκεύτομαι να πάρω και το Big Bud της Advanced για την ανθοφορία , έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι’αυτό..
Καλά θα κάνω αν το πάρω ή θα γίνω υπερβολικός?
καλησπέρα σας..κάπου εδώ στις δοσολογιες τα είχα μπερδέψει κ εγώ σαν πρωτάρης και τώρα ποτίζω μόνο με νερό. έβαζα το μισό της δοσολογίας σε κάθε πότισμα όμως.σύμφωνα με το πρόγραμμα.ενώ το πρόγραμμα έλεγε πόσο να βάζεις στο σύνολο της εβδομάδας που βρίσκεσαι και όχι σε κάθε πότισμα.(πότιζα 2 και σπάνια 3 την εβδομάδα)
οκ μάλλον το πιασα τώρα.κάποιες φορές το μυαλό κολλάει. λοιπόν..εξ αρχής και δικής μου κρίσης νόμιζα πως το πρόγραμμα δοσολογίας αναφερόταν για κάθε πότισμα.όσα έγραφε τόσα έβαζα.σε κάθε πότισμα.απλά έβαζα την μισή ποσότητα που έγραφε..τώρα γιατί το έκανα αυτό...δεν ξέρω. και έτσι έχω μικρά καψίματα στις άκρες των φύλλων. ευτιχώς λίγα.οπότε από εδώ και μετά λέω να μην ξανά βάλω λίπασμα μιας και είμαι στις 8 εβομάδες.(αυτόματο και σατοβοειδές το φυτό) και μέσα στην 9η να του κάνω ένα φλασάρισμα.υπολογίζω στις 11η-12η το πολύ βδομάδες κόβω.